![]() |
no i powoli ekipa pasterza wylatuje :D (myślę że będzie nowa wojna ; pp)
Jamaykaa Oct 01 2007, 00:15:43 CEST Killed at Level 111 by Yeetro and by Katrila @down no był był... tylko nie pamietam kto nim grał ; p |
Cytuj:
|
|
http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...6&page=1&pp=15
niezła akcja z tym GMem xD szkoda ze zaden GM nie na chara na Furorze ;/ |
Cytuj:
Jamaykaa ma teraz nick Sche'mat, duzo wiecej nie wiem zapytajcie go jak ma na imie jego mama itp... @UP Masz ze sobą problemy? |
Ostatnio slyszalem fajny komentarz dotyczacy wypukania thelionna i pasterza, a mianowicie 'murzyni zrobili swoje, murzyni moga odejsc'.
;p |
Cytuj:
@all Olejcie tego trolla bo szuka szczęścia jak kogoś zbluzgać, przez takich jak tylko zamykają tematy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Yeetro hacked? Prawda czy fałsz ? :P
|
Z kąd masz takie informacje ?
|
Cytuj:
|
Ciekawe co all od pastucha zrobia ?:P
|
@up
Wydaje mi się ze bedzie chciał jak najwiecej osob przekonac na jego strone i bedzie nowa gildia, zlożona z Teamu Pasterza + kilku Vision no i moze ( kto wie ) kilka osob z Duskiness. Jak narazie Vision chce porządzic serverem, ale sądze, że niedługo znudzi im sie wbijanie lvli i bedzie WaR :> PozdrO ! |
Bo kto wie, czy nie nasciagali tyle tego plebsu z innych servow zeby mieli co potem wybijac ? :>
|
Lol, wiedzieliście o tym że Yubov jest Free ? Dzisiaj sobie normlanie na Fibuli expił -.- , spłacił się czy coś ?
Proszę o odpowiedź kogoś ogarniętego.. a nie łepków z pod Carlin, że 4kk płacił ;o |
No raczej jest wolny, skoro nawet gildie swoja zalozyl i ma paru podwladnych.
EDIT: co do paymentu to nie mam pojecia ile zaplacil. |
Cytuj:
Cytuj:
????????:baby: |
.
;) Witam Furo, zamierzam tutaj grac
@Khazul hail ursynow daaaa _/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |