![]() |
|
A co ma pokazac? Chyba nie zajarales ze to frag z 2007...
|
No racja nie zauważyłem tak sobie myślałem że 130~lvl ? xDD sryyy....
|
Cytuj:
|
Lista dedów
a ile razy mnie własnoręcznie zabiliście bez pomocy pingowania? raz na ~90lvl jak wybiegłem z dragów edron więc lepiej idź expić w pz, bo dość szybko exp leci |
Z tym expieniem w pz to sam wymysliles czy ktos ci pomogl ? Bo widze ze masz z tego niezla podnietke, ciagle to powtarzasz...
|
Cytuj:
@up ahh... byleś trochę szybszy :p Przynajmniej możesz Doom teraz dostrzec, ze nie tylko ja widzę twoja podjare na "expienie w dp" _/ |
Dead Tarrina był na wrl kiedy gral jeszcze człowiek na tym forum o nicku Tarinek
@edit taa odkryłem ameryke i w ogole |
Doom.. Miesiąc temu miałes nieco ponad 100k expa mniej niż masz.
Wiec o expieniu w depo dobrze wiesz ;] Bugi w Carlin? ; > |
Reter idz poluj na tiqrevenge, dobrze ci to idzie naprawde ;]
|
Rester jesli nam nie pasuja wasze warunki to nie wychodzimy... Nie bedziemy waszych miejsc wybierac na opena ;)
@Doom Nikt cie nie pinguje ;) Zmien neta. A nawet jesli to w kazdej chwili moge miec wszystkie wasze IP ;) Pzdr |
pff nikt nie pinguje?
wcale... net mi nagle padł, jak phel coś tam się pojawił, tak samo przed chata zbiegi okolicznośći tak, zdarza się napewno, zbieg okolicznośći |
Zwidek
Apr 07 2008, 18:19:37 CEST Died at Level 196 by a quara predator |
Cytuj:
|
Cytuj:
No prawie ;) Wtedy grał kuzyn, ale co za róznica ;p Upadł bo Andi mowił zeby sie nie wylogowywał bo dobiegną i ich w plecy pojadą oO (= Edit: Jak ktos ma karnet na Lechie i kupuje tylko 1 bilet niech napisze do mnie na prv. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@tarrin uuu to ciężko będzie ;p Ja już mam bilet;p |
Update. Może jakiś komentarz od najbardziej obeznanych ludzi w świecie Tibii.
|
Apr 07 2008, 21:16:30 CEST
Killed at Level 163 by Johnas Furoras and by Sasho Pansa ciekawe czy wyjdziecie? |
Knight'Dave
Apr 07 2008, 21:16:30 CEST Killed at Level 163 by Johnas Furoras and by Sasho Pansa |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:30. |
|