Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Fintex 20-12-2008 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2384966)
No sorry, ale Berbatov to tylko z 5 metrów dobić potrafi,

A 2 gole i 6 asyst się samo zrobiło.

To też była ironia? :\

Yoh Asakura 20-12-2008 20:59

2 jakie gole ?

Berbatov 20-12-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xendriel (Post 2385761)
To ty chyba nie oglądałeś Quaresmy przed przejściem do Interu...Może teraz gra cienko, ale nie wmówisz mi, że tak samo grał w Porto. Może potrzebuje czasu na aklimatyzację, albo po prostu nie nadaje się do ligi włoskiej.

Oglądałem, oglądałem... jak w ówczesnej Barcelonie (dopiero budowanej na potęgę) ławkę grzał. Hiszpania to przecież podobny do Portugalii kraj. Nie wiem czy wiesz,ale nawet położone są nieopodal siebie. Klimat niemal identyczny, kobiety urodą porównywalne, a mimo to Quaresma tam się nie zaaklimatyzował! Śmiem twierdzić, że i we Włoszech tego nie zrobi!
Yoh ładnie się o nim wyraził. Czasem i on ma rację.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2385942)
2 jakie gole ?

Zapewne chodzi o te dwie bramki strzelone Borucowi w wygranym meczu 3:0. Tak, te ze spalonego. Obie. ;)

Articuno 20-12-2008 23:28

Towarzysz zamor1 sie zagalopowal z tym Quaresmą...
A dzis Inter znow szczesliwie wygrywa, tym razem z 3 metrowego spalonego 3 zawodników. Skandal i tyle, takich sędziów odsyła się do 5 ligi...
A tak ogolnie pozdrawiam Higuaina, Robbena i mojego idola od dzis Fernandesa, ktory chcial strzelic bramke dla Valencii w 93 minucie strzelajac z przewrotki z 30m.

I cholera, strasznie mi szkoda Holyfielda, tym bardziej, ze go IMO skrzywdzili sedziowie...

Fintex 21-12-2008 00:59

UP: Też mi szkoda Evandera... imponował mi swoim przygotowaniem kondycyjnym. wg mnie zasluzyl na wygraną. Dużo i wyraźnie trafiał. Może ten wielkolud zasłaniał sędziom :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2385942)
2 jakie gole ?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez soccernet.espn.go.com
Manchester United Premier League 13 2 5

mecze/gole/asysty.

Na FPL podają 6 asyst, na espn 5.

W LM strzelił 4 bramki.

Yoh Asakura 21-12-2008 01:09

Spytałem, w jakim stylu zostały strzelone...

Fintex 21-12-2008 01:23

Nie wiem. Mógłby nawet z 1m dobić. Co za różnica? Nie ten wygrywa kto gra, ale ten co bramki strzela.

Yoh Asakura 21-12-2008 01:35

Ale wtedy ja będę miał rację.
Jak zwykle zresztą.

Thomisson 21-12-2008 09:59

Gerd Mueller strzelał mnóstwo takich bramek, a jakoś nikt nie mial pretensji o styl ; )

I następnym razem jak chcesz wplatać ironię to rób to w jakoś w miarę zrozumiały sposób dla ogółu, bo już tyle bzdur pisałeś na tym forum, że ciężko odróżnić ironię od normalnej wypowiedzi ; P

Fintex 21-12-2008 10:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2386428)
Ale wtedy ja będę miał rację.
Jak zwykle zresztą.

To jak wytłumaczysz 5 asyst? :o

Ruud też często takie tylko strzelał.

Arfyd 21-12-2008 10:46

Co do boksu..

Sędziowie oglądali chyba inną walkę. Skrzywdzili Holyfielda..

Zamor1 21-12-2008 11:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ditto (Post 2385597)
Ibrahimovic pewnie strzeli, a jak nie on to Cruz... Równie dobrze mógłbym teraz wymienić Van der Sara, Kuszczaka, Fostera, Heatona, Zielera, Amosa, Wooda, Ferdinanda, Vidica, Evansa, O'Shea, Evre, Nevilla, Browna, Rafaela, Fabio, Hargreavsa, Carricka i powiedzieć, że nie macie szans :/ Do tego sam zacząłeś, że Ronaldo nie będzie, to nikt wam nie strzeli. Wymieniłem tylko innych, którzy mogą zagrozić waszej bramce. Kierując się twoim rozumowaniem mógłby wyjść skład, który wygrałby w każdym meczu do 0, lub przynajmniej bezbramkowo zremisował.

Zaraz zaraz ja nic nie zaczalem ;] nic nie mowilem o Ronaldo. Napisalem dopiero wtedy, gdy Ty napisales, ze Berbatov, Rooney i Tevez nastrzelaja Interowi.

Thomisson 21-12-2008 11:20

No cóż nie każda walka między Amerykaninem a Rosjaninem kończy się jak w Rockym 4

Szkoda Holly'ego ; (

Yoh Asakura 21-12-2008 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 2386549)
I następnym razem jak chcesz wplatać ironię to rób to w jakoś w miarę zrozumiały sposób dla ogółu, bo już tyle bzdur pisałeś na tym forum, że ciężko odróżnić ironię od normalnej wypowiedzi ; P

Częstokroć pisałem tak nadętym i groteskowym tonem, że tylko idioci braliby to na poważnie. No i popatrz. Brali ! I ciągle biorą. :confused:

Cytuj:

To jak wytłumaczysz 5 asyst?
Wiesz, Aliadiere miał bodajże najwięcej asyst w Boro w 07/08, ale to nadal nie oznacza, że jest dobrym napastnikiem.

Fintex 21-12-2008 12:21

Pewnie. Lepiej mieć 0 goli i 0 asyst, ale nazywać się Jack Wilshere. Bo Jack>Ryan.

Miami wygrało wczoraj z Lakersami, dziś z Nets! woot.
Gortat dziś średnio. 8 min, 2 pts, 2 rebs, 3 blocks.

Yoh Asakura 21-12-2008 13:01

Aleś dojebał. :D:D:D
Zobacz sobie, ile razy w lidze zagrał Wilshere, a ile Berbatov. No i porównywanie 16-letniego dzieciaka do napastnika w kwiecie wieku jest idiotyczne. Od razu widać, że fan porcelany B)

Xendriel 21-12-2008 13:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2386793)
Zobacz sobie, ile razy w lidze zagrał Wilshere, a ile Berbatov. No i porównywanie 16-letniego dzieciaka do napastnika w kwiecie wieku jest idiotyczne. Od razu widać, że fan porcelany B)

Ty pierwszy zacząłeś porównywać go do Giggsa, a najśmieszniejsze z tego wszystkiego jest to, że nawet stwierdziłeś iż jest lepszy:D

Ditto 21-12-2008 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2386793)

ALE TO TY DAŁNIE PORÓWNAŁEŚ GO DO GIGGSA! NIE ROZUMIESZ, ŻE ON Z CIEBIE SZYDZI?

@Boks

Oglądałem tylko końcówkę, ale racja, czarny był lepszy. Jednak ruski cieszył się jeszcze przed werdyktem, a że nie znam się na tym sporcie, to byłem wręcz pewny, że najpierw musiał być o wiele lepszy, a teraz się oszczędzał. Ewentualnie, że był lepszy, a ja tego nie widziałem. Sam nie wiem.

BTW. To ten murzyn miał 34 lata? Nie wyglądał.

@Up

Szybszy, ale nie śpieszyłem się z postem.

Arfyd 21-12-2008 13:25

@Up

On ma 46 lat.

A Holyfield był lepszy przez cały pojedynek, z wyjątkiem 2 lub 3 rund. A czemu się cieszył to ja nie wiem. Holly wygrał tą walkę :P

Thomisson 21-12-2008 13:28

Porównanie do 28 latka jest nie na miejscu, ale do 35 latka już tak xD

Aha i Ty zawsze piszesz nadętym tonem, więc nie wiem, jak można coś z tego wychwycić. Bo nikt nie łapie oprócz ciebie

Ditto:

ten murzyn ma 46 lat ; P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:02.