![]() |
Bump. Bump.
|
Pozdrawiam wszystkich ludzi na tym forum! To dzii wam jestem taki sławny!
|
Coz piesek, jestesmy tylko ja i Ty :)
|
Cytuj:
|
Nie tlyko wy jestescie :D
|
Ja stawiam, ty placisz
|
to jeste¶my w 3 ! \o/
|
Co tam na Obsidii sie dzieje tak wogole?
|
W sumie to ja nie wiem bo ie gram w Tibie :< ale pospamować zawsze mogę :DD
|
na obsidi to co zawsze znacyz sie chuuj xD
|
Nie ma o czym pisac :(
|
Elo yo co tam na obsidii? A wy tez nie wiecie:) Spoko.
|
Nic przyjacielu pozatym ze ja wrócilem pobiegac sobie troche bo nudno bylo ;P a u Ciebie co tam ?
|
Studnia to PIZDA ! xD
|
Cisza na morzu cisza na planie kto sie odezwie ten serkiem dostanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Obrazek z avatara malowałem sam gdy byłem na*****ony! GOOD?! |
http://img36.imageshack.us/img36/70/...codinkowe2.jpg
A to malowałem w paincie jak byłem napierdolony i nic nie pamiętałem. Dopiero u¶wiadomil mi to ktos dzien po tym :D Dodam że na trzeĽwo nawet na kartce bym czegos takiego nie namalował! |
:evul: nudy i nic nowego
|
Gratzzzzzzzzzzzzz. Nie ma ludzi na serwie i nie ma sie komu wypowiadac stare czasy skończyły się bezpowrotnie. ;/
|
OPSIDJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO WRUD¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLISKA:baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: :baby::baby:X(:baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: :baby::baby:X(:baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: :baby::baby:X(:baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: :baby::baby:X(:baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby:X(:baby::baby::baby: X( |
No kurwa zajebana w dupe mać nikt mi jeszcze nie dojebał. Co jest?!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:34. |