Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Sucide Boys - Dark Purples Faster Turtles (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=143891)

Mlodzieniaszek 09-09-2007 13:58

@up

Moze i szczescie ale zremisowali z Portugalia na wyjezdzie, a u nas w Polsce wygrali....

Ciacho1920 09-09-2007 14:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlodzieniaszek (Post 1645460)
@up

Moze i szczescie ale zremisowali z Portugalia na wyjezdzie, a u nas w Polsce wygrali....

A dzis kubicka i lozano team

Filush 09-09-2007 14:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fefin (Post 1645438)
To niech k***** nie placze ze nie ma wstepu na Pacc area bo mnie to H**** boli:/.

Kogo to obchodzi, że Ciebie to nie obchodzi ? Nie chcesz to nie czytaj tego.

Ormo nie uzywa jakiegos blalababba bot tylko robimy mass sd na ventrilo... skoro jestes też taki cwany to może podaj name, bo go nie znam i wtedy zobaczymy kto bedzie plakal na forum.

gienkos 09-09-2007 15:05

Cytuj:

To niech k***** nie placze ze nie ma wstepu na Pacc area bo mnie to H**** boli:/.
@up
Moze sie czuc bo generalnie ma 80 lvl od ciebie wyzej co znaczy ze chyba troche wiecej zna sie na tej gierce niz ty;)A co do wczorajszego meczu to glupi zawsze ma szczescie;)

Co do meczu:

Piszac ze głupi ma szczescie tzn ze Ty sam piszesz o sobie tak? tez jestes Polakiem powinienes sie cieszyc z sukcesow swoich Rodaków nawet jesli nie lubisz tego sportu. Polacy zeby pokazali wszystkie swoje mozliwosci mysle ze mielibysmy szanse wygrac ten mecz co było widac ze momentami przewazalismy :] POLSKA!

Gelt 09-09-2007 15:06

Cytuj:

@up
Moze sie czuc bo generalnie ma 80 lvl od ciebie wyzej co znaczy ze chyba troche wiecej zna sie na tej gierce niz ty;)A co do wczorajszego meczu to glupi zawsze ma szczescie;)

Nie zauważyłem, żeby ten ogarnięty gość płakał, że nie ma tam wstępu -.^ Co do Twojej wypowiedzi... Od kiedy liczy się lvl? 8o No powiedz mi, od kiedy? Teraz robienie 200 lvl-a jest niczym w porównaniu z 200 lvl-em kiedys. Podejrzewam, że taki Rudowaty "zna się więcej na tej gierce" niż Notop, a jego lvl jest troszeczkę niższy. To dlatego ta gra przestaje mieć sens bo grają w nią ludzie dla których liczy sie tylko exp >.>

Co do tego "glupi zawsze ma szczescie", to się chyba tyczy Notop-a co?:P

Fefin 09-09-2007 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1645575)
Co do meczu:

Piszac ze głupi ma szczescie tzn ze Ty sam piszesz o sobie tak? tez jestes Polakiem powinienes sie cieszyc z sukcesow swoich Rodaków nawet jesli nie lubisz tego sportu. Polacy zeby pokazali wszystkie swoje mozliwosci mysle ze mielibysmy szanse wygrac ten mecz co było widac ze momentami przewazalismy :] POLSKA!

Ta pewnie ze sie ciesze:)Ciesze sie tez z tego ze 50% narodow swiata sie z nas smieje w zywe oczy;)Wiec sry alepilki noznej nie uwazam zaden sukces;).I ciesze sie rowniez jak czytam ten topic bo idzie sie posmiac z was;)

Mlodzieniaszek 09-09-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fefin (Post 1645626)
Ta pewnie ze sie ciesze:)Ciesze sie tez z tego ze 50% narodow swiata sie z nas smieje w zywe oczy;)Wiec sry alepilki noznej nie uwazam zaden sukces;).I ciesze sie rowniez jak czytam ten topic bo idzie sie posmiac z was;)

Dobrze ze bardziej cie obchodzi zdanie innych o tobie niz swoje wlasne....

GallAnonim 09-09-2007 16:10

mam pacca na 2 nd charze ale na noob charach nie. i w tym problem z checia bym Ci podal nawet jego nick, ale po tym co powiedzialem zara sue przylecialby i na bank zajebal wiec wiesz;] a ty widze ostro srasz

Fefin 09-09-2007 16:49

@up
Na twoja Klate;)

Filush 09-09-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fefin (Post 1645753)
@up
Na twoja Klate;)

Gdybyśmy znali twoj name to pewnie byś usiadł na dupie i zamknąl ryj.. o ile grasz na arcani ...

Thuygioshok 09-09-2007 19:01

Somkuu poszedł to pojawił się drugi idiota i asslicker... :|

Hail dzisiejszy masskick!

