![]() |
Cytuj:
Kolejny niepogodzony ze swoją płcią? |
Nawet fajna z niego dupa.
|
Cytuj:
|
Mnie się akurat nie podobała, zdecydowanie wolę brunetki.
A co do odcinka, to nie był najgorszy. Pierwszy jaki udało mi się obejrzeć w tej serii MT : P |
Ogladalem tylko 1/2... niezli byli tylko ci na akordeonach. Mysle, ze w nast. etapie to dopracuja (typu http://www.youtube.com/watch?v=mT8ybqLQ-aA) i moze cos z tego byc. Ta, co spiewala i byla w ciazy - nastepna wokalistka, po co oni sie pchaja do tego programu? Moze wzruszyl kogos wystep tych 2 chlopakow (1 grajacy na fortepianie, 2 spiewa), ale to nie bylo nic specjalnego. A to mongolskie "cos" - po co to przepuszczali dalej?
|
Mongol niezly
ciekawe ile by bral za godzine ,zatrudnilbym go jako dzwiek w tibii srsly |
ROTFL ten mongolski wymiatacz mnie rozłożył na łopatki. Dawno się tak nie uśmiałem do telewizora : d
|
Jak on zrobił te DĘĘĘG, ta ja się poddałam. ^^ Gość tak pozytywny, że banan sam się ciśnie na usta.
|
Ten taki gosciu z dwoma laskami, co salse tanczyli - nawet mi sie podobalo :D, ale potem zaliczylem rotfla, wchodza goscie w koszulkach stopro, jakies skejty, to myslalem, ze bedzie jakis boogie, a oni cos takiego XD.
btw, "czesc Kubus" lmao. |
Ta, od tej bardziej białej laski od alfonsa seks promieniował chyba na całą widownie : P
|
Powiem tak - większość z nich ma dałna, a nie talent :D Nie wiem po co oni tam idą w ogóle.
Ta co śpiewała AC/DC wcale nie miała aż takiego głosu świetnego :S @Up Tamta bielsza jest z Polski, tak zrozumiałem. |
@up:ma mocny glos i dobrze piosenke dobrala (AC/DC w koncu :) )
|
Cytuj:
@Mongolski śpiewak (?) - gość oryginalny i pozytywny, ale miałem wrażenie, że nie ma planu na występ - po prostu wszedł i pokazał co umie. Dlatego wątpię, żeby pokazał coś ciekawego w dalszym etapie. |
Lol, pokazali Luntka ;]
|
Ale ze jak, on wszedl na scene? Jezeli tak to zaluje, ze nie obejrzalem tego odcinka.
@down a jednak : o |
Wszedł i zaśpiewał nawet.
|
HAHA WOMANIZER O NIE NO HAHA XD
IQ jak u Britney, powaga XD |
Rotfl luntek, dobrą beke miałem. W końcu trafił na kogoś, kto pokazał mu jakim jest kretynem.
Co do reszty, to odcinek fajny. Wzięli do kolejnego etapu nawet odpowiednich ludzi itp. Było też kilka ciekawych, nowych występów : ) |
Ze śpiewaków, to chyba moim faworytem jest aspirant na pączka, jego przynajmniej zapamiętałem z nich wszystkich.
|
to ja wam powiem tak.
trening siłowy 50lat. trening równowagi 45lat. mina Simona i krzyki Amandy - bezcenne http://www.youtube.com/watch?v=jckJh...1#movie_player mocne xDddd niezłą beke miałem. a co do polskiej edycji, boli mnie brak Kaśki Popowskiej, rewelacyjny głos miała. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |