![]() |
A ten kolejny plik to na pewno czysty? bo ja już nie wiem co ściągać, właściwie to chyba poczekam do jutra i na spokojnie ściągnie mi się automatycznie w 100% czyściutki pliczek :baby:
skanował ktoś już ten powyższy? |
@up
Pewnie jakiś keylog. Wy tu się nie bawcie w keylogi z forum tylko z tibia.com ściągajcie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
a potem dziwota ze sa rekordy w on-line graczy jak takie nobstwo gra to az szkoda gadac niech sie ktos nim zajime bo chlopak w depresje popadł 8o |
;/
Ten up chyba nigdy nie nastąpi:(
|
A ja już mam z oficjalnej :)
ale: Conection Refused Server are Offline ;( CHCE JUZ GRAC!!! |
Wiem Ze Jestem Poje***y Ale Dobra Rada!!! Nie Sciongac Nic Z Tych Linkow Co Ludzie Tu Daja A Najlepiej Ich Wogole Nie Otwierac Sa To Kejlogery Szkodliwe Dla Waszego Komputera I Bedziecie Mieli Haka Nie Dotykac Sie Do Tego Gowna
|
Czekać
jak się włączy Tibia.com to wtedy można coś prubować<lol> nie śpieszcie się...:D
|
Gangsterek Wielki soory for you !!!!! Powaznie! bylem tak w*****ony ze te huje wystawiaja te linki z keylogerami ze jak ty cos na mnie napisales to nie patrzylem co robie tlkyo ci nawrzucalem SORY FOR YOU
|
ludzie co ja tu czytam.. w jakim wy nalogu jestescie nie przezywajcie tak predzej czy pozniej sie logniecie moglibyscie sie isc pouczyc przez te 4h a nie siedziec przed kompem i non stop odswiezac tibia.com i tibia.pl forum
|
Heh...
Ja nawet z oficjalnej sciagnac nie moge bo mi bledy wyskakuja ;dd zal moze jutro cos zdialam ale jak narazie to doopa. |
Heh dzis to juz moze o polnocy wlacza. Dzis to juz lece bo pewnie i tak sie pewnego clienta nie sciągnie.
|
Jestem takiego samego zdania nie dostykac wogole linkow od innych graczy nie wiaomo co to mroze byc.
A ja sobie juz czekam 30 min i nadal nic afff HAIL DANERA HAIL DANERA HAIL DANERA |
Zaraz dam Klienta
Właśnie mi się ściąga zaraz dam linka jak zaladuje -_-
|
Zamieściłbym dla Was czysty plik, ale mam problemy z serwerem :(
PS. Update jak każdy inny, nie ma się czym ekscytować :P |
Moze dzis zaloguje sie na swoejgo 9 Maga i pojde jeszcze kogos shuncic zeby mi placil 100 gp i bede mial na 2 manasy ! mam juz kozackiego chara a wy jakie macie lvle? ja juz shuncilem trzy osoby i dzis chyba bedzie moja czwarta ! Musze wygrac pacca to sie beda mnie bali i moze shunce jutro z 5 osob i bede mial juz prawei na plecak maansow ale tibia jest super :}:}
|
PLX pacc :)
40 minut spoznienia aff;/ HAIL danera HAIL danera |
Cytuj:
BB :] |
niby miał to być mini update ^^ ( może jest ) ale panowie z cipsoftu pracują że hej :P a co do plików to na tibia.com ;]
|
Nie macie na co czekać cipy włączą servy albo w środku nocy, albo jutro rano. Więc zamiast siedzieć przed kompami lepiej pójdźcie się troche przespać. I PAMIĘTAKCIE:TIBIA TO TYLKO GRA, A UZALEŻNIONYM POLECAM WIZYTE U PSYCHOLOGA!!!
Jutro sobie pogracie!!! Oh... Free Pacc :dance: :baby: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:03. |