![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie chce mi sie juz sie klocic bo to i tak bez sensu;p
|
Cytuj:
|
Co sie stalo panowie???
Nikt nie napisal o tym ze falcon odchodzi ;<? Niknt nie napisal ze rle falcona maja wojne z voorsting i restless?? cienko cienko ;< |
Cytuj:
A czy ja mowie,ze 65?Wiesz co to jest czytanie ze zrozumieniem.Moze lepiej idz do szkoly i sie poucz,bo te forum cos Ci na kape pada.Jesli chodzi o robienie,to napewno zrobilem wiecej niz Ty i polowa polakow dupo-lizow razem wzieta. |
Cytuj:
Sytuacja jest smiechu warta, niektorzy przewidzieli taki obrot sprawy i woleli sie nie splacac za pierwszym podejsciem :cup: ...Najlepiej splaccie sie znowu chlopaki, nabierzecie wprawy w negocjowaniu paymentu 8o |
Trzeba trzymac poziom a nie biegac po spawnach i klepac typow za nic, ta "wojna" wisiala w powietrzu od dluzszego czasu miedzy innymi patrzac na zachowanie Diamonda, Phanisa, Sorschy...
|
NO NO ghaz~ zabili gz
|
Mozna wiedziec za co Mogash?:D
|
No coz ujebalem Peter Happy-Mage ktory lize dupsko tengu - padl za zabicie mojego dobrego rla, wiec nagle przylecial xazez, mitzum, arcemon, elenthil i jeszcze ogolnie duzo typa... bili mnie 40 minut,
az w koncu ubili, szczerze to nie mialem duzych szans jak wszyscy sie boja wielkiego tengu. Ja jak widac czesciowo ide pod prad wiec padlem... Tyle. Nie bede gadal ze malo brakowalo i by mnie nie ubili bo Xazez plus mitzum biegaja szybko jak chuj i nawet taki skromny pixelowy ludzik jak ja nie moze sie z nimi rownac w tym aspekcie. Probowalem zwiac do nomads hideout ale niestety zbloczyli mnie tam we dwoch i sciagneli na combo |
i co mogash mówiłem, że dla ciebie xerena jest prawie jak non-pvp :D teoretycznie możesz wbic pz locka ale jak to zrobisz to deski :)
jak tam paymencik rzucili czy tylko zabili? |
Cytuj:
|
No i co z tego czy sie w***** czy sie nie w*****. Itak nic nie zrobi.
|
dokładnie :D powie Ci, że się wnerwił i, że uważa ich za idiotów i, że masz isc expic dalej :D albo powie, że mieli racje bo mogłeś kogoś tam nie bic....
prawda jest taka, że jakbyś był szwedem to by najpierw kazali zaplacic potem ewentualnie zabili, a ze nie jestes to widzisz :) |
Cytuj:
Inna sprawa to to ze Bonczek straszny z ciebie arogant, nie wiadomo z jakiego powodu masz do mnie jakies pretensje (uwazasz mnie na nooba hmm?) i sie przy*******asz przy kazdej mozliwej sytuacji. Btw, nawet jesli nie moglbym grac na Xerenie to leje na to zwazywszy ze przychodzac tu uznawalem ten server za przejsciowy i chcialem sobie pograc o tak o do czasu wyjscia nowego pvp. |
Teraz to sie bedzie dzialo;d;d Mitzum 46 lvl;p hampish,arcemon,gnistarn w vis major
|
Cytuj:
|
@up
Hampe i Gnistarn zhackowali Mitzuma, za to, że ich rle były hunted za botowanie, tak przynajmniej mówił Nargoriel, a Arcemon to drugi char Hampe więc nic dziwnego. Ciekawe jakie kroki podejmie teraz Vis Major, ich drużyna trochę się wzmocniła ;d. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:15. |