Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Teaser V - Nowe właściwości itemów. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=179529)

Tihvelo 25-06-2008 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jer0 (Post 2137853)
Wlasnie przez takie update przestalem grac w Tibie.''Pieczenie ciasteczek i jedzenie przy piecyku...''Na co komu to potrzebne?

Nie chcesz tego dodatku? To nie używaj!

Cytuj:

ciekawe questy
Przecież zostaną dodane.

Cytuj:

jedzenie,plywalnie i niepotrzebne ozdoby do domku
Jedzenia nie musisz jeść ani pływać a są gracze, którzy właśnie to chcieli dostać.
A domku pewnie nie masz więc co ci po ozdobach choć może i masz ale wątpię.

Cytuj:

Gdy zaczynalem przygode z Tibia kojarzyla mi sie ona z prostota
A teraz to niby co? Skomplikowane to wduszenie klawisza F1 lub F8?
Czy może trudne sterowanie?

Cytuj:

Chetnie bym jeszcze zagral ale gdyby powstal server z tibia 7.5 lub 7.6.
Primo: Jest coś takiego jak "ots".
Secundo: Skoro nie grasz to się nie wypowiadaj.
Tertio: Prawdziwą potrzebą graczy nie są nowe tereny tylko dobra zabawa.

Edycja:

Cytuj:

To tylko moje zdanie Tihvelo.
Szanuję je.

Cytuj:

chcialbym Cie zobaczyc siedzacego przy piecyku w chacie przez godzine i zajadajacego ciastka.
Godzinę to może nie ale te 15 dlaczego by nie? I ładnie się prezentują jako ozdoba.
I do tego cukiernicy będą mieli większy wybór.

Cytuj:

sam dobrze wiesz o tym ze nie chodzi mi o to co napisales
Domyślam się o co ci chodzi i też mi to dokuczało ale to było tylko chwilowe (kilka dni).

Cytuj:

chyba ze nie grales w tibie 7.5.
Oj grało się grało i w starsze wersje.

Pozdrawiam

Siwy1 25-06-2008 13:54

Brawa dla Tihvelo w zupełności popieram :) Jestem zupełnie za update , bo ulepszeń nigdy za wiele =) ;)

Maly_Koon13 25-06-2008 15:48

Oceny

Moja propozycja : Znamy ten update tylko ze screenów i może poczekajmy z komentarzami aż go wprowadzą bo moim zdaniem to bez sensu komentować coś w co nie graliście a ja mam zamiar przystosować się do tego update bo wiem że cipy się starają moja profesja to :lucznik: i mam nadzieje że coś dla niego wejdzie ale jeżeli nie no to nie będę narzekał .

Trevo 25-06-2008 16:24

@up
Na scenerze wyraźnie widać łuki i kusze.

Jer0 25-06-2008 16:30

To tylko moje zdanie Tihvelo.Chociaz chcialbym Cie zobaczyc siedzacego przy piecyku w chacie przez godzine i zajadajacego ciastka.
Nikogo nie obrazam i jesli ktos lubi takie unowoczesnienia to niech gra,nie zabraniam mu tego.A co do prostoty to sam dobrze wiesz o tym ze nie chodzi mi o to co napisales,chyba ze nie grales w tibie 7.5.

Trevo 25-06-2008 16:48

Ciekawe czy będzie jakieś pole ziemniaków, cebuli i buraków............(w tibi oczywiscie)

Muskaletka 25-06-2008 17:27

Co roku przed update jest straszne GDYBANIE (a co teraz będzie), co rok jest też straszna krytykowanie.. Ale proponuje, zaczekajcie z tym do update, wtedy wszystko sie okaże.. Zawsze jest wielkie halo i teksty "Już nie gram w tibie przez tego update"... A potem sie okazuje że wcale nie jest tak źle.. Z narzekaniem poczekajnie do updatu.. Wtedy będzie na to duużo czasu

tarangoul 25-06-2008 18:21

Jak dla mnie update jest ok. W Tibii brakuje mi tylko animacji ataku, rzucania czarów, jedzenia itp.

stefanwielki 25-06-2008 19:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevo (Post 2138578)
Ciekawe czy bendzie jakies pole ziemniaków, cebuli i buraków............(w tibi oczywiscie)

Po 1 . Napewno , nie po to je stworzyli żeby se były.
Po 2 . Pisze się "będzie" a nie "bendzie" . :baby::baby::baby:

Pozdrawiam .

Cytuj:

Co roku przed update jest straszne GDYBANIE (a co teraz będzie), co rok jest też straszna krytykowanie.. Ale proponuje, zaczekajcie z tym do update, wtedy wszystko sie okaże.. Zawsze jest wielkie halo i teksty "Już nie gram w tibie przez tego update"... A potem sie okazuje że wcale nie jest tak źle.. Z narzekaniem poczekajnie do updatu.. Wtedy będzie na to duużo czasu
Zgadzam się z Tobą. :)

BlackTusk 25-06-2008 19:17

Kompletne skopali nowe up tade ;( Szkoda ,że robią z fajnej tibi gre dla dzieci z bajkowymi itemkami chociarz nowe Luki sie przydadza:P I kusze ale spujzcie na armory Porazka:< Demon hunter fajowy nie powiem food prawdziwy tez moze byc okienka handlu psuja klime tak to kolejka w sklepie byla:P Mozna bylo zabic pare typow poki nie kupili manaskow:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

BlackTusk 25-06-2008 19:20

Stefan Wielki ma jednak racije troche przesadzilem z krytyka:P ^^

stefanwielki 25-06-2008 19:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez BlackTusk (Post 2138906)
Kompletne skopali nowe up tade ;( Szkoda ,że robią z fajnej tibi gre dla dzieci z bajkowymi itemkami chociarz nowe Luki sie przydadza:P I kusze ale spujzcie na armory Porazka:< Demon hunter fajowy nie powiem food prawdziwy tez moze byc okienka handlu psuja klime tak to kolejka w sklepie byla:P Mozna bylo zabic pare typow poki nie kupili manaskow:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Następny.... Nie krytykuj update dopóki nie widziałeś tego w Tibi . Może wyglądają tak tylko na screenach ?

:o:o:o:o:o:o:o

Klaudyjka 25-06-2008 19:22

I dobrze!!!

najlepsze z tego wszystjiego sa potionki na rooku. nowy outfit i itemy wygladaja jakos tak... na sile robione. troche nie bardzo te okienka u npc :confused:

stefanwielki 25-06-2008 19:28

Bym się cieszył gdyby dodali nowe czary dla knighta . Żałuje, że przestałem grać na furorze . Tam miałem 38 sorca ale oddałem kumplowi, bo widzę, że sorc będzie wymiotać . :) Zrobi się hara od nowa. Jak myślicie , żeby mieć outfit trzeba będzie wykonać questa ? Pozdrawiam ;*

Khanar 25-06-2008 19:31

Wie ktos kiedu bedzie update?Czy nadal nikt bo ja sie niecierpliwie xd. chce zobaczyc jakie zeczy dostaje sorc na poczatek maina i czy sa dobre.:D

stefanwielki 25-06-2008 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khanar (Post 2138942)
Wie ktos kiedu bedzie update?Czy nadal nikt bo ja sie niecierpliwie xd. chce zobaczyc jakie zeczy dostaje sorc na poczatek maina i czy sa dobre.:D

Skąd my to mamy wiedzieć? Też się niecierpliwie ale jakoś wytrzymam. Pewnie w lipcu będzie. X(X(X(

Trevo 25-06-2008 20:10

Ja jak pewnie wszyscy z tego forum (i nie tylko) niewiedzą kiedy będzie updateX(

T3H_VirUs 25-06-2008 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ulrichs (Post 2124685)
Moim zdaniem troszke przesadzili z wygladem item , jakos tak bajkowo wygladaja

Mi to nawet zbroi nie przypomina :P Cipsoft potrafi wszystko upiększyć w drugą strone :x

stefanwielki 25-06-2008 21:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Trevo (Post 2139019)
Ja jak pewnie wszyscy z tego forum (i nie tylko) niewiedzą kiedy będzie updateX(

Ile razy mamy mówić , że nie wiemy . ? ;/

Kakashi500 26-06-2008 01:33

szybciej

Szybciej niech będzie ten update bo mnie już kur** strzela :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:49.