![]() |
|
@Damu
Dzieki za zyczenia B) Merry X-mas dla wszystkich..prawie wszystkich |
no chopoki :P
trza zlozyc se zyczenia i se isc xD a ja nie chce byc gorszy winc :P wsio aby du i ele a po waszemu to bedzie wszystkiego dobrego aby dupa nie bolala i eleganckiego lv :P a i prezentu duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu albo nie. takiego w sam raz xD "Świnta Świnta i po świntach, pasterka na moście i wóda z gwinta..." 52 DĘBIEC - kryszmasz alkoholis a sylwestra to wam jeszcze pozycze xD |
Ja rowniez zycze wesolych swiat all :)
Oby ten rok byl dla nas bardzo udany^^ 3mta sie ludziska:) |
Oj Damu :)8o
|
Taki shit spadł z Marida podczas czyszczenia Blue Djinn Tower, ktoś wie po co to?
http://img406.imageshack.us/img406/1300/seedsmi9.png |
Pewnie jakos sie sadzi je w ogrodzie..
|
Wesolych swiat wszystkim :P i w nowym roku dobrego loota xDD
http://i201.photobucket.com/albums/a...Warrior/xD.jpg |
wszystkiego najlepszego 200lvl pieknych fragow loota rox ladnych dziewczyn kasy zdrowie i takie tam
|
Name: Druid Philip
Sex: male Profession: Elder Druid Level: 66 World: Danera Residence: Ankrahmun Guild membership: Police of the Swat-Team Last login: never logged in lol, kazdy tak ma |
|
Wesołych Świąt ;)
Ciekawe czy ktoś w ogóle mnie tu pamięta :P |
Sola kupowałeś już od kogoś Pacca za gp? :p
WeSoŁyCh ŚwIąT!:) |
Sola kupowałeś już od kogoś Pacca za gp? :p
Aha i fajna hata! ;p WeSoŁyCh ŚwIąT!:) |
up
nom ;p dz |
|
18:34 Szafinio [170]: u think u are val and u can all?
Pojazd w hu* xD |
No, ja się 3 razy spuściłem jak to czytałem
|
Jak Wam chlopaki idzie w war? mysle ze oni nie loguja Wszystkiego Naj B):)
|
Sir Artur Krazy to jest dobre hehe!
Każdy to już chyba słyszał ;p |
Congratulations dla mojej 5 letniej siostry, która wyjebała brzyka eq i backpacki w dp :evul: ahsuhuashuas
Jestem ciekawy jaka będzie jego reakcja jak wróci B) Doszły mnie słuchy, że aola ma menel'aos :) jeśli byś mógł odeślij brzykowi do ank plx :) jeśli nie to ok ;) ale brzyk będzie smutas :baby: Na myśl przychodzi pytanie skąd 5 letnia dziewuszka miała pasy do brzyka ? Proste ! nauczyliśmy ją grać na brzy on rook ( na tym samym account ). Ale o tym, że ona potrafi przelogować to nie wiedzieliśmy :D Śmiesznie wyszło, bo zostawiła aby crown legsy xD Pewnie jej się spodobały :evul: Pozdroo :) i nie puszczajcie tak dużej ilości osób free, bo zaras się skończy zabawa :) Wesołych =* :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:45. |
|