![]() |
??
GDZIE MOGE SZYBKO ZAROBIC KASE??? 50 pall 73/57 skill eq: P set,dwarvenka,rs,p ammy Po hacku;/;/;/???;(
|
Jak masz czas i szczę¶cie ze Ci nie podkradn± loota idĽ na Ghostland.
A tak to minoski obok kopalni oraz kopalnie a dokładnie Dwarfy guardy. Pozdro |
??
dzięx za pomoc.
WYPROBUJE TO:) |
18 lvl sorc, facc, 15 mlvl, noble armor, soldier helmet, p legi, tortoise shield, no i butki. No i wand of dragonbreath. Gdzie takim czym¶ zarabiać?
|
roty i dwarfy koło kazz
25 6 mlvl ED eq takie jak dla druida i softy gdzie mogę zarobić? |
96 knight
EQ: Demon Shield, Noble axe, K set, dark helmet skille: 78/75 FACC eq slabe, bo jestem po hacku.. czy sa jakies inne mozliwosci oprocz mintwallin na szybkie zarobienie na lepsze EQ? to mintwallin mnie juz nudzi.. |
Cytuj:
|
gdzie zarabiać kase
23 Ms 20mlvl eq:
Sprit cloak plate legi steel helmet guardian shield wand of decay oczywi¶cie mam PACC :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mnóstwo larv i scarabów:
Ankrahmun http://tibia.pl/strona/mapy-ankrahmun Darashia http://tibia.pl/strona/mapy-darashia Wychodzisz z miasta, kopiesz dziurę, wchodzisz i zarabiasz. |
28 ED 27 m lvl eq dobre i softy
Gdzie mogę zarobić? Mam yalahar proszę o odpowiedz OMG 2 dni czekam |
38 knight facc
skile 73/69 eq: -plate set, -steel helmet, -demon shield, -platinum amulet, -boh |
Gdzie moge zarobic na softy? EQ: HOTM, Blue robe and legs, buty, demon shield, woi? LVL 46 FACC.
|
@UP
Tomby pod mt, dwarfy, mino tower (moze fox'a spotkasz ;p), cyce (thais, mt, poh). Waste tam nie będziesz miał a hajs wpadnie. |
Gdzie zarabiać kase 56 ED-em z 50 m lvl-em. Tiquandas revenge odpada, bo 121 EK tam boci, jedynie necropharus, ale to dopiero na 60 lvl-u. Jakie¶ inne pomysły?
|
gdzie mam expić?
138 ED 73 m lvl plax helpsior XD |
Gdzie expić Pallem 22lvl skille 62/48 (tera skilluje) mlvl 6 /b robe/krimhorn helmet/k legs/medusa shield ?
|
@NightDemon
Frosty :> |
Szybka kasa, nie ma znaczenia waste 91 ed mlev 55(bedzie wiekszy), pacc solo
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:04. |