![]() |
Cytuj:
Dawergo |
Cytuj:
|
Ey czy mi się wydaje czy temat nazywa sie zdjecia test serwera caly czas zadaje sobie pytania ale gdzie sa zdjecia.
jezezli nie rozumiecie o co chodzi to wytlumacze :) BAMBUSY ZASRANE NIEWIECIE CO TO ZNACZY ZDJECIA TEMAT ZE ZDJECIEM WKLEJASZ ZDJECIE I JEST HEPI PO CO PLACZECIE ZE WAM ZWALA PROFESJA JAK I TAK KAZDY Z WAS TO DZIECKO UPA I JAKA BY WASZA PROFESJA I LVL BYLY FAJNE I TAK ZMIENICIE NA TE KTORA BEDZIE THE BEST AFTER UPDATE TAKZE CMOKK GL W ZYCIU I IQ TEZ WAM GRATULUJE!! |
Cytuj:
No comment <znaki> Chciałeś być fajny ale ci nie wyszło. p.s: Nie krzycz |
moze jakis tutorek poszukac czy da sie sprzedawac moze u nowych npc lalki takie jak
23:35 You see a voodoo doll. It weighs 6.50 oz. It looks like a small pirate. albo versy kultow. a jezeli nie to sprobojcie porozmawiac z gm'ami o dodanie tego przez cipsofta do listy itemow na sell bo poprostu jest to kolejny item do zbierania i nie do sprzedania ;/ |
@up większy profit z bota tak ?
Tak można sprzedawać lalki za 0,5k lub 0,4k, te pirackie są droższe. Hymny za jakieś śmieszne pieniądze 200, 300gp? Max |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Każdy pier... to samo w każdym nowym updacie, a i tak wszyscy grają. K.Jay |
Cytuj:
@Czekam na update. Dobrze, że mam jeszcze pacca to się pozwiedza tu i tam ;) |
Dajcie mu piwo xd
|
Albo ciastko xd, temat do zamkniecia jak ts zamkniety wiecej ss nie bedzie
|
Cytuj:
Dobry joke z tymi silikami jak mi to kumpel napisał, chwilowo uwierzyłem xDDD No ale na logike 200 kto by tyle dał XD |
I po huya komntujecie??
Zaraz xXxX osob mnie skomntuje jaki to ja gupi itd.. |
Offtop: O jaa, poszedłem spać i tyle postów się namnożyło :):) Dziękuje za uznanie pana Darek_16, naprawdę jest mi miło B).
Topic: Wydaje mi się, że nie ma sensu trzymać dalej przy życiu tego tematu, więc zapraszam na temat pt. "Winter Update 2008 - komentarze." założonego przez Duch Guardi. PROSIMY O ZAMKNIĘCIE |
Cytuj:
Koleś masz w 100% racje. Wszystkie dzieci które się nie zgadzają odsyłam do podstawówek:baby: Nie do końca zgadzam się z pkt 1 i 8. |
@Sir szofer
A zapomniałeś o "Dam tam radę moim 26 sorcem na faccu?" Ogólnie ost up był 11tego ,nie 12tego jak to ktoś napisał. Więc można mie nadzieje ze teraz też 11tego :). |
hajl
A nie zauwazyliscie ze update jest przewaznie w dzien wychodzenia teaserow? :> Np jak byl we wtorek , to teasery wychodzily we wtorki :> bedzie w piatek co oznacza 12-tego a wiec dzien wychodzenia teaserow :>
|
Cytuj:
a kaze ci ktos do kurwy nedzy robic ten outfit? pewnie chcialbys zeby kosztowal 2 kurze piorka a tu zonk, cipsoft zrobil cos trudnego to placz zaraz bedzie |
Witam!
Wie może ktoś z was kiedy będzie ten update?:)
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:23. |