Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Valoria (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=196)
-   -   Valoria Forum. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130866)

Sparfank 07-06-2008 20:20

Drodzy koledzy (tj. Vatian oraz MoQ), nie napisałem tego, żeby pokazać, jak to Vatian pięknie ujął, jaki to ze mnie idiota, ale żeby udowodnić, że niektórzy "h-lvl" też są noobami... Jeżeli mój "mały żarcik" was nie rozśmieszył to trudno. Nie wszyscy muszą sie z tego śmiać.

P.S. Vatian, nie wyzywaj mnie od kretynów i noobow, gdyż ja sam tego nie robie. Thx

Ufocznik 07-06-2008 22:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sparfank (Post 2101194)
P.S. Vatian, nie wyzywaj mnie od kretynów i noobow, gdyż ja sam tego nie robie. Thx

nie musisz, to co robisz mówi samo za siebie :)

Dezet 08-06-2008 02:41

Sparfank... Yes Master!!( Bartłomieju twoje żarty bywają specyficzne.)

Macias... Let's rock soon.

Reszta... Chill out (Odnoszę dziwne wrażenie że się spinacie.)

Vatian 08-06-2008 03:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dezet (Post 2101999)
Sparfank... Yes Master!!( Bartłomieju twoje żarty bywają specyficzne.)

Macias... Let's rock soon.

Reszta... Chill out (Odnoszę dziwne wrażenie że się spinacie.)

aaassssssssss youuuuuuuuuuu wiiiiiiiiiiiiiish;)

sparfank- naprawde, podaj mi choc jeden dla ktorego nie powinienem nazywac Cie ketynem.
btw. Znam Edvina aka Dzane najlepiej z tego calego forum i wiem, ze nie jest noobem. Wydaje mi sie, ze nie za bardzo wiesz co slowo ' noob ' oznacza ; (

Sparfank 08-06-2008 12:10

Jeżeli mój żart was nie śmieszy to sry - nie musiscie się śmiać. Jeżeli kogoś uraziłem to przepraszam tym bardziej...

Jak Dezet wspomniał - moje żarty bywają specyficzne :)

@Vatian

Cytuj:

Pokrewne słowo noob używane jest do określenia nowicjusza szczególnie uciążliwego dla innych, odmawiającego wzięcia jakiejkolwiek poprawki na swoje niedoświadczenie: w grach zespołowych dołączającego do graczy znacznie bardziej doświadczonych bez ostrzeżenia ich o swoim niewielkim stażu i obniżającego tym samym stopień zgrania zespołu, w dyskusjach usiłującego wymusić szybką odpowiedź na skomplikowany problem i nierozumiejącego wyjaśnień w wyniku braku rozeznania w podstawach danego tematu, itd. Słowo "noob" często jest pisane jako "n00b" (slang leet speak), samo zaś powstało od zapisanego dla żartu niepoprawnie i skróconego do pierwszej sylaby słowa "newbie".

Zaczerpnięte z www.wikipedia.pl
Ja przyznaje się do błędu i przepraszam tych, których uraził ów screen. Może i jestem uciążliwy, ale nie bardziej niż wy... Dodatkowo macie kogoś kogo możecie sobie zbesztać i zmieszać z błotem. Mówiąc o mnie kretyn, noob itp. zastanówcie się kim wy jesteście skoro ja nie napisałem żadnego złego słowa pod waszym adresem...

@Ufo

Cytuj:

14-05-2008 08:31
Vatian Gniefko To Pala, Wyglada Mi Na Pedala ;>
I Ty mówisz o mnie? oO

Vatian 08-06-2008 18:33

1 ) nie chodzi o to jak teraz sie zachowujesz, ale jak sie zachowywales kiedys na tym forum. Niestety trudno mi jest sie pozbyc offensywnej postawy w stosunku do Ciebie.

2)Znam Gniewka bardzo dobrze, a wiec upowaznia mnie to do napisania wiadomosci o takiej tresci. Jezeli nie zauwazyles to byl pewnego rodzaju zart- nie wiem czy smieszny, po prostu zarcik xD zreszta, mialem na uwadze to, aby temat nie zlecial na dalsze strony.

Drogi Sparfanku, mam na uwadze to co mowisz i sprobuje popatrzec na Ciebie z troszke innej perspektywy niz kiedys ;) mysle, ze to Cie powinno zadowolic ;) nie wiem jak zamierzaja sie zachowac inni uzytkownicy tego forum, ale ja postanawiam w pewnym stopniu dac Ci druga szanse. - zabrzmialo to troszeczke
jakbym byl zadufany w sobie... ale coz, tak to wyglada xD.

Ze tak powiem: Enjoy your freedom !

Gonzo 08-06-2008 18:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2103255)
1 ) nie chodzi o to jak teraz sie zachowujesz, ale jak sie zachowywales kiedys na tym forum. Niestety trudno mi jest sie pozbyc offensywnej postawy w stosunku do Ciebie.

2)Znam Gniewka bardzo dobrze, a wiec upowaznia mnie to do napisania wiadomosci o takiej tresci. Jezeli nie zauwazyles to byl pewnego rodzaju zart- nie wiem czy smieszny, po prostu zarcik xD zreszta, mialem na uwadze to, aby temat nie zlecial na dalsze strony.

Drogi Sparfanku, mam na uwadze to co mowisz i sprobuje popatrzec na Ciebie z troszke innej perspektywy niz kiedys ;) mysle, ze to Cie powinno zadowolic ;) nie wiem jak zamierzaja sie zachowac inni uzytkownicy tego forum, ale ja postanawiam w pewnym stopniu dac Ci druga szanse. - zabrzmialo to troszeczke
jakbym byl zadufany w sobie... ale coz, tak to wyglada xD.

Ze tak powiem: Enjoy your freedom !

Hehehehehehe, ale nie pieprz, że jestem gejem. :P

Sparfank 08-06-2008 23:53

ehh...
gadałem właśnie z Dezetem i wszystko wyjaśniliśmy...
także, Sorry never again.

Od Dezeta "Let's rock soon :PPPP"

Vatian 09-06-2008 10:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2103300)
Hehehehehehe, ale nie pieprz, że jestem gejem. :P

To czmu znow chciales do mnie na chate przyjechac:(? Gniewko, pamietaj, nie jestes jedyny...

sparfank- okej.

Gonzo 09-06-2008 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2104265)
To czmu znow chciales do mnie na chate przyjechac:(? Gniewko, pamietaj, nie jestes jedyny...

sparfank- okej.

Pierdolisz. :>

Vatian 13-06-2008 12:30

opuszczasz sie w pracy, gniewko xD BERZA ZA TOBA TESKNI ZAPEWNE!

Gonzo 13-06-2008 15:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2111833)
opuszczasz sie w pracy, gniewko xD BERZA ZA TOBA TESKNI ZAPEWNE!

He!? Przecież ostatnio Ty brałeś moje dyżury tam!

PS 78 pkt rekrutacyjnych, 4.93 średnia, zachowanie BDB. I co Maciek pauko? :D

Jabooo 13-06-2008 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2112110)

JEBANY MATOŁ

Gonzo 14-06-2008 01:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jabooo (Post 2112277)
JEBANY MATOŁ

Natomiast Ty masz wiele do powiedzenia. Aż 'jebany matoł'. O kurczę, gratuluję!

Vatian 15-06-2008 15:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2112110)

Jajeczko. lol, powaznie...jestes kujonem xDDD NO LIFE BUAHUAHUAHU.

Gonzo 16-06-2008 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2116005)
Jajeczko. lol, powaznie...jestes kujonem xDDD NO LIFE BUAHUAHUAHU.

Ej, stop, nasza wspólna koleżanka z mojej (byłej hehehe) szkoły może potwierdzić, że ta placówka nic wspólnego z nauką nie ma. ;)

Ew. praktyki dotyczące etanolu z chemii, czy wpływ konopi indyjskiej na synapsy.

Vatian 20-06-2008 12:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gonzo (Post 2118575)
Ej, stop, nasza wspólna koleżanka z mojej (byłej hehehe) szkoły może potwierdzić, że ta placówka nic wspólnego z nauką nie ma. ;)

Ew. praktyki dotyczące etanolu z chemii, czy wpływ konopi indyjskiej na synapsy.

I co, myslisz, ze blyszczysz xD? przeciez jobak nie wie co to konopia Indyjska...

Jobaczek <3333 for a life!

Gonzo 20-06-2008 16:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2126405)
I co, myslisz, ze blyszczysz xD? przeciez jobak nie wie co to konopia Indyjska...

To niech zapyta Grześka, Grzesiek wie.

Grzesiu <3.

Jabooo 20-06-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vatian (Post 2126405)

CHCESZ TAM WPAŚĆ CZY NIE ? PYTAM SIE !

Vatian 21-06-2008 00:50

zostaw gniewka:(

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:49.