Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Zdjecia RL koment. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=37054)

Dark Sven 11-11-2009 21:07

Chuj z bluzą i spodniami. Dwie różne skarpetki - to jest moc!

Albertus, sorry, ale wyglądasz jak młodociany degenerat.

Albertus 11-11-2009 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2685605)
Chuj z bluzą i spodniami. Dwie różne skarpetki - to jest moc!

Albertus, sorry, ale wyglądasz jak młodociany degenerat.

dziękuje ;D

Rafayen 11-11-2009 21:58

Jezu on to ma życie kolorowe.

Rybzor 11-11-2009 22:27

Wszyscy chcieli być fajni i pogratulowali mu, zamiast napisać oczywistą oczywistość, że jest to zdemoralizowane dziecko szlajające się z denaturatem w łapie? (czy jak to się tam teraz nazywa).

Damn, zawsze mnie przypada odwalanie brudnej roboty.

Rafayen 11-11-2009 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2685712)
Wszyscy chcieli być fajni i pogratulowali mu, zamiast napisać oczywistą oczywistość, że jest to zdemoralizowane dziecko szlajające się z denaturatem w łapie? (czy jak to się tam teraz nazywa).

Damn, zawsze mnie przypada odwalanie brudnej roboty.

I Pomyśl że on Ci chleb piecze...

Albertus 11-11-2009 22:52

Ryba , ty masz kompleksy jakieś? Ja natomiast lubię swoje zdjęcia a tym bardziej jak są z alkoholem , uważam ze są wtedy takie ciekawe/śmieszne/fajne. Pewnie ty do każdego zdjęcia ustawiasz się tak jak w dowodzie ubrany w garnitur ;D buahahaha

Gelt 11-11-2009 22:55

Wyprowadzę Cię z błędy: Nie są ciekawe/śmieszne/fajne.

A Ryba w garniturze?! Chyba jak zarzygany lerzy po weselu czy komunij: d

Rybzor 11-11-2009 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2685738)
Ryba , ty masz kompleksy jakieś? Ja natomiast lubię swoje zdjęcia a tym bardziej jak są z alkoholem , uważam ze są wtedy takie ciekawe/śmieszne/fajne. Pewnie ty do każdego zdjęcia ustawiasz się tak jak w dowodzie ubrany w garnitur ;D buahahaha

Rotfl, poczekaj aż sobie wyrobisz dowód i dopiero potem zacznij sypać mi takimi przykładami : DD.

To wiadome, że lubisz swoje zdjęcia. Gdzieś ci już pisałem, że jesteś egocentrykiem (chyba nawet do notki skopiowałem).

A co do tego alkoholu, to muszę cię rozczarować. Z czym byś ich nie miał, czy to z alkoholem, czy z czymś innym, nie będą ani fajne, ani śmieszne, za to żenujące jak najbardziej.

CytrynowySorbet 11-11-2009 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2685738)

Przyznaj, że bez alkoholu wyglądasz nudno i żałośnie, a z alkoholem (według ciebie) jak el0pr0mastahl00kajcienamnje.

Twoje zdjęcia już są be. Nie mogę się na nie gapić. Nie chce mi się. Popraw je albo się obrażę.

Albertus 11-11-2009 23:14

Dla mnie każde zdjęcie to wspomnienie , a ze z alkoholem mam mile wspomnienia to i zdjęcia mi się podobają.

Z reszta tak jak ktoś tu mówił to jesteście żałośni w stosunku czepiania się do mene.

jak zobaczycie od początku to 1/2 zdjęć jest z alkoholem ;D ale dopiero po tym jak ja wstawiłem to posypał się deszcz komentow od was ;D czy to śmieszne czy żałosne to nie wiem... a później jeszcze mnie chcą za to zbanować ;D buahahh

Rybzor 11-11-2009 23:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2685758)
jak zobaczycie od początku to 1/2 zdjęć jest z alkoholem ;D ale dopiero po tym jak ja wstawiłem to posypał się deszcz komentow od was ;D czy to śmieszne czy żałosne to nie wiem... a później jeszcze mnie chcą za to zbanować ;D buahahh

1/2 powiadasz? To akurat jedna z tych twoich bajek, które strasznie łatwo obalić i pokazać, że są wzięte totalnie z dupy. Jezu normalnie brak mi słów na te twoje "argumenty".

@down

Albertus 11-11-2009 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rybzor (Post 2685767)
1/2 powiadasz? To akurat jedna z tych twoich bajek, które strasznie łatwo obalić i pokazać, że są wzięte totalnie z dupy. Jezu normalnie brak mi słów na te twoje "argumenty".

na oko mówiłem... toż na pewno nie liczyłem... ale przyznaj ze "Bardzo dużo" z alkoholem lub po nim.

Gelt 11-11-2009 23:50

Z tym, że są to zdjęcia sporadyczne. A nie 90% jak w Twoim wypadku. Fajnie, że masz dobre wspomnienia z alkoholem i tymi zdjęciami.. Ale to nie TWÓJ BLOG.

Albertus 11-11-2009 23:52

ale to jest temat do wstawiania zdjęć , wiec je wstawiam.

CytrynowySorbet 12-11-2009 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2685793)
ale to jest temat do wstawiania zdjęć , wiec je wstawiam.

Nosz kurczę, czy to znaczy że mam sobie pstryknąć 666 fotek i wstawić je tu? Chodzi o to, że wszystkie twoje foty są takie same (ty + alkohol = :baby:), pokaż coś nowego.

Chociaż on jest w takim wieku w którym dzieci myślą, że alkohol i seks czynią cię dorosłym.

Glamri 12-11-2009 01:29

W jego przypadku raczej alkohol. : P

Albertus 12-11-2009 06:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2685804)
Nosz kurczę, czy to znaczy że mam sobie pstryknąć 666 fotek i wstawić je tu? Chodzi o to, że wszystkie twoje foty są takie same (ty + alkohol = :baby:), pokaż coś nowego.

Chociaż on jest w takim wieku w którym dzieci myślą, że alkohol i seks czynią cię dorosłym.

wcale tak nie mysle

Mam tez inne fotki bez alkoholu i tez tu parę wstawiłem , ale na pewno nie będę wstawiał fotek z nad morza (2 lata temu) gdzie jestem bez koszulki.... nie po tym co mówiłeś ;D

Czarna_Mamba 12-11-2009 11:26

Grunt to zrobić sobie zdjęcie z nierozcieńczonym denaturatem i udawać elo-pro-pijaka-któremu-niestraszny-benzoesan-denatonium.

Erverse 12-11-2009 11:51

Fakt, twoje każde zdjęcie wygląda identycznie. Co do denaturatu... n/c. Na prawdę w tym wieku wolisz ryzykowac zatrucie, żeby miec fazę? Aż dziwne, że cię na kompa stac jak ty denaturaty obalasz. Takie rzeczy sobie zostaw jak już będziesz musiał mieszkac w tej waszej melinie xP

Glamri 12-11-2009 15:23

Co się Mamba stauo w nóżkę : <

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47.