![]() |
|
Ile w Chinach Chińczyków, Ile w Indiach koralików, Ile w Polsce bocianów, Ile w Turcji dywanów, Ile piasku w Maroku Tyle szczęścia w Nowym Roku! Życzy Nathariox! :) PozdrO! |
Bodzio no-lifie jak do mnie na sylwka nie przyjdziesz na blanta to masz przejebane cały ROK ! :D
Wszystkiego dobrego w Next Year 8o |
|
@duble[znaczki]
|
Cytuj:
Poi Dl od 20 do 4 rano zajmuje ;-] Pzodro. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie zegnaj sie bo za 2h napiszesz kolejny glupi post ss: fartem udalo mu sie zwiac xdd http://img181.imageshack.us/img181/2530/nobwo8.png |
Tya.. moje piekne zyczenia
Cytuj:
|
Cytuj:
i bezsens jest wychodzić z rooka na tamtym servie już wole Neranke;p. Dzięki za prezęcik ale chyba mało kogo obchodzi to że już nie grasz na Neranie. I pamiętajcie Goratel organizuje sylwka w pod depo w venore. : D |
Cytuj:
Szczęśliwego Nowego Roku :) |
Szczesliwego nowego roku wszystkim, Szkapa mam nadzieje ze w tym roku wyjdziesz na pole/dwor/podworko a nie no-life'owal w tibie.
|
Cytuj:
|
@Nerf
Tipja ponat rzycie xDD Szczęśliwego nowego btw xd |
ciekaw jestem kto spedzi sylwka przy tibii ;]
|
Cytuj:
|
|
Szczesliwego nowego roku zyczy wszystkim Masti!
Przelamcie sie, chociaz dzisiaj i jutro nie grajcie cala noc tylko pobawcie sie troche. |
Ja sie przelamie ;d rok temu sylwek z tibia. w tym juz nie ;)
3majcie sie i H A P P Y N E W Y E A R ! ! ! @edit Jak widac nie tylko ja niegram :) chciales spr. jakie kolejki i o dziwo jestem 10! Jednak nie jest tak tragicznie ;d |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |