![]() |
|
Cytuj:
|
@ Ellein
Wiesz jak by nie patrzeć to i teraz go bardzo ciężko złapać. Na otwartym terenie bez lagów nie mogą go złapać ale niestety Taifun pakuje sie w głupie i niepotrzebne trapy... (Patrz tomba ruiny). Troszkę taktyki i zimna krew a Vision będzie miało więcej zabawy, bo teraz to raczej OB można porównać do rzucania lotkami w tarcze na której wiszą Duski... Jeśli duski się pozbierają to może być ciekawie :] |
Cytuj:
|
Stojąc pośród tysięcy takich jak ja...
Żołnierzy zmierzających na śmierć w imię chwały ludzi, których nigdy nie widzieliśmy. Ludzi, których zaślepia pycha i chęć absolutnej władzy... Jedyne pocieszenie i nadzieje znajdujemy w słowach naszego dowódcy: - Wojny zaczynają się i kończą.... A żołnierze żyją wiecznie... Hail Sunblade :) |
Cytuj:
idz na mecz, uber hoolso ultrasie kibicu <3 lechia pewnie na mecze ze starymi chodzisz pikniku |
18:05 You lose 648 mana blocking an atack Zwidek.
18:05 You lose 455 mana blocking an atack Zwidek. 18:05 You lose 654 mana blocking an atack Zwidek. 18:06 You lose 387 mana blocking an atack Zwidek. Vision widze niudanymi atackami się nie chwali, więc ja powróce na małą dyskusje xD. Zwidek ma dobre pvp? Waląc 3x UE przed dp Darashia i nie żucając m walla na mnie wbiegającego do dp, trzeba być debilem. To tak jak wyzywaliście Taifa żucającego UE pare stron, teraz powyzywajcie Zwidka, ale sądze że tak nie będzie, gdyż 3/4? tego forum jest za Vision. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D @MarS Spytaj sie mastahowi czy wcinał pączki waląc mnie czy siostra grała, bo coś nie wyszło : <<< A to tak dla ubawienia pare minut po tym : 18:56 Zwidek [165]: Z cioteczkom wpadniesz? 18:57 Neanon [95]:Z Ponczkami. 18:56 Zwidek [165]: Twoja Stara. Kozak przed kompem... Ale żeby na rodziców najeżdżać? |
1. Feliana Furora
2. Jina Kamiza Furora Gz ave mam nadzieje ze wymyslisz cos jeszcze ;) |
Ile jest we fragach bo mi tibia com nie dziala
|
Cytuj:
Neanon ma inne konto na tym forum. |
@Neanoneek
fakt ma inne konto ... ale kolejny raz przypominam przed dp mial Cie lmmkowac? ;p |
Cytuj:
Drogi Rudolfie, bo xsywe klimek sam se wymysliles w SUlechowie jestes Rudolf (o ile to ty) śmiejesz się ze Zwidka, że troche waży a sam jestes rudą pałą -,- http://s42.photobucket.com/albums/e306/klimek1990/ ŻAL SPOJRZ NA SIEBIE -,- |
trzeba byc naprawde tepym zeby sie czepiac czyjegos wygladu
|
Cytuj:
Podziwiam Cię stary ;D pozdro dla Ciebie 8o |
mozesz sie na mnie wesrac cieciu
btw miales tu juz nie pisac |
Cytuj:
albo mam pomysł... Pokaż siebie! @Pan Cyrilus i inni Zgubiłem pass do starego konta? Zapraszam na rozmowe w Game jak ktoś chcę... ; p |
Żebyś znowu Rudolfie parku nie musiał omijać z tą twoją małolatą zezowatą Asią :)
|
K u r w a Kakaa palancie cfaniaczysz bo jestes od niego mocniejszy w rl? I na
c h u j mu na koleżanke wjeżdzasz? |
Cytuj:
jezuuuuuuuuu jacy wy jestescie zalosniiii |
@up
Czemu mi sie zdaje ze on pisze najmądrzejsze posty tutaj? : o |
bo ja rzadko pisuje xd
zaraz cos fajnego wkleje xd 22:52 Tutii Frutti [76]: tym postem Ukazales swoja zenadnosc 23:00 Tutii Frutti [76]: mam chonor zeby to powiedziec 22:55 Tutii Frutti [76]: za obraze mojego mienia Publicznie pozalujesz 12:10 Tutii Frutti [76]: PZREPROSILEM CI I MI NIE WKRENCAJ 12:11 Tutii Frutti [76]: jesli hcesz zebym sie uspokoil 12:11 Tutii Frutti [76]: widze równowaznosc 12:11 Tutii Frutti [76]: blessów 12:11 Tutii Frutti [76]: oraz moich run 12:11 Tutii Frutti [76]: I Eq 12:11 Khazul [67]: moze równowartosc? 12:11 Tutii Frutti [76]: przejezyczenie 12:11 Tutii Frutti [76]: jestem chory mam goronczke 12:11 Tutii Frutti [76]: ciezko mi sie pisze... 12:12 Khazul [67]: przejezyczenie to jest jak jezyk zeslizgnie sie z vaginy do odbuty kolejnosc losowa xd 00:19 Tutii Frutti [76]: Pytanko 00:19 You see Jack Tigerstrike (Level 43). He is an elite knight. He is Vice-Leader of the Final Wish. 00:19 Tutii Frutti [76]: Why u dont exp 00:19 Tutii Frutti [76]: ? 00:19 Khazul [67]: zomek 00:19 Khazul [67]: przeczytaj forum tibia.com 00:20 Khazul [67]: i spróboj przetlumaczyc sobie translatorem 00:20 Khazul [67]: tym którego uzywasz 00:20 Khazul [67]: co to znaczy 00:20 Khazul [67]: w sumie lognalem sie zeby z toba pogadac xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:47. |
|