Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

zeus1985 02-10-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1676809)
Zawsze można isc na otsa;] Jak ktoś chce deulik to msg napewno nie odmówie ;] ofc walczymy pod klienta 7.6.

Ty chyba całe życie siedzisz na OTS'ie ;D Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem ; *

Reloop 02-10-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1677513)
Ty chyba całe życie siedzisz na OTS'ie ;D Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem ; *

Nie uraziłeś i nie całuj mnie bo sie zrzygam.

Punishery zrobily mass loga na Ziomeck'a ale zdupil do pz na małpach. Później wojna słowna na staku port hope.

Marihuans 02-10-2007 23:31

@Tegax

Ja osobiscie jestem w technikum na informatyce , i mam starego informatyka , wiesz to prawda co mowisz ale sam IP adress to nie wszystko , bo kazdy chyba ma jakiegos antyvira albo zabezpieczenie.
Ale w tym ze kazdego tu mozna hacknac to prawda ;p;p;p Ale troche bys sie pomeczyl na napisaniu programiku takiego....
A w czym tam na studiach programujesz ;p;p;p ? C++ czy cos innego ? ;p

_Tegax_ 03-10-2007 08:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1677803)
@Tegax

Ja osobiscie jestem w technikum na informatyce , i mam starego informatyka , wiesz to prawda co mowisz ale sam IP adress to nie wszystko , bo kazdy chyba ma jakiegos antyvira albo zabezpieczenie.
Ale w tym ze kazdego tu mozna hacknac to prawda ;p;p;p Ale troche bys sie pomeczyl na napisaniu programiku takiego....

C++ i dwoch kumpli wraz zemna zajmuje sie owiele bardziej zlozonymi jezykami :D napisanie programu to pikus,wkoncu mojego Owntibie kupuja setki ludzi ; ) ^^

Marihuans 03-10-2007 10:21

Jeden gosciu, dosc dobry informatyk mowil ze raz w pewnej grze MMORPG ominol jakos zabezpieczenia i mogl sobie tworzyc itemy , mowil ze jak bedzie mial czas to moze tibia sie zajmie i popatrzy czy sie da ;p;p;p

Ale nie wierze ze owntibia jest twoja ;p;p;p
A jest jakas darmowa wersja Owntibi ? ;p

_Tegax_ 03-10-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1678045)
Jeden gosciu, dosc dobry informatyk mowil ze raz w pewnej grze MMORPG ominol jakos zabezpieczenia i mogl sobie tworzyc itemy , mowil ze jak bedzie mial czas to moze tibia sie zajmie i popatrzy czy sie da ;p;p;p

Ale nie wierze ze owntibia jest twoja ;p;p;p
A jest jakas darmowa wersja Owntibi ? ;p

owntibia nie jest tylko moim dzielem ,a dzielem zespolu stworzonego z 3 ludzi w tym mnie. jest wersja darmowa ale bardzo uproszczona : D omiecie zabezpieczen tibi jest bardzo realne ale komu chce sie siedziec pare dni nad tym ? Lecz produkcja itemow w tibi bylaby niemozliwa, najpierw trzeba byloby stworzyc sobie konto gm ;D a potem tworzyc wiec jest to nierealne ;D

zeus1985 03-10-2007 14:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1678111)
owntibia nie jest tylko moim dzielem ,a dzielem zespolu stworzonego z 3 ludzi w tym mnie. jest wersja darmowa ale bardzo uproszczona : D omiecie zabezpieczen tibi jest bardzo realne ale komu chce sie siedziec pare dni nad tym ? Lecz produkcja itemow w tibi bylaby niemozliwa, najpierw trzeba byloby stworzyc sobie konto gm ;D a potem tworzyc wiec jest to nierealne ;D

Ja się zastanawiam, jakim cudem taki debil, który dał się Wam zhackować zrobił 100lv ^^ Nie rozumiem, po co ściągał taki lipny programik śmierdzący na odległość ;D

Ciri the Witcher 03-10-2007 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1677803)
@Tegax

Chodzisz z Marcinem "rzeznikiem" Nita do klasy no nie :P?

Marihuans 03-10-2007 17:13

hahahah , mialem z toba o tym pogadac , oni mi gadali ze ty i korsarz gracie ;p;p;p
A chodze , i chodze tez z Babulewiczem ;];];];]

Freddd 03-10-2007 18:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1678111)

GM nie moze tworzyc itemów !!
Jest to nawet napisane w wywiadzie z GM Xadamem.

_Tegax_ 03-10-2007 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 1678140)
Ja się zastanawiam, jakim cudem taki debil, który dał się Wam zhackować zrobił 100lv ^^ Nie rozumiem, po co ściągał taki lipny programik śmierdzący na odległość ;D

Yavi cała pieknosc w dobrym hackingi trwi głownie w nowej dziedzinie nauki "socjologia" tylko inteligetni potarfia hackowac porzadnie.

_Tegax_ 03-10-2007 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Freddd (Post 1678478)
GM nie moze tworzyc itemów !!
Jest to nawet napisane w wywiadzie z GM Xadamem.

Tak owszem nie tworzy ich bezsposrednio,wystarczy ze napisze post na specjalnym dziele forum dla gm i juz ma to co ze chce i sie go nie pytaja po co i komu to potrzebne....nowy update wprowadzil łatke nieumozliwiajaca tworzenia bezsposrednio itemow poprzez kody itemow.

jed 03-10-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marihuans (Post 1678346)
hahahah , mialem z toba o tym pogadac , oni mi gadali ze ty i korsarz gracie ;p;p;p
A chodze , i chodze tez z Babulewiczem ;];];];]

Hehe... Słyszałem, że na lekcjach ostro w CS'a tniecie. :D Powiedz rzeźnikowi w szkole, że niedługo dostanie baty ode mnie. xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1678556)
Yavi cała pieknosc w dobrym hackingi trwi głownie w nowej dziedzinie nauki "socjologia" tylko inteligetni potarfia hackowac porzadnie.

W nowej dziedzinie nauki zwanej socjologią, tak? Buahhahahah... Ty wiesz w ogóle na czym polega socjologia i czym owa NOWA nauka się zajmuje? Co ma socjologia do hackowania?

Dandrag 03-10-2007 20:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1678556)

Chyba chodzi Ci dokładniej o socjotechnike ;) Z ang. Social engineering, fajna sprawa, powiedziałbym nawet świetna. Od razu nasuwa mi sie Kevin Mitnick i jego książka "Sztuka podstępu" - polecam lekture zainteresowanym ;)

_Tegax_ 03-10-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dandrag (Post 1678701)
Chyba chodzi Ci dokładniej o socjotechnike ;) Z ang. Social engineering, fajna sprawa, powiedziałbym nawet świetna. Od razu nasuwa mi sie Kevin Mitnick i jego książka "Sztuka podstępu" - polecam lekture zainteresowanym ;)

hehe sorry wielki pomylilem sie myslalem o socjotechnice napisalem socjologia ;D + dla dandraga

jed 03-10-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1678752)
hehe sorry wielki pomylilem sie myslalem o socjotechnice napisalem socjologia ;D + dla dandraga

Właśnie... xP Socjologia to zupełnie inna sprawa. Co do hackowania przy pomocy socjotechniki... Czasem to zadziała, ale wątpię, że jest to super sposób na hackowanie hlv. W ten sposób możesz wkraść się komuś na mejl, bo np. uda Ci się znaleźć odpowiedź na pytanie przy odzyskiwaniu hasła do mejla.

Pavvulonik 03-10-2007 22:23

Tegax i inne matoly poco w ogole hakowac to zlodziejstwo a wy se dyskutujecie jak to robic :(.Wiem ze to gra online ale kradziez to kradziez nie warznie gdzie poprostu zabieracie komus to co sam zrobil.Wiem ze to dla was zabawa i jak wkradniecie sie na czyjes konto to wam biala ciecz wycieka z nie powiem czego.

BTW:Wiem ze to nie na temat ale napewno slyszeliscie afere o tym smsie ktory krazy i mowi zeby w dniu wyborow zabrac dla babci dowod osobisty aby uratowac polske.

PROSZE ZROBCIE TAK :]

Marihuans 03-10-2007 22:49

oj tak , mamy systemy operacyjne 5 godzin w tygodniu to jednego dnia jak sa 3 godzinki to prace robimy w pol lekcji a potem to CS albo CoD 2 na lanie ;D:D:D

_Tegax_ 03-10-2007 22:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1678957)
Tegax i inne matoly poco w ogole hakowac to zlodziejstwo a wy se dyskutujecie jak to robic :(.Wiem ze to gra online ale kradziez to kradziez nie warznie gdzie poprostu zabieracie komus to co sam zrobil.Wiem ze to dla was zabawa i jak wkradniecie sie na czyjes konto to wam biala ciecz wycieka z nie powiem czego.

BTW:Wiem ze to nie na temat ale napewno slyszeliscie afere o tym smsie ktory krazy i mowi zeby w dniu wyborow zabrac dla babci dowod osobisty aby uratowac polske.

PROSZE ZROBCIE TAK :]

wyzywasz nas od matołów a Twoja ortografia jest na poziomie dziecka z podstawówki. Szukaj matoła przed monitorem a nie wsród ludzi z forum.:baby:

Pavvulonik 03-10-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez _Tegax_ (Post 1679022)
wyzywasz nas od matołów a Twoja ortografia jest na poziomie dziecka z podstawówki. Szukaj matoła przed monitorem a nie wsród ludzi z forum.:baby:

Zdanie zaczyna sie z dużej litery matole. ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17.