![]() |
Cytuj:
|
To była tylko odpowiedz na pytanie " Kto grał akurat na victoriano " . Wiec juz sie tak nie spinaj :P
|
@Lhoptic
Sep 27 2008, 12:02:59 CEST Killed at Level 137 by Mell Fearless and by Kuvok |
Napisz za co ;) mastah padl
|
Padl bo zabil chara lookeyya podczas dobijania 100 lvl. Nie wiemy czy dla zartow walil ue czy nie, ale zbytnio nie chcial placic za tego deda i tlumaczyl sie zbyt duzym stezeniem alkoholu w organizmie :)
|
to coś wiadomo o wojnie ? będzie czy jednak tak jak zawsze polacy nic nie zrobią...
|
Nie wiej jak wojna ale sytuacja stala sie ciekawa, a moze po prostu jej dobrze nie rozumiem. Moze ktos ja dokładnie wyjasnic ?
|
Co tu do wyjasniania? All zyja sobie w zgodzie i tyle, a ze sa 3 rozne gilldie to chyba nic zlego prawda?
|
Vicek z rana zrobil sobie malutki rajd po ankrahmun, dopadl mnie jak szedlem do djiina bez zadnego mfa, tylko z health potami... jego "boskie" pvp tym razem nie zadzialalo, nie mial farta jak ostatnio... jak wroce ze szkoly chyba wam wrzuce ssy z jego boskimi hitami :) na zachęte
07:54 You lose 530 hitpoints due to an attack by Victeron. to był najmocniejszy jego hit |
zupelnie nie rozumiem po co ironizujesz jak dzieciak, tylko po to zeby pokazac ze jest gorszy ? przeciez to nie on wybiera za ile ma byc hit , taki wchodzi i to wszystko
. Ja bym chcial zobaczyc twoja znerwicowana twarz jak victeron wbiega ci na ekran a twoje rece zaczynaja odmawiac posluszenstwa wpadajac w rytmiczne drgania, oczy wychodza z orbit, oddech przyspiesza, okulary zaczynaja parowac ;d kazdy taki fanjy jest juz po akcji w absolutnej euforii ze zaoszczedzil 50k na blessy. |
Dokładnie filipso.....
Co sie zbiliżyłem do niego to ucieka no ale to normalne tez bym tak robił a że wchodza mi takie hity a nie inne to nie moja wina. Xaro moze zobacz sobie jakie ty hity walisz i co najlepsze nie mam full eq :) |
Tak czy siak, pare dni wstecz...
Killed at Level 189 by Victeron Jezeli to był solo frag to wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd :P |
@up
Dzięki za linka do instalki bo wogule nie kapuje tego programiku ;] Pozdro ! |
Coś mi to nie chodzi ; E zainstalowałem i nie działa, wiecie może czemu ;>
|
Nie Filipso, nie "obsrałem" się :P gdy go zobaczylem na ekranie juz wiedzialem, ze bedzie mnie atakowac. To, ze wkleilem jego hit za 530 nie znaczy ze kpie sobie z niego, wrecz przeciwnie zdziwilem sie bardzo jak mi wyjechal z takim czyms ^^ lecz dzis obylo sie bez ofiar smiertelnych
jedna z kulek Vicka http://i258.photobucket.com/albums/h...100/UO0043.jpg Hity http://i258.photobucket.com/albums/h...100/UO0058.jpg |
Skill pvp to byl w tibi 7.6 a nie w 8.22 itp ... spamm hotkeys
|
Cytuj:
over&out.. |
Kurde od 5 lat gram w ta gre i bylem przekonany ze pvp to player vs parcel dlatego tyle czasu w dp spedzalem :/
|
o.O ... ja nigdy nie slyszalem o czyms takim jak PvP ;/
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:35. |