![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Punishery zrobily mass loga na Ziomeck'a ale zdupil do pz na małpach. Później wojna słowna na staku port hope. |
@Tegax
Ja osobiscie jestem w technikum na informatyce , i mam starego informatyka , wiesz to prawda co mowisz ale sam IP adress to nie wszystko , bo kazdy chyba ma jakiegos antyvira albo zabezpieczenie. Ale w tym ze kazdego tu mozna hacknac to prawda ;p;p;p Ale troche bys sie pomeczyl na napisaniu programiku takiego.... A w czym tam na studiach programujesz ;p;p;p ? C++ czy cos innego ? ;p |
Cytuj:
|
Jeden gosciu, dosc dobry informatyk mowil ze raz w pewnej grze MMORPG ominol jakos zabezpieczenia i mogl sobie tworzyc itemy , mowil ze jak bedzie mial czas to moze tibia sie zajmie i popatrzy czy sie da ;p;p;p
Ale nie wierze ze owntibia jest twoja ;p;p;p A jest jakas darmowa wersja Owntibi ? ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
hahahah , mialem z toba o tym pogadac , oni mi gadali ze ty i korsarz gracie ;p;p;p
A chodze , i chodze tez z Babulewiczem ;];];];] |
Cytuj:
Jest to nawet napisane w wywiadzie z GM Xadamem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tegax i inne matoly poco w ogole hakowac to zlodziejstwo a wy se dyskutujecie jak to robic :(.Wiem ze to gra online ale kradziez to kradziez nie warznie gdzie poprostu zabieracie komus to co sam zrobil.Wiem ze to dla was zabawa i jak wkradniecie sie na czyjes konto to wam biala ciecz wycieka z nie powiem czego.
BTW:Wiem ze to nie na temat ale napewno slyszeliscie afere o tym smsie ktory krazy i mowi zeby w dniu wyborow zabrac dla babci dowod osobisty aby uratowac polske. PROSZE ZROBCIE TAK :] |
oj tak , mamy systemy operacyjne 5 godzin w tygodniu to jednego dnia jak sa 3 godzinki to prace robimy w pol lekcji a potem to CS albo CoD 2 na lanie ;D:D:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |