![]() |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Proszę :)
Dobra chcę zakończyć tą kłótnie. Przepraszam wszystkich których uraziłem, zdenerwowałem itp. Będę ograniczać się to wstawiania spotkań i być może krótkich analiz. @Slay: ja mam metalową broń :P Bełchatów - Jagiellonia Białystok-1 -1.40 W sobotę 22 września w Bełchatowie przy ulicy Sportowej Bełchatowski GKS podejmował bedzie zespoł beniaminka Orange Ekstraklasy Jagiellonie Białystok.Faworytem tego meczu jest oczywiscie zespoł aktualnych wicemistrzów Polski.Bełchatów w poprzedniej kolejce zremisował na cięzkim terenie w Poznaniu z Lechem 1:1 a bramkę strzelił Janusz Dziedzic.Napewno bełchatowianie większe szanse na zwyicęstwo mili by gdyby Mariusz Ujek nie ujrzał w 52 min czerwonej kartki.Jaga niezły dorobek punktowy zawdzięcza tylko grze na swoim boisku ponieważ 8 zdobytych punktów Jaga zdobyła grą na własnym boisku,zaś grając dwukrotnie na wyjazdach dwa razy doznała porażki(przegrane z Cracovią 1:2 i Zagłebiem Sosnowiec 1:3 gol Evertona) jak widać białostoczanie to typwoy zespoł wlasnego boiska w dwóch emczach wyajzdowych strzelili tylko jedną bramkę a stracili aż 5.Trener Lenczyk ma kłopoty bogactwa,ma bardzo szeroką ławkę rezerwowych i każdy walczy o miejsce w pierwszej "11" co napewno jest sporym plusem.Bełchatów po odpadnięciu z Pucharu UEFA może w maksymalnym stopniu skupic się na grze w Polskiej lidze,w której jak narazie grają przeciętnie ponieważ zdobyli jak dotąd 10 "oczek" jak na wicemistrzów to zdecydowanie za mało.Moim zdaniem jutro GKS Bełchatów pokona Jagiellonie Białystok i tym samym udowodni ze jeszcze liczy się w wlace o góną połówkę tabeli,mysle także ze po 45 min kłopoty bedą mili gracze Jagi którzy mooim zdaniem bedą schodzić z murawy po 45 minutach ze spuszczonym głowami. Analiza mojego starszego brata. Poproszę go żeby mnie poduczył troche ^^ |
Cytuj:
Cytuj:
@Artezz, odwazne typy, zwlaszcza na PD. edit: @up: masz pikselowa, w CSie. |
Cytuj:
To, że ty masz pikselową w CSie to nie znaczy, że każdy ma. Powiedz, że mi zazdrościsz guna z takimi fpsami... A co do Twoich kolejnych jakze boskich typow: Hamburger nie wygra (Hamburger SV 1 - 0 Nurnberg) Rzeczywiście nie weszło... Nancy nie wygra (Nancy 2 - 0 Lorient) Nie no boski jesteś ;) |
Człowieku wez przestan. Trzeba sie przyzwyczaic, ze ktos mowi ze nie siądzie, at ze siada to czysty przypadek :>
|
Przypadek, tak jasne.
|
Czemu go po prostu nie dodacie do listy ignorowanych. Na początku to jego małpowanie było śmieszne, ale teraz jest raczej żałosne.
OMUJ, pistolet na kulki!11oonoe |
Cytuj:
|
Nie przesadzacie troszke?
Co do Rossiego: Nie spamuj tak tymi kuponami bo nikomu sie i tak nie bedzie chcialo tego czytac jak bedziesz dawal 1121230192 kuponow dziennie oraz dam ci dobra rade nie rob kuponow ktorych niestawiasz ja tak zrobilem z 10 razy i za 10 razem mi wszedl moj "wirtualny kupon" na 125 zl i nawet niewiesz jaki bylem wkur... Co do Slaya&Hoomika: Wy tez moglibyscie skonczyc te wasze kozackie "NIE WEJDZIE" bo w 90% niemacie racji (swoja droga bez obrazy ale wy te swoje analizy chyba opieracie na Fifie) zreszta mozecie sobie zobaczyc pierwsze strony jak hoom sie zemna klucil ze Chelsea-Arsenal bedzie 1 a bylo inaczej z tego co pamietam Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Na szybko: Kod:
Central Coast Mariners FC - Perth Glory FC 1 1.60 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Twente wygrało i kupon wszedł :).
Roma-Juve 0:1 po 30 minutach ^^ Hibernian-Celtic 1:1 po 30 minutach do boju Celtic xD 2:1 dla Hibernianu do przerwy :/ 2 gole muszą strzelić gracze Celticu |
heueheuehuehuehuehehe uheu he Roma 2-1 :> Brawo xD
Kod:
Man U. - Chelsea 1 |
Cytuj:
A moze bedzie tak: Kod:
Manchester United - Chelsea 2 3.90 Kod:
Manchester United - Chelsea Kod:
Montepaschi Siena - Benetton Treviso 2 4.20 Kod:
Montepaschi Siena - Benetton Treviso Kod:
Montepaschi Siena - Benetton Treviso |
Lyon to formalność.
ManU wygra :) Boruc sie nadaje... kupon w dupę, niech to szlag. |