![]() |
a Ty jeszcze sie odzywasz tu ? na forum kozak taki ? pokaż coś podczas OB
|
|
Cytuj:
Kurcze, musze mieć naprawde dobre to pvp skoro sporo osób mówiło że furora na mnie grała. A teraz mówią mi "miszczu pvp". Coś w tym jest. |
Nooo masz racje ^^
Jesteś po prostu mistrzem! haha :P:Pevil |
Ta wiem xD 6 lvlem zabilem 7mego. Cale thais wiwatowało. KURWA NO NIECH JUZ SIE SKONCZA LAGI NA LINEAGE BO Z NUDÓW PISZE NA CARLIN.PL !!!!!!!!
|
ucz sie andrzejku !!
a letki nie spi tylko czuwa, wiadomo ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pewnie ulip ston~, ale moge sie mylic.
|
Cytuj:
|
jestem skromny chłopak ;p nie lubię sie chwalić swoimi wyczynami ;] HAIL URIZA TEAM
@arcano wiem że jestem tu nie lubiany i szczerze mnie to je*ie , nikomu dupy nie lizałem i nie będe... możecie jechać po mnie itp itd ale ja mam wyjeb*ne na to.. a Ty niedługo będziesz jak szczur uciekać z tonącego statku... nie stawiam jeszcze krzyżyka, tylko mam taka nadzieje... |
Haha nie zasługujesz nawet na miano nie lubianego bo jesteś poprostu jebanym smieciem ktory wie najmniej a gada najwiecej tak to zreszta zazwyczaj bywa.
|
@OWRZ
Mówiąc, że jesteś skromny zaprzeczasz sam sobie, ponieważ gdy ktoś jest skromny nie mówi ze jest skromny. Więc nie jesteś skromny. Przykro mi ;( |
Cytuj:
|
pierdolnij sie w główke
|
@OWRZ
A Ja cię lubię xD :) |
Jakis fatum krazy nad Flow czy jak ten na D~ hacked teraz Kuvok i Mekkron co jest? Sad
|
Cytuj:
same goes to you, cocky dady boy |
ej ja was nie rozumiem czemu krzyczycie "come open" jak stoimy noobami w trapie, a jak wyszlismy s*******acie? mmm dziwne rozumowanie :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:14. |