![]() |
Podłącz klawiaturę i mychę, odwróć do góry nogami i po problemie. Polecam zawieszenie nad łóżkiem i pgowanie do rana w nocy. Jejej.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
jesli masz stery nvidi to w paneu sterowania nvidia (prawym na pulpicie i tam bedzie) jest opcja obroc obraz.
|
Thx
Cytuj:
@edit Gdzie to jest to całe "Stery Nvidi" ? |
W panelu sterowania. Dokładna nazwa to Panel sterowania NVIDIA.
|
ej potrzebuje oprogramowanie do irdy marki forever,nie mam plytki ;(
|
Naprawione
Już to sobie naprawilem .
Na pulpicie prawym i "Opcje Grafiki ..." potem dac "Rotacja" dalej "Standardowe" i tyle ;) PS. Ktos mojej mamie powiedzial |
Laptop + Mp3
Mam problem, mój laptop nie wykrywa MP3.
Wszędzie jest tylko nie w "Mój Komputer" USB działa, na innym komputerach MP3 chodzi. Wykrywa w Menadzer Urządzeń. Nie wykrywa w Magazynie. Wszystkie stery z płytki zainstalowane, mam XP. Prosze o szybka odp. z Góry dziękuje Pozdrawiam. Morelka |
Może masz uszkodzony port w laptopie? Jaki błąd wyskakuje?
|
Dzisiaj zaraz po zainstalowaniu nowej myszki (Tracer TRM-SL1), chciałem ją wyprobowac w CS, jednak zaraz po wejsciu na serwa komp mi się sam zrestartował. Dzieje się zawsze gdy włączam CS i CS:CZ innych gier nie probowalem. Parametry: proc:2x2,7 ghz, kart graf zintegrowana.
Prosze o pomoc, pozdrawiam |
problem z wmp
Cytuj:
co robic?:o probowalem z ta rozdzielczoscia ekranu ale nic nie daje ;| halp plx! |
Mam pytanie
Gdzie jest opcja Uruchom w Windows Vista?:D Jak ktos nei wie o co mi chodzi to wyjasnie w Windows XP w Starcie była taka opcja Uruchom gdzie sie wpisywalo regedit , msconfig itp i nie moge tej opcjii znalezc w Viscie halp plax? |
nie mam problemu
|
Czemu jak instaluje grę Talisman Online mam Patch 1.11.110 a nie 1.3.45.6?
|
A ja mam taki problem. Miałem formata wczoraj i gdy próbuję włączyć tibię wyskakuje takie coś :
http://i42.photobucket.com/albums/e3...toszek/aaa.gif I co mogę z tym zrobić? Proszę o pomoc! |
Cytuj:
Tibia > Options > Graphics > Select graphics engine (pisze z pamięci) I zmień tam na inna opcje. Jeśli w ogóle nie możesz Tibii uruchomić spróbuj tego: Cytuj:
|
Moim problemem mianowicie jest dość częste zakańczanie procesów o nazwie:
• drwtsn32 • explorer Czy może być to działaniem wirusa? I czy format jest jedynym rozwiązaniem problemu, czy może opróżnienie dysku, bo strasznie muli przed wyłączeniem procesów. |
Cytuj:
Cytuj:
|
@Donas
Resetuje mi się pulpit i jest zapobieganie wysyłaniu danych. Je*** HiJackThis ;/ Powinienem mieć już z około 5 hacków, ale nic. Zrobię jak mi poradziłeś, dzięki. |
Ja mam 2 problemy:
1. Czasem na 2 ekranie podczas włączania kompa jest napis: CMOS cheksum error Muszę wciskać f1 żeby włączanie szło dalej 2. Podczas grania w niektóre gry (Demo Pro street, san andreas itp.) po jakimś czasie ekran siada, mimo że komp chodzi dalej i jedyne co mogę zrobić to zresetować kompa LUB sam sie niespodziewanie resetuje.... Czego to może być wina?? Napewno nie karty graficznej (Gforce 7950gt 512 Vram, na dodatek nowa) ani windowsa, bo 3 razy reinstalowałem go i na każdym był ten problem. Aha, gram na najlepszej grafice jaka jest możliwa. PLAX HELP!! :baby::baby::baby: |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:49. |