Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   [Serwer] Nerana SS Odsłona 3 :) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=176053)

Don_Kustosz 14-06-2008 22:45

wez pierdolisz jak bys cwiczyl to bys wstawil fotke jak mowilem nie mamy o czym gadac ignore :D

najbardziejPro 14-06-2008 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrocziom (Post 2114932)
dobry klapek jestes i widac ze nie ruchasz skoro jajka obrosniete :> czas zamoczyc prawiczku:> wrzuce fotke i co ? pukniesz se w jajko? wpadnij do wroclawia , dzielnica krzyki to zobaczymy czy jestem ,,ciota"

up
czlowieku ty nawet nie masz pojecia o cwiczeniach miesni a pierdolisz farmazony o sciskaniu jakims. Jak taki pro jestes to powiedz na czym jedziesz :>

zamknij pysk xd i idz z tad :P

Ps. Mów do mnie mistrzu.

Bo....

Jestes dla mnie CIOTA xD

Wrocziom 14-06-2008 22:47

kurwa dziecko zrozum ze nie bawi mnie wrzucanie fotek na jakies fora dla dzieci ktore wyzywaja swoje matki ;/ powiedzialem ze mozemy sie na realu spotkac bo ja spraw przez neta nie zalatwiam ;)
wy wrzucacie fotki i tylko sie osmieszacie w ten sposob :>
zapytalem jak trenujecie bo moze mnie czegos nauczycie :>

Wrocziom 14-06-2008 22:48

Speedy ja tylko sobie rozmawiam :>

TraIz 14-06-2008 22:49

Up

Tak tak Mowisz Wpadnijcie Do mnie na realu to zalatwimy Nie rozszmieszaj mnie xDD i Jak cie to nie bawi To juz pisalem co zrob Zamknij MOrde!!

najbardziejPro 14-06-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daldar (Post 2114856)
Speedy, chciałbym zobaczyć Twój brzuch ;)

kiedys dawalem .. neiche mi sie znowu

najbardziejPro 14-06-2008 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrocziom (Post 2114951)
Speedy ja tylko sobie rozmawiam :>

Aha .. chyba że xd

Wrocziom 14-06-2008 22:51

nie otwieram mordy tylko pisze :> nie potraficie normalnie pogadac tylko zamknij morde?:> bo co? bo reszta nie wie ze anie nie jestescie ,,jak 4 szafy" ? Tu wrzucaja ssy albo porzadni gracze albo 12 letnie dzieci co ledwo sie nauczyly konia walic.

Zadalem wam pytanie jak cwiczycie czy to kurwa takie ciezkie odpowiedziec?

TraIz 14-06-2008 22:53

Ja wogole nie cwicze Jestem kozak Przez neta i lubie Najezdzac Takim jak ty na stara ze jest dziwka Chodz w twoim przypadku to prawda

Wrocziom 14-06-2008 22:55

Traiz nie rusza mnie to i nie kozacz , bo kozaki to kozy ruchaja.
Ponawiam moje pytanie o wasze treningi :> i z tego jak gadasz to nie ma podstaw aby stwierdzic ze co kolwiek dla zdrowia robisz :>

TraIz 14-06-2008 22:56

Ty kurwa nie umiesz czytac Idioto ze zrozumieniem jasno sie chyba wyrazilem ze nie cwicze?

Wrocziom 14-06-2008 22:57

to po co sie udzielasz?:>

TraIz 14-06-2008 22:58

Bo chce zebys zamknol MOrde w koncu

Don_Kustosz 14-06-2008 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wrocziom (Post 2114971)
Traiz nie rusza mnie to i nie kozacz , bo kozaki to kozy ruchaja.
Ponawiam moje pytanie o wasze treningi :> i z tego jak gadasz to nie ma podstaw aby stwierdzic ze co kolwiek dla zdrowia robisz :>

ja tez chce pokojowo ale to ty nie chcesz : > ostatni raz odpisalem a teraz IGNORE : )

@down
nie lap mnie za slowka :D
tak cwicze cwicze...chyba niewidziales ludzi co nei cwicza :D DOBRA JEZU IGNORE NIE DOTRZYMUJE SLOWA Xd

Wrocziom 14-06-2008 22:59

a ja chce zeby tu znowu wrzucano ssy anie zdjecia ?:> i jak mam zamknac morde skoro porozumiewamy sie pismem <mysli>

up
Don Ty serio cos cwiczysz bo wnioskujac po fotkach to nie :p

ok ustalamy ze nie wyrazamy sie wulgarnie tylko rozmawiamy pokojowo ;>

Hansu 14-06-2008 23:07

<brawo> Gratulujemy dzieciom... Speedy taka swinie jak ty bym roz*****l w kilka sekund na solowie konska spierdolino bo widac ze miesnie na lapach masz bo jakos Ci sie udalo na suplementach czy huj wie czym [nie znam sie] przetworzyc na jako takie miesnie ale kurwa jebana bulka jestes i zanim bys podniosl ta golonke to bym ci ak oklepal morde ze blacharz by nie pomogl wiec juz kurwa nie pierdol jaki jestes pro bo cipsko wielkie jestes ^^ Kustosz tez kurwa pierdoli najwiecej a ma kurwa bica jak kanarek konska spierdolina... tak wiec prosimy o wyjscie z tego tematu i s*******anie na inny dotyczacy swojego swiata, a ktorym jednak tez nie jest w stanie przekroczyc magicznej bariery 42 lvla bo grube lapy przeszkadzaja mu w uhnieciu sie -.- to smutne... krotko na temat: WSZYSTKIE BULKI KTORE MYSLA ZE SA FAJNE ZAMKNAC JEBANE RYJE !!

ps. specjalnie pisze jezykiem speediego i uzywam kupy wulgarzymow z nadzieja ze niedlugo tu modek zawita i zamknie tn syf w pizdu a ta kurwa Speediego bedzie banowal tylko za to ze zrobi nowe konto -.-

Wrocziom 14-06-2008 23:08

skoro cwiczysz to powiedz mi jak moze cos pomoge ;):>

up
Hansu owned :D wg mnie to nikt tu niczym sie nie wspomaga a jak juz to dopiero zaczal :>
modek zamknie temat to powstanie nowy ;P

Don_Kustosz 14-06-2008 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hansu (Post 2114993)
<brawo> Gratulujemy dzieciom... Speedy taka swinie jak ty bym roz*****l w kilka sekund na solowie konska spierdolino bo widac ze miesnie na lapach masz bo jakos Ci sie udalo na suplementach czy huj wie czym [nie znam sie] przetworzyc na jako takie miesnie ale kurwa jebana bulka jestes i zanim bys podniosl ta golonke to bym ci ak oklepal morde ze blacharz by nie pomogl wiec juz kurwa nie pierdol jaki jestes pro bo cipsko wielkie jestes ^^ Kustosz tez kurwa pierdoli najwiecej a ma kurwa bica jak kanarek konska spierdolina... tak wiec prosimy o wyjscie z tego tematu i s*******anie na inny dotyczacy swojego swiata, a ktorym jednak tez nie jest w stanie przekroczyc magicznej bariery 42 lvla bo grube lapy przeszkadzaja mu w uhnieciu sie -.- to smutne... krotko na temat: WSZYSTKIE BULKI KTORE MYSLA ZE SA FAJNE ZAMKNAC JEBANE RYJE !!

ps. specjalnie pisze jezykiem speediego i uzywam kupy wulgarzymow z nadzieja ze niedlugo tu modek zawita i zamknie tn syf w pizdu a ta kurwa Speediego bedzie banowal tylko za to ze zrobi nowe konto -.-

zamknij morde cioto i pokaz swojego bicka : ) poki co ignore : >

KaRoLeCZeQ 14-06-2008 23:12

Wstawiajcie ss , zamiast sie kurwa kłócić ._.

http://i305.photobucket.com/albums/n...witeq/vash.jpg

http://i305.photobucket.com/albums/n...iteq/vash2.jpg

Wrocziom 14-06-2008 23:17

Vaderik ja po to z nimi gadam :) ale watpie ze zaczna :>
Don nie masz lapy wiec po co sie udzielasz? ile masz lapie 35? myslisz ze to duzo? ile na huntle wrzucisz? 12k chociaz? ;/ watpie .. na klatke ile wezmiesz?
na rozpietki? Ja na twoim miejscu to zanim bym sie czyms chwali to bym cos osiagnal masz wakacje chodz na silke i nie wrzucal tu swoich fotek i nie ignoruj nas ;)

FORUM TO SLUZY DO WRZUCANIA SS

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47.