![]() |
|
Chuj z bluzą i spodniami. Dwie różne skarpetki - to jest moc!
Albertus, sorry, ale wyglądasz jak młodociany degenerat. |
Cytuj:
|
Jezu on to ma życie kolorowe.
|
Wszyscy chcieli być fajni i pogratulowali mu, zamiast napisać oczywistą oczywistość, że jest to zdemoralizowane dziecko szlajające się z denaturatem w łapie? (czy jak to się tam teraz nazywa).
Damn, zawsze mnie przypada odwalanie brudnej roboty. |
Cytuj:
|
Ryba , ty masz kompleksy jakieś? Ja natomiast lubię swoje zdjęcia a tym bardziej jak są z alkoholem , uważam ze są wtedy takie ciekawe/śmieszne/fajne. Pewnie ty do każdego zdjęcia ustawiasz się tak jak w dowodzie ubrany w garnitur ;D buahahaha
|
Wyprowadzę Cię z błędy: Nie są ciekawe/śmieszne/fajne.
A Ryba w garniturze?! Chyba jak zarzygany lerzy po weselu czy komunij: d |
Cytuj:
To wiadome, że lubisz swoje zdjęcia. Gdzieś ci już pisałem, że jesteś egocentrykiem (chyba nawet do notki skopiowałem). A co do tego alkoholu, to muszę cię rozczarować. Z czym byś ich nie miał, czy to z alkoholem, czy z czymś innym, nie będą ani fajne, ani śmieszne, za to żenujące jak najbardziej. |
Cytuj:
Twoje zdjęcia już są be. Nie mogę się na nie gapić. Nie chce mi się. Popraw je albo się obrażę. |
Dla mnie każde zdjęcie to wspomnienie , a ze z alkoholem mam mile wspomnienia to i zdjęcia mi się podobają.
Z reszta tak jak ktoś tu mówił to jesteście żałośni w stosunku czepiania się do mene. jak zobaczycie od początku to 1/2 zdjęć jest z alkoholem ;D ale dopiero po tym jak ja wstawiłem to posypał się deszcz komentow od was ;D czy to śmieszne czy żałosne to nie wiem... a później jeszcze mnie chcą za to zbanować ;D buahahh |
Cytuj:
@down |
Cytuj:
|
Z tym, że są to zdjęcia sporadyczne. A nie 90% jak w Twoim wypadku. Fajnie, że masz dobre wspomnienia z alkoholem i tymi zdjęciami.. Ale to nie TWÓJ BLOG.
|
ale to jest temat do wstawiania zdjęć , wiec je wstawiam.
|
Cytuj:
Chociaż on jest w takim wieku w którym dzieci myślą, że alkohol i seks czynią cię dorosłym. |
W jego przypadku raczej alkohol. : P
|
Cytuj:
Mam tez inne fotki bez alkoholu i tez tu parę wstawiłem , ale na pewno nie będę wstawiał fotek z nad morza (2 lata temu) gdzie jestem bez koszulki.... nie po tym co mówiłeś ;D |
Grunt to zrobić sobie zdjęcie z nierozcieńczonym denaturatem i udawać elo-pro-pijaka-któremu-niestraszny-benzoesan-denatonium.
|
Fakt, twoje każde zdjęcie wygląda identycznie. Co do denaturatu... n/c. Na prawdę w tym wieku wolisz ryzykowac zatrucie, żeby miec fazę? Aż dziwne, że cię na kompa stac jak ty denaturaty obalasz. Takie rzeczy sobie zostaw jak już będziesz musiał mieszkac w tej waszej melinie xP
|
Co się Mamba stauo w nóżkę : <
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |
|