![]() |
ipc szit, jedynie kawałek z grubsonem i metrowym daje rade, reszta kiła rzal i bul ;\
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Warszafski Deszcz - Już od '99 płynę, świetna nuta.
|
Nie wiem jak może wam się podobać hip hop czy rap(Tymbardziej polski). Przecież to tylko gadanie do muzyki. Może piosenki eminema są dość fajne ale np. jakiś tede który klnie jak najęty do mikrofonu to już naprawdę mnie wnerwia :S METAL&ROCK ROXORZ!!!!
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
To o takich baranach jak ty. Cytuj:
Dwie godziny nad kartką w domu jutro fejm i hajs Nie wystarczy przypadkowych słów potok Wersy mają kopać w głowę jak Mirko Crocop |
@Tibijczyk222
Moje linie nie są proste, ale za to mam nadzieję, że nawinie Ci taką Twój respirator! (c) Enson |
Osobiście slucham
Paktofoniki Alfa I Omega - solowy album fokusa jak mówi nazwa a tak poza tym to nic poza tym... |
Narzekanie na oczywiste rzeczy w tekście co drugiej hip-hopowej piosence roxior. Diss'y będące w 99% przekleństwami też roxior.
@down Indeed. Ludzie, których znam, jeżeli słuchają rapu to właśnie takiego ;/ |
Cytuj:
@up W takim razie poznaj nowych ludzi. |
Cytuj:
|
Teraz będzie flame: metale, którzy widzieli/znają paru wiggerów i utożsamiają ich z kulturą hip hop vs. udzielający się w tym temacie. Nie lepiej takie prowokacje z góry olać?
@Top Wie ktoś może, czy Jimson w końcu coś wypuszcza w tym roku? |
http://odsiebie.com/pokaz/4178948---9a54.html Nowy kawałek. Kolejno: Esenope (ja), DNX, B.G.
|
Cytuj:
synku jestem w budynku.. ; x |
Jak dla mnie Jimmy miazdzy, taki Eminem polski jak dla mnie.
http://kozii512.wrzuta.pl/audio/1tbV...ga_prod._mehow -> wierze w Boga, ale ta glebia tekstu mnie po prostu rozpierdolila. Mistrz. |
Cytuj:
|
Nic nie przebije Gorącej ofiary...
|
Przebije, choćby Paryski perkusista :)
|
Cytuj:
A VNMa ostatnio slyszalem chyba w 2008 i raczej nie mial wady wymowy. Tez kiedys uwazalem, ze VNM wygral beef, zmienilem zdanie jak uslyszalem z czasem jak uslyszalem True Man Show. Tak czy inaczej beefy nie maja dla mnie zadnego znaczenia, przykladowo jezeli lubie Nasa, ktory zdissowal Jay-Z'ego to nie znaczy, ze tego drugiego nie bede sluchal. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:26. |