![]() |
@up
Moze i szczescie ale zremisowali z Portugalia na wyjezdzie, a u nas w Polsce wygrali.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ormo nie uzywa jakiegos blalababba bot tylko robimy mass sd na ventrilo... skoro jestes też taki cwany to może podaj name, bo go nie znam i wtedy zobaczymy kto bedzie plakal na forum. |
Cytuj:
Piszac ze głupi ma szczescie tzn ze Ty sam piszesz o sobie tak? tez jestes Polakiem powinienes sie cieszyc z sukcesow swoich Rodaków nawet jesli nie lubisz tego sportu. Polacy zeby pokazali wszystkie swoje mozliwosci mysle ze mielibysmy szanse wygrac ten mecz co było widac ze momentami przewazalismy :] POLSKA! |
Cytuj:
Co do tego "glupi zawsze ma szczescie", to się chyba tyczy Notop-a co?:P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mam pacca na 2 nd charze ale na noob charach nie. i w tym problem z checia bym Ci podal nawet jego nick, ale po tym co powiedzialem zara sue przylecialby i na bank zajebal wiec wiesz;] a ty widze ostro srasz
|
@up
Na twoja Klate;) |
Cytuj:
|
Somkuu poszedł to pojawił się drugi idiota i asslicker... :|
Hail dzisiejszy masskick! |
panowie zakonczcie swary i wrocmy do tematu arcani :P
Lamu zorganizuj cos ciekawego niech cos sie dzieje poniewaz wieje nuda :) ps. zastanawiam sie co takiego ciekawego organizujesz bo twoje wypowiedzi wiele obiecuja (moze bedzie to nowa bron jak bombka na hiroszime podczas II ws) |
Cytuj:
@drah guru niebylem,niejestem i niechce byc ps. konkurujesz ze smokiem?? @gienkos ta z rzadu tez jestem zadowolony z jego sukcesow.......(kto madrzejszy to zrozumie) @gelt gdzie ja napisalem ze wszystko o tibi wiem? a taki maly szczegolik.100+ lvlv wbilem jeszcze na starych zasadach kiedy zapewne ty myslales jak wbic 30 @fefin wieksza polowa swiata sie smieje z nas...to jest przykre @gall an~ tym sie roznimy,ja niezabijam bez powodu a na forum akzdy mzoe meic swoje zdanie @thuy~ ta smoku odeszedl pojawil sie drah i gal~ |
skoro tak mowisz zobaczymy ile twoje slowo jest warte moj nick na tibi to sir tutankhamun ;] elo rap
|
Gall Anonim podał swoj nick teraz kolej na fefina i smokuuu
PROSIMY BARDZO B) |
@Notop
Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że po prostu wczorajszy mecz był meczem dobrym. Ciekawym. Sam tez nie jestem takim kibicem co sprzedaje wszystko by kupić bilet. Chodzi mi o to, że wypowiadasz się na ten temat robiąc chyba ludziom na złość. Ja nie pisałem, że wiesz wszystko o Tibii. Jakiś Twój asslicker to napisał, a ja po prostu stwierdziłem, że lvl nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o wiedzę! To było skierowane do niego nie do Ciebie. Nigdy nie myślałem jak wbić 30 lvl bo grałem dla przyjemności, nie dla expa. A potem nastała era mass 12latków i zaprzestałem gry. |
Cytuj:
No więc: 1) Sua, jedyną osobą, która może dorównać smokowi.... Jesteś ty! 2) Żeby pojąc "sukces" rządu nie trzeba być mądrym:] 3) Stare zasady to: "war!" "how to do uh?" "ok, i payout"? A nie, jak nabijałeś 100 lvl to tak skomplikowane zwroty w tym języku były ci obce... (ile ja godzin spędziłem żeby rozszyfrować co ty tam chciałes powiedzieć za kazdym razem na tibia.com) 4) Połowa świata się z nas śmieje? Hmm, zrobiłeś coś, żeby to zmienić? Czy tylko napi*****lasz spam "jak tu źle i niedobrze"? 5) Na forum każdy może mieć swoje zdanie. Tylko zdanie zazwyczaj świadczy o poziomie danej persony:]. 6) patrz pkt.1 |
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30689
filmik mojego duela z fert mardo ostry gosc jest nie dosc ze dalem mu wybrac miejscowke i dogadalem sie ze bedzie bez ue nie dotrzymal zasad zreszta zobaczcie sami a te bp vialki na filmiku po co je fert wyrzucales? chyba po to zeby miec capa na tradzie na nowe manasy szkoda ze zagrales nie fair |
to co robil fert to jego sprawa ale nikt mu nie dal nic od nas
|
oby ;d 14 znakow
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |