![]() |
nie mam 14 lat i nie opowiadam calego dnia jak wale ;d
|
punshy i sakula trapnelismy :P
|
Ogolnie u nas nikt nie przejmuje sie zabardzo przegranymi , ale przynajmniej u nas maja satysfakcje ze graja na swoich postaciach i ewentualna wygrana wojna to bedzie ich zasluga a nie jakis typkow z hiberny.
I nie mowcie mi ze pierdole glupoty z tym ze hiberna na was gra bo tak jest , pokazujecie to przynajmniej na masslogach na ktorych wogole sobie nie radzicie. Pozatym sa osoby w waszej gildi ktore w rozmowie ze mna otwarcie mowia ze czasami nie podoba im sie ze ktos inny na nich gra ale .. zreszta wasz vent nie klamie ;> |
honor ojczyzna to podstawa
z panem up sie zgadzam calkiem to inaczej idze na massach a inaczej ob nastepne tibia i moj char ja bym sobie nie mogl wyobrazic jak jakis pajac z allgro pyka na mym chare a juz nie mowic o wojne to zal |
Może z innej beczki teraz... te hibernianskie człeki są robotami czy jak ? Przecież też da się ich zabić a to że ustawiacie sie na ob wtedy kiedy(i gdzie) hibernie pasuje, to juz inna sprawa. Chociaz gdyby im niepasowalo to by nie bylo ob ;p
Hahha, najbardziej uwielbiam widok, jak lr chodzi sobie na noob charach po pustyni i gapia sie jak ich main chary sie na*******ają :D |
Cytuj:
|
osobiście wczoraj nie miałem wcale funu,nie wiem jakim cudem ale na całej opence miałem mega lagi,co kratke ekran mi sie cial,jakbym byl 40-50lvlem;p...a po opence już był lajt(w świątyni).może za dużo ludków na ekranie mi to zrobiło,nie wiem sam;p.ale nawet jak puszczałem mwalla to go widziałem po 3-4 sekundach.xD
|
A ile fpsow miales?
|
A juz myslalem ze daliscie sobie siana z "nie gracie sami.. nie macie satysfakcji itp".. Wrzuccie na luz.. Medi zreszta Ty sam powinienes wiedziec jak wygladaly wojny i sprawa z postaciami.. wiec nie wiem po co teraz ten post.. nie powiesz mi ze nagle u Was na 1 postaci gra 1 osoba.. no chyba ze ludzie i czasy sie zmieniaja ale az tak bardzo nie wierze w bajki.. :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dobrze ze ty grałes wczoraj na swoim charze ;) |
Cytuj:
|
Raul kiedy filmik?:)
|
Raul here, I'm recording
Cytuj:
|
<double sry>
|
..................
|
Cytuj:
|
23:10 Dran Arhari [166]: please bring me to
23:10 Dran Arhari [166]: please bring me to Apr 03 2008, 23:10:12 CEST Killed at Level 166 by Wovimus and by Rexsi to bylo kurde owned;] pozneij dam screena jak wysle gdzie;) chyba sie komus(niewiem kto gral na nim) HK pokrecily;) ps. luki na medim tez sie niewykazal;( choc kilka razy mial wiecej farta niz banshee rozumu;) |
|
Cytuj:
widocznie gralem jesli tak pisze. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:03. |