Gidekab 09-09-2007 19:02

panowie zakonczcie swary i wrocmy do tematu arcani :P

Lamu zorganizuj cos ciekawego niech cos sie dzieje poniewaz wieje nuda :)
ps. zastanawiam sie co takiego ciekawego organizujesz bo twoje wypowiedzi wiele obiecuja (moze bedzie to nowa bron jak bombka na hiroszime podczas II ws)

notop 09-09-2007 19:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1645330)
@up

Z tego co widać, dla GallAnonim ta gra to tylko zabawa. Nie musi wydawać kasy tylko po to by zabić jakieś frajera. Co jak co, ale Notop pierdoli takie głupoty, że aż oczy bolą. Przykładem jest komentarz o wczorajszym meczu...

jedni lubia wachac klej inni nielubia pilki noznej....nic niewidze specialnego w tym a tymbardziej nierozumie dlaczego niemoge byc np za innym krajem?? czyby slepa nienawisc z twojej strony?

@drah
guru niebylem,niejestem i niechce byc

ps. konkurujesz ze smokiem??
@gienkos

ta z rzadu tez jestem zadowolony z jego sukcesow.......(kto madrzejszy to zrozumie)
@gelt
gdzie ja napisalem ze wszystko o tibi wiem?
a taki maly szczegolik.100+ lvlv wbilem jeszcze na starych zasadach kiedy zapewne ty myslales jak wbic 30

@fefin

wieksza polowa swiata sie smieje z nas...to jest przykre

@gall an~
tym sie roznimy,ja niezabijam bez powodu a na forum akzdy mzoe meic swoje zdanie

@thuy~
ta smoku odeszedl pojawil sie drah i gal~

GallAnonim 09-09-2007 20:00

skoro tak mowisz zobaczymy ile twoje slowo jest warte moj nick na tibi to sir tutankhamun ;] elo rap

gienkos 09-09-2007 20:25

Gall Anonim podał swoj nick teraz kolej na fefina i smokuuu

PROSIMY BARDZO B)

Gelt 09-09-2007 21:26

@Notop

Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że po prostu wczorajszy mecz był meczem dobrym. Ciekawym. Sam tez nie jestem takim kibicem co sprzedaje wszystko by kupić bilet. Chodzi mi o to, że wypowiadasz się na ten temat robiąc chyba ludziom na złość.

Ja nie pisałem, że wiesz wszystko o Tibii. Jakiś Twój asslicker to napisał, a ja po prostu stwierdziłem, że lvl nie ma nic do rzeczy jeśli chodzi o wiedzę! To było skierowane do niego nie do Ciebie.

Nigdy nie myślałem jak wbić 30 lvl bo grałem dla przyjemności, nie dla expa. A potem nastała era mass 12latków i zaprzestałem gry.

Kurzep 09-09-2007 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1646024)
jedni lubia wachac klej inni nielubia pilki noznej....nic niewidze specialnego w tym a tymbardziej nierozumie dlaczego niemoge byc np za innym krajem?? czyby slepa nienawisc z twojej strony?

@drah
guru niebylem,niejestem i niechce byc

ps. konkurujesz ze smokiem??
@gienkos

ta z rzadu tez jestem zadowolony z jego sukcesow.......(kto madrzejszy to zrozumie)
@gelt
gdzie ja napisalem ze wszystko o tibi wiem?
a taki maly szczegolik.100+ lvlv wbilem jeszcze na starych zasadach kiedy zapewne ty myslales jak wbic 30

@fefin

wieksza polowa swiata sie smieje z nas...to jest przykre

@gall an~
tym sie roznimy,ja niezabijam bez powodu a na forum akzdy mzoe meic swoje zdanie

@thuy~
ta smoku odeszedl pojawil sie drah i gal~

No więc:
1) Sua, jedyną osobą, która może dorównać smokowi.... Jesteś ty!
2) Żeby pojąc "sukces" rządu nie trzeba być mądrym:]
3) Stare zasady to: "war!" "how to do uh?" "ok, i payout"? A nie, jak nabijałeś 100 lvl to tak skomplikowane zwroty w tym języku były ci obce... (ile ja godzin spędziłem żeby rozszyfrować co ty tam chciałes powiedzieć za kazdym razem na tibia.com)
4) Połowa świata się z nas śmieje? Hmm, zrobiłeś coś, żeby to zmienić? Czy tylko napi*****lasz spam "jak tu źle i niedobrze"?
5) Na forum każdy może mieć swoje zdanie. Tylko zdanie zazwyczaj świadczy o poziomie danej persony:].
6) patrz pkt.1

GallAnonim 09-09-2007 23:12

http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/30689

filmik mojego duela z fert mardo ostry gosc jest nie dosc ze dalem mu wybrac miejscowke i dogadalem sie ze bedzie bez ue nie dotrzymal zasad zreszta zobaczcie sami a te bp vialki na filmiku po co je fert wyrzucales? chyba po to zeby miec capa na tradzie na nowe manasy szkoda ze zagrales nie fair

acroma 09-09-2007 23:41

to co robil fert to jego sprawa ale nikt mu nie dal nic od nas

Lafa 09-09-2007 23:49

oby ;d 14 znakow

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31.