![]() |
wez pierdolisz jak bys cwiczyl to bys wstawil fotke jak mowilem nie mamy o czym gadac ignore :D
|
Cytuj:
zamknij pysk xd i idz z tad :P Ps. Mów do mnie mistrzu. Bo.... Jestes dla mnie CIOTA xD |
kurwa dziecko zrozum ze nie bawi mnie wrzucanie fotek na jakies fora dla dzieci ktore wyzywaja swoje matki ;/ powiedzialem ze mozemy sie na realu spotkac bo ja spraw przez neta nie zalatwiam ;)
wy wrzucacie fotki i tylko sie osmieszacie w ten sposob :> zapytalem jak trenujecie bo moze mnie czegos nauczycie :> |
Speedy ja tylko sobie rozmawiam :>
|
Up
Tak tak Mowisz Wpadnijcie Do mnie na realu to zalatwimy Nie rozszmieszaj mnie xDD i Jak cie to nie bawi To juz pisalem co zrob Zamknij MOrde!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie otwieram mordy tylko pisze :> nie potraficie normalnie pogadac tylko zamknij morde?:> bo co? bo reszta nie wie ze anie nie jestescie ,,jak 4 szafy" ? Tu wrzucaja ssy albo porzadni gracze albo 12 letnie dzieci co ledwo sie nauczyly konia walic.
Zadalem wam pytanie jak cwiczycie czy to kurwa takie ciezkie odpowiedziec? |
Ja wogole nie cwicze Jestem kozak Przez neta i lubie Najezdzac Takim jak ty na stara ze jest dziwka Chodz w twoim przypadku to prawda
|
Traiz nie rusza mnie to i nie kozacz , bo kozaki to kozy ruchaja.
Ponawiam moje pytanie o wasze treningi :> i z tego jak gadasz to nie ma podstaw aby stwierdzic ze co kolwiek dla zdrowia robisz :> |
Ty kurwa nie umiesz czytac Idioto ze zrozumieniem jasno sie chyba wyrazilem ze nie cwicze?
|
to po co sie udzielasz?:>
|
Bo chce zebys zamknol MOrde w koncu
|
Cytuj:
@down nie lap mnie za slowka :D tak cwicze cwicze...chyba niewidziales ludzi co nei cwicza :D DOBRA JEZU IGNORE NIE DOTRZYMUJE SLOWA Xd |
a ja chce zeby tu znowu wrzucano ssy anie zdjecia ?:> i jak mam zamknac morde skoro porozumiewamy sie pismem <mysli>
up Don Ty serio cos cwiczysz bo wnioskujac po fotkach to nie :p ok ustalamy ze nie wyrazamy sie wulgarnie tylko rozmawiamy pokojowo ;> |
<brawo> Gratulujemy dzieciom... Speedy taka swinie jak ty bym roz*****l w kilka sekund na solowie konska spierdolino bo widac ze miesnie na lapach masz bo jakos Ci sie udalo na suplementach czy huj wie czym [nie znam sie] przetworzyc na jako takie miesnie ale kurwa jebana bulka jestes i zanim bys podniosl ta golonke to bym ci ak oklepal morde ze blacharz by nie pomogl wiec juz kurwa nie pierdol jaki jestes pro bo cipsko wielkie jestes ^^ Kustosz tez kurwa pierdoli najwiecej a ma kurwa bica jak kanarek konska spierdolina... tak wiec prosimy o wyjscie z tego tematu i s*******anie na inny dotyczacy swojego swiata, a ktorym jednak tez nie jest w stanie przekroczyc magicznej bariery 42 lvla bo grube lapy przeszkadzaja mu w uhnieciu sie -.- to smutne... krotko na temat: WSZYSTKIE BULKI KTORE MYSLA ZE SA FAJNE ZAMKNAC JEBANE RYJE !!
ps. specjalnie pisze jezykiem speediego i uzywam kupy wulgarzymow z nadzieja ze niedlugo tu modek zawita i zamknie tn syf w pizdu a ta kurwa Speediego bedzie banowal tylko za to ze zrobi nowe konto -.- |
skoro cwiczysz to powiedz mi jak moze cos pomoge ;):>
up Hansu owned :D wg mnie to nikt tu niczym sie nie wspomaga a jak juz to dopiero zaczal :> modek zamknie temat to powstanie nowy ;P |
Cytuj:
|
Wstawiajcie ss , zamiast sie kurwa kłócić ._.
http://i305.photobucket.com/albums/n...witeq/vash.jpg http://i305.photobucket.com/albums/n...iteq/vash2.jpg |
Vaderik ja po to z nimi gadam :) ale watpie ze zaczna :>
Don nie masz lapy wiec po co sie udzielasz? ile masz lapie 35? myslisz ze to duzo? ile na huntle wrzucisz? 12k chociaz? ;/ watpie .. na klatke ile wezmiesz? na rozpietki? Ja na twoim miejscu to zanim bym sie czyms chwali to bym cos osiagnal masz wakacje chodz na silke i nie wrzucal tu swoich fotek i nie ignoruj nas ;) FORUM TO SLUZY DO WRZUCANIA SS |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |