Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie La Revolution vs Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166907)

bemo 04-04-2008 07:39

nie mam 14 lat i nie opowiadam calego dnia jak wale ;d

Filush 04-04-2008 10:04

punshy i sakula trapnelismy :P

Medivh Shady 04-04-2008 10:40

Ogolnie u nas nikt nie przejmuje sie zabardzo przegranymi , ale przynajmniej u nas maja satysfakcje ze graja na swoich postaciach i ewentualna wygrana wojna to bedzie ich zasluga a nie jakis typkow z hiberny.

I nie mowcie mi ze pierdole glupoty z tym ze hiberna na was gra bo tak jest , pokazujecie to przynajmniej na masslogach na ktorych wogole sobie nie radzicie.

Pozatym sa osoby w waszej gildi ktore w rozmowie ze mna otwarcie mowia ze czasami nie podoba im sie ze ktos inny na nich gra ale ..

zreszta wasz vent nie klamie ;>

skarabeusz323 04-04-2008 10:45

honor ojczyzna to podstawa
z panem up sie zgadzam calkiem to inaczej idze na massach a inaczej ob

nastepne tibia i moj char ja bym sobie nie mogl wyobrazic jak jakis pajac z allgro pyka na mym chare
a juz nie mowic o wojne to zal

Filush 04-04-2008 10:53

Może z innej beczki teraz... te hibernianskie człeki są robotami czy jak ? Przecież też da się ich zabić a to że ustawiacie sie na ob wtedy kiedy(i gdzie) hibernie pasuje, to juz inna sprawa. Chociaz gdyby im niepasowalo to by nie bylo ob ;p

Hahha, najbardziej uwielbiam widok, jak lr chodzi sobie na noob charach po pustyni i gapia sie jak ich main chary sie na*******ają :D

gigoro 04-04-2008 11:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 1984881)
Ogolnie u nas nikt nie przejmuje sie zabardzo przegranymi , ale przynajmniej u nas maja satysfakcje ze graja na swoich postaciach i ewentualna wygrana wojna to bedzie ich zasluga a nie jakis typkow z hiberny.

I nie mowcie mi ze pierdole glupoty z tym ze hiberna na was gra bo tak jest , pokazujecie to przynajmniej na masslogach na ktorych wogole sobie nie radzicie.

Pozatym sa osoby w waszej gildi ktore w rozmowie ze mna otwarcie mowia ze czasami nie podoba im sie ze ktos inny na nich gra ale ..

No a co z tym, ze Luki gra na waszych charach? Albo wasz elfbot, ktory odparalizowywuje was, ktory combuje i leczy przyjaciol?

Poll 04-04-2008 11:55

osobiście wczoraj nie miałem wcale funu,nie wiem jakim cudem ale na całej opence miałem mega lagi,co kratke ekran mi sie cial,jakbym byl 40-50lvlem;p...a po opence już był lajt(w świątyni).może za dużo ludków na ekranie mi to zrobiło,nie wiem sam;p.ale nawet jak puszczałem mwalla to go widziałem po 3-4 sekundach.xD

Lafa 04-04-2008 12:18

A ile fpsow miales?

sakul 04-04-2008 13:08

A juz myslalem ze daliscie sobie siana z "nie gracie sami.. nie macie satysfakcji itp".. Wrzuccie na luz.. Medi zreszta Ty sam powinienes wiedziec jak wygladaly wojny i sprawa z postaciami.. wiec nie wiem po co teraz ten post.. nie powiesz mi ze nagle u Was na 1 postaci gra 1 osoba.. no chyba ze ludzie i czasy sie zmieniaja ale az tak bardzo nie wierze w bajki.. :P

notop 04-04-2008 14:03

Cytuj:

gdzies tu juz pisalem,stajecie sie monotematyczni..zastanawiam sie tylko czemu otwarcie niemowicie o elfbocie ktory fajnie dziala...tylko w close battle..co widac na masslogach;)

Gidekab 04-04-2008 14:14

Cytuj:

Dobrze ze ty grałes wczoraj na swoim charze ;)

Smokuu 04-04-2008 14:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filush (Post 1984886)
Hahha, najbardziej uwielbiam widok, jak lr chodzi sobie na noob charach po pustyni i gapia sie jak ich main chary sie na*******ają :D

To jest swego rodzaju tez taktyka, chodzisz noobem robisz zamieszanie, a czasem uda ci sie zblokowac kogos :)

Chuli 04-04-2008 14:55

Raul kiedy filmik?:)

gigoro 04-04-2008 15:09

Raul here, I'm recording

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 1985023)

Owned i chuj :D

gigoro 04-04-2008 15:10

<double sry>

Mlodzieniaszek 04-04-2008 15:10

..................

Mlodzieniaszek 04-04-2008 15:11

Cytuj:

Bo na waszych masslogach do tej pory co moglismy zrobic.... pierwszy na edron przy elf bocie okazalo sie ze to nie ma sensu..... bo kazdy kto podszedl combo i odrazu gleba..... ankrahmun chocby nie wiem co nie bylo mozliwosci nic zrobienia....:< no i svargrond mass na ktorym, nie bylo mozliwosci nic zrobic bo ktos blokonal npc i lodke.... takze o czym my tu gadamy poprostu te 3 masslogi byly bardziej przemyslane od tych 2 pozostalych na darashii i svargrond wtedy sobie jakos poradzilismy z przewaga fragow na wasze udane kolejne 5 massow.....

notop 04-04-2008 15:16

23:10 Dran Arhari [166]: please bring me to
23:10 Dran Arhari [166]: please bring me to

Apr 03 2008, 23:10:12 CEST Killed at Level 166 by Wovimus
and by Rexsi

to bylo kurde owned;]

pozneij dam screena jak wysle gdzie;)
chyba sie komus(niewiem kto gral na nim) HK pokrecily;)

ps. luki na medim tez sie niewykazal;( choc kilka razy mial wiecej farta niz banshee rozumu;)

gigoro 04-04-2008 15:40

http://i30.photobucket.com/albums/c3.../Tibia0894.jpg

:D

Medivh Shady 04-04-2008 16:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gidekab (Post 1985023)

widocznie gralem jesli tak pisze.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03.