![]() |
Gratuluje wygranego opena , na kolejny nie liczcie.
|
Cytuj:
czekali na daramie ze all nooby sobie mogly podrozowac z hills na darashie i odwrotnie |
Ja pierd... zawsze się do czegoś przyjebiecie. Wynik świaczy o tym że Vision wygrało i tyle . D&W też mają w huj nooobów w postaci "In Flames" więc mogli z tego skorzystać. Na dodatek 2 membersów Vision miało haka i 2 następnych było "spajami" ,więc JAPA !
|
Ja pierd... zawsze się do czegoś przyjebiecie. Wynik świaczy o tym że Vision wygrało i tyle . D&W też mają w huj nooobów w postaci "In Flames" więc mogli z tego skorzystać. Na dodatek 2 membersów Vision miało haka kilka godzin przed battle i 2 następnych było "spajami"(Belix I Xantexis) ,więc JAPA !
|
Ja pierd... zawsze się do czegoś przyjebiecie. Wynik świaczy o tym że Vision wygrało i tyle . D&W też mają w huj nooobów w postaci "In Flames" więc mogli z tego skorzystać. Na dodatek 2 membersów Vision miało haka kilka godzin przed battle i 2 następnych było "spajami"(Belix I Xantexis) ,więc JAPA !
|
Sorry za tripple post :p
|
Mama zawsze mi mowila ze kto najwiecej krzyczy ma najmniej racji :S ^ przyklad up i upup i upupup i upupupup ^^
|
Cytuj:
right click (przy tibia classic ctrl) lapa nad hotkeyem i na 0 zaznaczam + fast hotkey? pozatym, MACIE prawo uwazac ze mamy boty, lecz nie macie zadnych SENSOWNYCH dowodów, nie wiecie co sie dzieje na ventrilo nie slyszycie dowództwa katrili na akcjach. SD w zwidka? mowisz o momencie 1 sqm plx? sd lecialy na banie nawet katrila na red hp byl przez nas ;-) @vision + noobs = win juz zapomnieliscie jak duski dostawali kare na openach bez noobów????? tego to sie juz nie pamieta? zreszta tak jak mowilem - pieski byly glupie np. dzis moze to dla nich nauczka. zaproponowali opena gdzies dalej (goroma)- nie mamy nic przeciwko :> Tyle ze walka na goromie nie bylaby zbyt sensowna bo to by byla walka do ostatniego zyjacego wiec kto lepszy ten przezyje. byloby to ciekawe wg. mnie bo duski maja sd combo ale nie maja muzgów :D (wiem ze sie pisze ó - zrobilem to specjalnie :P) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kto mozgow nie ma to sie okaze ;] uwazam ze to ze sie tam bijecie o to kto bedzie dowodzil w piaskownicy nie powinno powodowac tego ze sie bluzgacie bo to jest zalosne ;s jak przegyrwac to z honorem jak wygrywac to bezapelacyjnie ;)
@up a skad moge wiedziec ze to co mowisz to fakty ze EM gra na duskach :S ? Wiesz ja tam nie gram ludzie nie znam tylko tyle co zobacze na filmach wyczytam na forum i sam wywnioskuje. uwazam ze pingowanie jest szczytem lamerstwa tylko zastanawiam sie skad oni biora ich IP ;) Pozatym to ze na ts nie zachowuja sie jak dzieci powinno w konsekwencji powodowac to ze zachowuja sie normalnie na servie, nie maja kasy to niech ida zlootowac a nie zaczynaja protekcje sprzedawac, znizaja swoj poziom do frajerstwa dlatego jestem za duskami, na poczatku bylem neutralny ale pozniej wydawalo mi sie ze vision zaczyna od*******ac wiec szkoda zeby kolejny server byl stracony. a jak dlugo trwa ta wojna oplaca sie odwiedzac jescze to forum i czytac ten temat bo tylko tu dzieje sie cos ciekawego;] |
@up
tak bo katrila ma dzianego starego tak jak magiq :) z pewnocia wyjebal by kilka patykow dla wojny :) edit wiec wygralisme bezapelacyjnie a i nie mow mi ze przegrana z honorem = napingowany dead |
Cytuj:
Od kiedy Pan do Psa? @Grimp Pierdolisz jak Vivi Vandes (ktory sie nazwal "Bogiem Open Batte" na solerze) Dzis widzialem jaki Bóg Open'a z niego.Na follow se dal i biegal jak piesek. Szkoda ze nie ma smyczy w tibi ,bo by pasowala :) |
Cytuj:
To gra dla kazdego, bawia sie w nia dzieci po 11 lat, jak i po 30, widzisz cos w tym zlego ? /Metek. |
02:57 Solbaro [66]: bedzie hunt u zwidka
02:59 You see a dead human (Vol:10). You recognize Solbaro. He was killed by Gienas-san. http://img89.imageshack.us/img89/5636/aaaaanu7.jpg |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta wczoraj tez jakiegos typa ubilismy co to byl pro by Katrila 2x raz Katrila przybiegl spytal sie czemu go bijemy i uciekl macie swoje PRO :] za 15-20k czy tam ile placicie. Widocznie Katrila chcial pokazac ze sie martwi o was i szuka ludzi ktorzy mu zaufaja znow, a potem znow potraktuje jak "szmaty" |
Cytuj:
A Vision? Chyba nie ma żadnych sposobów tego typu:( Aaaa... Tylko hakowanie:p Ale co tam zrokować 150ek wielkie mi rzeczy( i jeszcze tam kilka innych osób),duszki to dopiero hu** bo pingują! LoL |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |