Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

Szczuru.pl 07-08-2007 17:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1590111)
hehe czasami warto poczekac bo w minute po tym jak sie skoncyzlismy ganiac niechcacy zrobilem pz na exilionie hehe fuksa mialem xD

A mnie rot zkarał : P I dopiero po godzinie sie lognałem AHAHHAHAHA jak zrobilismy rozrube na miescie : P

Master Vilum 07-08-2007 18:43

@TGK

Z waszych postow wynika ze wy łobuzy :(:(

ale piszcie sobie gdzies indziej te wasze "rl sprawy" bo tu jest temat "titania-tibia" a nie rl sprawy..

jak chcecie sie chwalic co wy robicie na rl to idzcie gdzies indziej bo tu raczej nikogo nie obchodzi

Scroopy 07-08-2007 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lockhart (Post 1589917)
to jak tam Panowie małe ganianko po ank na otrzeźwienie :P pozdro ganialem sie z wami z 30 min ;d poszlo mi 50 vials hehe ;p nie ma to jak male waste xD

Lol Lockhart to oni Cie ganiali? to musialem byc ladnie wstawiony bo tego nie pamietam hahahaha

@ Vilum

Wyjmij kolczyk bo wygladasz jak pedal ;/

Szczuru.pl 07-08-2007 18:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1591030)
Lol Lockhart to oni Cie ganiali? to musialem byc ladnie wstawiony bo tego nie pamietam hahahaha

@ Vilum

Każdy fryzjer to pedał, Każdy pedał ma kolczyk, Każdy Vilum to pedał bo jest fryzjerem i ma kolczyk. Wszystko sie niestety zgadza i pasuje jak w układance. Vilum pedalishen :D

Master Vilum 07-08-2007 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1591030)

@ Vilum

A twoje foto mnie normalnie powalilo: piwo, papieros, tatuaz i tak chcieliscie pokazac ze jestescie zajebisci i elo elo tak? wygladacie jakbyscie pierwszy raz takie rzeczy trzymali w rece etc ^.^ Wiesniaki i tyle^.-

A po drugie Battlehamster dobrze napisal xD

T = Total Idiots
G = Genetically Inferior
K = Know no girls.

WHAT DOES THAT MAKE ??? ---> TGK TEAM

Req to join;
- Inability to construct something remotely resembling a proper sentence.
- Having no education.
- No goals in live nor a good carreer expectancy.
- Being occupied with tibia 24/7.
- Being under the impression that acting cool behind the computer will eventually supply girls.

OWNED

Scroopy 07-08-2007 20:08

Mam w doopie zdanie osob ktore mnie i moich nie znaja ;] czyli BattleHujstera.

Master Vilum 07-08-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1591477)
Jaka skzoda Vilum amsz moje ip pozdro Dla Seqa zle skonczy jesli dostane pinga wiec Sequ zle zrobiles :*

Pozatym moze to moje moze nie probojcie :* Nic wiecej niemozecie :< i jestescie tak zdesperowani przejme sie jak 1 raz padne :< ? niesadze.

Vilum wiesz co Przyjedz na Tgk skoro nas ponizasz i uwazasz ze jestesmy nikim i sie przekonasz co potrafimy a pi pozdro dla misiekmena co od dawna mial juz wpasc jestescie zalosne dzieciaki obrazacie to wpadnijcie i sie przekonamy kto jest lepszy kozak

Seq jak Johnny powiedzial jedyna szansa na twoj powrot to pogodzenie sie zemna ale niedazysz do tego widze

HAHAHA jak mi przykro xD

Scroopy 08-08-2007 03:07

teraz ponton pewnie dolaczy do EVUL HOLY ELEMENTALS WHO WANT WIN WAR !! HAUSHUAHS

@ Edit

Hahhahaa Kaiser 11 lvl w 2 dni ? tez tak byscie chcieli?:)

MalleL1990 08-08-2007 03:34

"Vilum wiesz co Przyjedz na Tgk [...] i sie przekonasz co potrafiMY"

W grupie to każdy jest pewny siebie...;)

Z tego co wiem, to Ty pisałeś, że jesteście 20 km od Opola. Coś was nie było, poza tym i tak byście nie byli szczęśliwi, bo nie było Misia :baby:

Emok 08-08-2007 11:46

Ja pier*ole, znowu się kłócicie o rl. Kto komu mocniej wpier*oli... OMG, jak dzieci.... :D

Scroopy 08-08-2007 17:27

Ja kocham Viluma ! Chce byc taki elo jak on ! Chce miec kolczyk i w ogole !
BOG = NIE, VILUM = TAK

Hsuahsuahsuahsua

Szczuru.pl 08-08-2007 17:40

Vilum prawdę mówiąc w dupie mam to co o nas sądzisz i co zrobisz z ip które ponton ci dał. Wszystko rozumiem no ale jednego nie jestem w stanie sobie wytłumaczyć. Dlaczego piszesz na polskim forum rzeczy w języku którego nie rozumiesz :S Pamiętam jak jeszcze niedawno sie mnie na tsie pytałeś jak jest "jutro" po angielsku ; widać pasujesz do Kłosa - obaj nie umiecie angielskiego i obaj pingujecie. Niedługo chyba Kłosu założy sobie kolczyk w uchu i pójdzie na kurs fryzjerski i wogóle ślub jeszcze weźcie.

@Ponton

Zawsze miałem nadzieje, że się zmienisz i staniesz się znowu tym Seqiem z przed 2-3 lat kiedy to prosiłeś wszystkich o pomoc i o obronę. Teraz swoich dawnych kolegów zdradzasz dla takich pedałów jak vilum. Nie wiem jak inni z naszego teamu odbierają twoją decyzje ale dla mnie jesteś skończony w tej grze i nigdy już ci w niczym nie pomogę. Nawet jak jakimś cudem pogodzisz się z Kikiem to ja będę robił wszystko co w mojej mocy abyś do CF nie powrócił :( Powiesz, że nie potrzebujesz CF, ale czas pokaże : ) Sorry ponton ale dla mnie idziesz do pieca za to ; /

Master Vilum 08-08-2007 17:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scroopy (Post 1592737)
Ja kocham Viluma ! Chce byc taki elo jak on ! Chce miec kolczyk i w ogole !
BOG = NIE, VILUM = TAK

Hsuahsuahsuahsua

Twoje teksty sa poprostu zalosne:<

Boski_Wiatr 08-08-2007 17:43

pk

jak ktos chce to moze zabic "Sir Forofo kie" rs, zaatakowal mnie w ab.

Emok 08-08-2007 17:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boski_Wiatr (Post 1592763)
jak ktos chce to moze zabic "Sir Forofo kie" rs, zaatakowal mnie w ab.

o.O Ziomek, dzięki za pozwolenie :p

Szczuru.pl 08-08-2007 17:49

To żeś koleś teraz przyjebał XD

Boski_Wiatr 08-08-2007 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1592771)
o.O Ziomek, dzięki za pozwolenie :p

nie dzekuj bo to 80+ lvl
wiec by cie posiekal

Emok 08-08-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boski_Wiatr (Post 1592811)
nie dzekuj bo to 80+ lvl
wiec by cie posiekal

:<
Przeciez nie będe bił jakiegoś nieszczęśnika, że hunci "Boski Wiatr".
Muahahaa

Scroopy 08-08-2007 18:15

ooo... free payment? XDDD

Szczuru.pl 08-08-2007 18:16

Emok odpis odpisz mi na gg

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.