Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Raul 10-06-2007 00:43

W 90. minucie Tamudo dla Espanyolu i Ruud dla Realu Madryt. No po prost cud!
"Kim jest Bóg? Argentyńczykiem i fanem Messiego? A może jednak madridistą? Niech Najwyższy się zmiłuje, ale po takim wieczorze nie wierzę, iż mógłby nie być po naszej stronie. Real Madryt Wielki! Real Madryt Magiczny!"

„Jeżeli Szekspir oglądał ten mecz z białej chmurki, myślał sobie - Nawet ja nie napisałbym lepszego dramatu"

Ghost Nieudany 10-06-2007 00:44

@Hellraiser
far$a kupiła te trzy mecze!

@Raul
Ciekawe, czy Messi po stu latach będzie się tłumaczył jak Maradona, że ta ręka na gola była ręką Boga.

A tymczasem, Gołota ładnie sprał Batesa w dwie rundy.

Bastash 10-06-2007 00:57

Uau, Gołota nic nikomu nie odgryzł i wygrał o.O
Jaga już oficjalnie w OE ;), na dzisiejszym meczu pełny stadion.

spider-bialystok 10-06-2007 01:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1476423)

Mecz jak mecz, najlepsza byla feta i tance w fontannie na Rynku Kosciuszki :D

Hellraiser 10-06-2007 01:12

[quote=Ghost Nieudany;1476390]@Hellraiser
far$a kupiła te trzy mecze!

Exactly mate. B)

[quote=Ghost Nieudany;1476390]

A tymczasem, Gołota ładnie sprał Batesa w dwie rundy.

Nie obejrzałem, bo "n" nie ma Polsatu, a gdy kumple na vt, mówili że Adrew, takie jaja robi nie wierzyłem im :P

@~

Btw, Polonia Bytom nawet gdy odejmnie się jej te 3y pkt, to i tak jest w Orange Ekstraklasie, hujówka, myślałem że Gdańsk wejdzie.

Sporty 10-06-2007 09:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bastash (Post 1476423)

Tego przeciwnika to chyba z palmy zdjeli :P Andrew wcale tak dobrze nie walczyl a poszlo mu gladziuutko :p

Vekegi 10-06-2007 11:04

Dzisiaj finał pucharu ekstraklasy :> obstawiam, że u nas zostanie ; * albo nie obstawiam, żeby nie zapeszyć !

PiXik 10-06-2007 12:49

Cóż wróciłem z imprezy. poszłem spac wstaje...wchodze na pewną strone o Realu ...patrze na wynik zalamka patrze na newsy Real nadal liderem. I normalnie taka radosc,wrecz nie do opisania:)

Meryba 10-06-2007 13:16

Gołota wygrał - Adamek wygrał - Polscy siatkarze wygrali !!

Bastash 10-06-2007 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PiXik (Post 1476928)
Cóż wróciłem z imprezy poszłem spac

:|

Saganowski w Southampton już definitywnie.

Articuno 10-06-2007 15:05

POLECAM : http://fcbarca.com/index.php?goto=kom&news=17718

klik na "MARADONA" ;]

Hellraiser 10-06-2007 15:07

@Bastash & PiXik

Oj, zdarza się.

@Wątek Sagana

Kupili go dopiero po tym jak, Bóg strzelił go gromem w meczu z Armenią?

@Dalsze niusy?

Dzisiaj kończy 55. lat najstarszy klub polonijny, które miejscowi się w USA. A zwie się SC Vistula Garfield, fajna nazwa nie?

I też wieść zza Oceanu, ŁKS wygrał już 2 mecz, pokonał zespół Polonusa S.C. New Jersey 3:2, najśmieszniejsze?, jest to że ostatnie 2 bramki, dla ŁKS'u strzelili chłopaki w wieku 14tu, i 11tu lat. Żeby tylko Amerykanie nie pomyśleli, że to następni Freddu Adu'wcy im się ukazali!
Podczas pobytu w USA pozostał do rozegrania jeden mecz towarzyski z zespołem Stal Mielec New York.

Ja pierdole, Uesej, Uesej, chyba nikt nie ogranie tego toku :P

Bastash 10-06-2007 15:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1477286)
@Bastash & PiXik

Oj, zdarza się.

Ya sure, a gdyby PiXiK był zagorzałym kibicem Barcy zjechałbyś go. Poza tym takie rzeczy nie powinny się zdarzać.

>down
HE HE.

PiXik 10-06-2007 16:36

[*]dobrze że nie wchodziłem na kompa odrazu po imprezie,wtedy nic byś nie zrozumiał i czepiał byś się 100razy bardziej
Messi pomylił zawody

Myszoon 10-06-2007 16:49

Groclin zdobył puchar \o/

Exodus 10-06-2007 17:14

Gratulacje dla Groclinu. Bełchatów został bez żadnego trofeum :(

No przegrali wszystko co było do przegrania(na wlasne zyczenie) , jako kibic Bota czulbym sie conajmniej zdenerwowany..;p

Hellraiser 10-06-2007 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1477564)
Gratulacje dla Groclinu. Bełchatów został bez żadnego trofeum :(

Tja, dołączam sie do Gratulacji, lecz co do drugiego wątku, może to źle, może to i dobrze, zobaczymy jak poradzą sobie w P.UEFA.

Sir_Kopek 10-06-2007 20:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Exodus (Post 1477564)
Przegrali wszystko co było do przegrania(na wlasne zyczenie) , jako kibic Bota czulbym sie conajmniej zdenerwowany..;p

Jestem kibicem GKSu BOT Bełchatów i byłem na meczu. Większość kibiców na stadionie mnie irytowała.X( Krzyczeli "Złodzieje", "Polscy sędziowie to k**** sprzedawczykowe", "PZPN PZPN J***** J*****".X( Winna nie leży po stronie sędziego, ale zawodników GKSu. Jakby byli tacy dobrzy to by strzelili z dwie bramki i by było pozamiatane, a nie teraz każdy na stronie GKSy mówi, że mecz kupiony itp.X( To nie prawda ! GKS mógł wygrać, no ale mówi się trudno, była szansa na 30-lecie klubu zdobyć Mistrza Polski i Puchar Ekstraklasy.X( Niestety nie udało się. GKS jest młodym klubem i jeszcze przed nim dużo czasu żeby wywalczyć nie jedno mistrzostwo i nie jeden puchar. :cup: Oby Bełchatów w el. PUEFA coś pokazał :p i żeby kupiono dobrych zawodników, a nie jakiegoś Kozika z II ligi i Rachwała z Wisły Płock. X(

PS. W niektórych momentach sędzia robił to czego nie powinien, ale sędzia też człowiek i sie może pomylić. X(

Gratuluje Groclinowi, że zdobył te oba Puchary.:cup: Należało im się.

Exodus 10-06-2007 21:03

Wypadek Kubicy , wyglądało to groźnie...

Meryba 10-06-2007 21:05

Już onet i wp o tym piszą : O prędcy są jak f1.
chu.. że się wywalił bo mógł mieć chociarz 5 miejsce.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43.