![]() |
Cytuj:
|
@TGK
Z waszych postow wynika ze wy łobuzy :(:( ale piszcie sobie gdzies indziej te wasze "rl sprawy" bo tu jest temat "titania-tibia" a nie rl sprawy.. jak chcecie sie chwalic co wy robicie na rl to idzcie gdzies indziej bo tu raczej nikogo nie obchodzi |
Cytuj:
Lol Lockhart to oni Cie ganiali? to musialem byc ladnie wstawiony bo tego nie pamietam hahahaha @ Vilum Wyjmij kolczyk bo wygladasz jak pedal ;/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
A po drugie Battlehamster dobrze napisal xD T = Total Idiots G = Genetically Inferior K = Know no girls. WHAT DOES THAT MAKE ??? ---> TGK TEAM Req to join; - Inability to construct something remotely resembling a proper sentence. - Having no education. - No goals in live nor a good carreer expectancy. - Being occupied with tibia 24/7. - Being under the impression that acting cool behind the computer will eventually supply girls. OWNED |
Mam w doopie zdanie osob ktore mnie i moich nie znaja ;] czyli BattleHujstera.
|
Cytuj:
|
teraz ponton pewnie dolaczy do EVUL HOLY ELEMENTALS WHO WANT WIN WAR !! HAUSHUAHS
@ Edit Hahhahaa Kaiser 11 lvl w 2 dni ? tez tak byscie chcieli?:) |
"Vilum wiesz co Przyjedz na Tgk [...] i sie przekonasz co potrafiMY"
W grupie to każdy jest pewny siebie...;) Z tego co wiem, to Ty pisałeś, że jesteście 20 km od Opola. Coś was nie było, poza tym i tak byście nie byli szczęśliwi, bo nie było Misia :baby: |
Ja pier*ole, znowu się kłócicie o rl. Kto komu mocniej wpier*oli... OMG, jak dzieci.... :D
|
Ja kocham Viluma ! Chce byc taki elo jak on ! Chce miec kolczyk i w ogole !
BOG = NIE, VILUM = TAK Hsuahsuahsuahsua |
Vilum prawdę mówiąc w dupie mam to co o nas sądzisz i co zrobisz z ip które ponton ci dał. Wszystko rozumiem no ale jednego nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć. Dlaczego piszesz na polskim forum rzeczy w języku którego nie rozumiesz :S Pamiętam jak jeszcze niedawno sie mnie na tsie pytałeś jak jest "jutro" po angielsku ; widać pasujesz do Kłosa - obaj nie umiecie angielskiego i obaj pingujecie. Niedługo chyba Kłosu założy sobie kolczyk w uchu i pójdzie na kurs fryzjerski i wogóle ślub jeszcze weźcie.
@Ponton Zawsze miałem nadzieje, że się zmienisz i staniesz się znowu tym Seqiem z przed 2-3 lat kiedy to prosiłeś wszystkich o pomoc i o obronę. Teraz swoich dawnych kolegów zdradzasz dla takich pedałów jak vilum. Nie wiem jak inni z naszego teamu odbierają twoją decyzje ale dla mnie jesteś skończony w tej grze i nigdy już ci w niczym nie pomogę. Nawet jak jakimś cudem pogodzisz się z Kikiem to ja będę robił wszystko co w mojej mocy abyś do CF nie powrócił :( Powiesz, że nie potrzebujesz CF, ale czas pokaże : ) Sorry ponton ale dla mnie idziesz do pieca za to ; / |
Cytuj:
|
pk
jak ktos chce to moze zabic "Sir Forofo kie" rs, zaatakowal mnie w ab.
|
Cytuj:
o.O Ziomek, dzięki za pozwolenie :p |
To żeś koleś teraz przyjebał XD
|
Cytuj:
wiec by cie posiekal |
Cytuj:
:< Przeciez nie będe bił jakiegoś nieszczęśnika, że hunci "Boski Wiatr". Muahahaa |
ooo... free payment? XDDD
|
Emok odpis odpisz mi na gg
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |