![]() |
z wielkim bólem.... i za co ta nienawiść.... nikt mnie nie kocha T_T
Ale nie jesteś zły na mnie za sam wiesz co? I obejrzałem wreszcie 11 epek Soula z napisami. Całkiem, całkiem.... i dużo krwi w Tsubaki jest. A Black Star jakiś poważny był. Ale takiej wytrzymałości bohaterów to nawet w Bleachu chyba nie ujrzymy... Wreszcie zaczęły się wakacje!! I będę mógł jeszcze więcej anime oglądać. No chyba że ktoś mnie wyciągnie na świat za oknem ;p Corgar Frizz |
Cytuj:
A co do wakacji to rl world rulessssssssssss. Prawdziwy otaku ujawia sie we mnie tylko od jeseni po zime kiedy jest dosyc zimnawo. hihi |
Macie jakieś propozycje co do anime jeśli chodzi o dobre walki? ( kilka tytułów tho ).
|
Z bardziej znanych to FMA, Bleach, DMC, Kaze no Stigma (aż takich walk tam nie ma :P), po części Elfen Lied. Dragon Ball :P.
|
Cytuj:
Bleach - poco oglądać coś gdzie nawet nikt nie ginie. DMC - kolega mnie zraził i gry które widziałem na ps2-3 ... też. Kaze no Stigma - no skoro uważasz że w FMA są lepsze walki to też odpada Elfen Lied - widziałem i ... to nie są nawet walki bym powiedział. Dragon Ball - chyba sobie jaja robisz , toż to nawet nie anime , to jest... o my god... poprostu gorszej fabuły w życiu niewidziałem , zawsze tylko latają sobie , są pokonywani a w ostatniej chwili ZAWSZE "Sru" jakiś power up i wszystko jest wporządku... przewidywalne do bólu i krwi. |
Ikkitousen?:P
|
Cytuj:
Btw z jakiego anime jest ta po lewej na górze? http://i305.photobucket.com/albums/n...1509923182.jpg |
Soul Eater !!! :P
@down Ja mówię o anime z fajnymi walkami :< |
Virusmaxi nie wydaje mi się że ta na górze po lewej jest z Soul Eater.
|
Cytuj:
Z tego co slyszalem, to Berserk jest bardzo krwawym anime (nie ogladalem go, ani nie czytalem rezencji), jest popularny, to moze sa w nim dobre walki? :> |
@Ilya
Cale Ikkitousen, razem z druga seria i OAVami masz na kreskowki.fani.pl. W znosnej jakosci :) |
Cytuj:
|
Haha , ta znośna jakość karze mi znaleść se coś innego do oglądania. W dodatku napisy polskie na angielskich... kto wogule tak robi... bez sensu... jak oglądacie anime z polskimi napisami to jak was nie słucham i sam se coś znajde.
Moge se wkońcu obejrzeć drugą serie Amanideyo ( które zapomniałem dodać do swojej listy ... ) :D |
@Up
Na Veoh'u tez jest, jak chcesz z angielskimi. Swoja droga, jaka masz rozdzielczosc monitora, ze tak wybrzydzasz?:> |
Nie chodzi o rozdzielczość ... chodzi oto że poco mam oglądać zpixelowane low HD z niewyrażnymi polskimi napisami?
I co , nikt niewie skąd jest ta po lewej na górze? =( Wkońcu pewnie jest z czegoś w stylu "good girls gone bad" , wiec mogło by być ciekawe. Cytuj:
|
@Ilya
Low HD, tzw. HD 720 ma rozdzielczosc 1280x720 pikseli, full HD ma 1920x1080. Takze HD nie pokaze Ci calej swojej okazalosci na rozdzielczosci mniejszej niz 1920x1080, a pytam dlatego, bo ja na Samsungu 206BW (20"), moge miec najwieksza rozdzielczosc 1680x1050. :) |
wiecie co ? jak ktos sie interesuje japonia i chcialby posluchac jednego z fajnych kawalkow robionych przez jednego master of dizaster muzyki powaznej w japoni to polecm Jung Jae Hwan. choc jestem fanem metlu i numetalu to moge siedziec i sluchac to godzinami bo komponuje zajebiste kawalki zupelnie inne od calej muzyki powaznej na swiecie.
|
A tak właśnie ... jakie są wasze 3 top ulubione OP/ED ?
Kto nie napisze bedzie musiał stawić czoło temu : TEMU Ja napisze jak wróce na swojego kompa. :D ( mam 2 kompy , atm nie na swoim =< ) |
Piosenki z openingow/endingow? U mnie przoduje ending z Soul Eater'a :P (baaa, nawet w tym momencie leci) A w pamieci utknely mi jeszcze ending z Clannada (:<), opening z Myself; Yourself. A jesli chodzi o najbardziej pasujacy op/end do anime to Lilium i Elfen Lied.
|
a co myslicie o tym, ze do tibii wprowadzono outfit arucarda z hellsinga? XD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |