Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Elysia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=205)
-   -   Nowa "lepsza" Elysia?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147915)

Hektor_Druidek 13-04-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Silny123 (Post 2000564)
hmmm bym wam cos powiedzial ale szkoda słow. eneris ty moja boginnio zrobisz mi palke na selenie?nie uwazasz ze za wysokie mniemanie masz o sobie?bogu dzieki ze taki imbecyl nie jest w paczce zadzacej tam gdzie ja gram ohhhuhhhmhhhmmm.idz zabic 80ed moze p.legi ci poleca.czemu jestes takim imbecylem napoczatku jak czytalem twoje wypowiedzi to myslalem ze jestes ogarniety ale widze ze mama cie wytrzepala.o.0 pokaz umiejetnosci twoich osiagnelem tyle co nic i jestem z tego dumny i bede sie chwalil ze osiagnelem cos czego nie osiagnelem, jak masz na imie?michal?walisz z rozczki a twoj brat to knight i wali cie w pupe?hektor po co walisz puca do enerisa chcesz zostac gownem?wiem co nieco o twojej sytuacji(ale sie na jej temat nie wypowiem).

Silny do nikogo nie wale "puca" poprostu popieram jego zdanie odnosnie siejnikow. Jesli wiesz cos o mojej sytuacji a pewnie cos slyszales to powiedz albo tu albo mi prywatnie bo wiem jaki jestes i powiem ci tylko jedno olej baxa bo on wyjebie cie tak samo jak mnie 'Bax mysli tylko o sobie noi o hihamie jak spi" ;) a kase napewno ci wisi. Hha jescze nawet pieniadze wisi dla caliego ktory posredniczyl jak baxiu kupywal grybego. Wiec silny zastanow sie co robisz :(

Silny123 13-04-2008 21:16

hektor.... ja juz wybralem. i nie zmienie swojej decyzji chyba ze by sie stalo cos hmmm nieoczekiwanego?pozatym na temat enerisa i jego kumpli z elysi juz se wyrobilem zdanie-random pk,klamstwa,glupie gadki.zreszta all co graj na elysi wiedza o czym mowie

Pyro Aris 13-04-2008 23:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 2000185)
w koncu :D

mozesz wytlumaczyc to pyro arisowi? az mi go szkoda jak sie kompromituje na tibia.com z posta na post

sorki ,ale czy ja o czyms nie wiem ?

PiotrasSz 13-04-2008 23:08

Eneris zdobył 1gp z rata. A teraz to jest osiągnięcie.

LaresCotton 13-04-2008 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pyro Aris (Post 2000883)
sorki ,ale czy ja o czyms nie wiem ?

najwyrazniej nie mozesz zrozumiec ze to nie my haknelismy sharera

Pyro Aris 14-04-2008 04:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 2000918)
najwyrazniej nie mozesz zrozumiec ze to nie my haknelismy sharera

nie dokladnie o to mi chodzilo ,a bardziej z tymi postami na tibia.com ,bo w tym problem ,ze moj ostatni post na tibia.com to z pol roku temu byl

LaresCotton 14-04-2008 07:29

no z tego co wiem to jestes mag'abe :D jesli nie to zwracam honor

Eneris 14-04-2008 07:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HIghlander (Post 2000358)
Drogi enerisku tak dla twojej informacji zeby dojsc do tp w tym tombie trzeba przebiec przez wąski korytarz który ma 2 kratki szerokości i szczerze wątpie ze ten drut stał pod tym tp więc szanse na zablokowanie mu drogi mieli bardzo duze, ale jak juz wiadomo wy nie macie móżgów.

@Highlander
Właśnie udowodniłeś jakim jesteś nieogarem, każdy kto jest atakowany na tombie ucieka przez drugi teleport którym się wchodzi do pokoju gdzie jest teleport do faraona a drugi jest wyjściem z tomby.. ale skąd ty to możesz wiedzieć, przecież na rooku nie ma tomb ;/

Co zdobyłem na selenie??
Poznałem ludzi którzy cenią jeszcze siebie w Tibii, do tego wiem jak to jest walczyć w wojnie, wygrać wojnę i wiem dlaczego istnieje w tibii pa i random pk. xD

@Lares
Pośrednio wy, bo szpieg jest od "was".

Pyro Aris 14-04-2008 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LaresCotton (Post 2001007)
no z tego co wiem to jestes mag'abe :D jesli nie to zwracam honor

z elysii odszedlem jakis dobry rok temu ,wiec za bardzo nie wnikam co sie pisze na tibia.com ,a tu wchodze tak z przyzwyczajenia

Eneris 14-04-2008 18:00

Dokładnie tak samo jak ja, bo tylko na elysii ludzie którzy nigdy nie wyszli z rooka, wiedzą najlepiej jak się pekuje na tombie ;/

Pan Jordi 14-04-2008 20:29

Panie Silny proszę nie odzywaj się bo i tak cala elysia ma z ciebie lacha... Wiec kozaczyć to ty możesz sobie na forum. bye

Hektor_Druidek 14-04-2008 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi (Post 2002013)
Panie Silny proszę nie odzywaj się bo i tak cala elysia ma z ciebie lacha... Wiec kozaczyć to ty możesz sobie na forum. bye

Cytuj:

!!Wiec kozaczyć to ty możesz sobie na forum.!!
A co to jest jak nie forum?? lol :D

Hybris 14-04-2008 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Jordi (Post 2002013)

@Pan Jordi
Za kogo Ty się masz. Wpierw popatrz na siebie kim Ty jesteś ?:baby:
Niech cię inni ocenią, Ja robić tego nie będę. Nie zniżę się do twego poziomu. :D

HIghlander 14-04-2008 22:24

HAHHAHAHHAHAHA eneris ty tibiaPSYCHOLU POZDRO SZEJSET

Silny123 14-04-2008 23:02

cala elysia? :D a powiesz mi dlaczego? kiedys udowodnie paru osoba jak bardzo sie myla co do mojej osoby ale to jeszcze nie teraz :p

Eneris 15-04-2008 02:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HIghlander (Post 2002332)
HAHHAHAHHAHAHA eneris ty tibiaPSYCHOLU POZDRO SZEJSET

Już się nie popisujesz swoją znajomością Tibii ? :p

HIghlander 15-04-2008 14:29

poprostu współczuje twoim kolegom z rl (jezeli owych posiadasz) ze sie zadają z takim mułem elo

Eneris 15-04-2008 14:47

Mam kolegów na rl:D opowiesz może nowe wieści z rooka na temat wojny na elysii?

HIghlander 15-04-2008 17:51

niezły suchar rotfl

Hektor_Druidek 15-04-2008 20:05

[BL]HIghlander[/BL]
Jak tam hunt na deerach na rooku sypia sie hamy? 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:48.