![]() |
|
hyhy :D
A ja bym dal wam film ale mi sie kurwa nie zapisal ;d ps. Imcio zamknij oczka policz do 10, ziolka i nie wiem co tam jeszcze, krotko mowiac... chill out bitche ! :D |
Takie wielkie halo i co? juz po wszystkim? xd
Na czym polega ta zabawa w której logujecie sie i wylogowujecie sie?;d Moje sadzenie sie wynika z niedoinformowania :p no ale tylko Knight'Dave padł? |
Tak :) Celem był sneake a nie open więc nie wiem czemu się sadzicie.
|
khazul zawsze dobre filmiki dawał może i ten ma i da xDD
(no lick lick) :D |
Etteron sie w to bawi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
fajno, a u mnie na Orzel Przeworsk sa jeszcze 3 zl i wlazisz , 4 liga wypas w kosmos stadion i sama gora tabeli . Pisze sie ktos ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@kilka up Tak taki ze mnie haksior jak ty to napisales ;) |
Ide po karnet zaraz tylko zjem śniadanko mam nadzieje ze mnie nie wychujają bo zagryze... :D
Licze ze JoŁen wpadnie na meczyk pomimo zakazu. Jak cos głosno krzycz pajacu "Z kobietami nie tańczymy":D |
Cytuj:
Myslisz ze ten pajac sie odważy?Ciekawe czy on wogóle na jakimkolwiek meczu byl ;p. Pozdrooo=] |
@up
Pozdro, nie życzę Ci tego, ale Ciebie też to może spotkać Cytuj:
|
wrazenia po update ?;p
|
Cytuj:
no przynajmniej 1-1 jest bo kiedys mi zabiles vexarta:p ale i tak bedzie 2:1 dla mnie tylko idz expic znow he he ;p |
Cytuj:
|
strasznie dlugo idzie grafa :/ hmm zaraz zobacze jak sie pyka. podobno gs wali z poisona dobre hity ; O
|
łał apdejt byu?
|
Cytuj:
Wielcy z was kibole o jaaa ;; a sam bys z domu nigdzie nie wyszedl ; z kumplami mocny i w mordzie ;> znam juz ja takich lapsow. Pozdro, Diabel\ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:50. |
|