![]() |
Temat o wojnie to jest, ale chyba słownej. Jako nie walczący nie mogę się wypowiadać na temat wojny ale co do spraw z poza tematu to uważam że strata chara jest przykra, i jak z każdego nieszczęścia nie ma co się śmiać. Preferencje seksualne, metro seksualizm, kolor włosów itp. to raczej kwestia indywidualna każdego człowieka. Spędzanie kilku godzin na dobę przed tibia nie oznacza (nie równa się ) zaniedbywaniem szkoły/studiów/pracy czy życia towarzyskiego. Można P..P..P , a potem jeszcze poexpić itp.
PS. Wojna trwa. Dpft robi mniej niż Ip w analogicznym okresie czasu. |
Cytuj:
|
Cytuj:
jestes jebanym kretynem pojechales po osobie po ktorej nie powinienes ps. widzialem twoja dziewczyne w zagrodzie dla swin to odroznilem ja tylko po wlosach |
heh nieudane podszywanie sie pod kogos kim si nie jest
|
Sua bys wkoncu pokazal cos na akcji a nie na forum , jestes no skillerem i caly serwer to wie
|
odrazu widac ze to nie vonsky tak nawiasen ;p
|
Ice ktos dedufa
|
Cytuj:
HEHEHEHe na ventrilo jakos nie jestes taki madry jak jada po tobie wszyscy, ziuziek itp. CO do twojej dziewczyny czy tam ZONY, wlasnie dostalem jej zdjecie, z powodu ze jestesmy w 1 gildi nie bede jej wyzywal, chociaz dla mnie jest podobna do spasionej kozy. |
prawie jak leon adin
|
jak sliwki w kompot
|
Zaorane o,o
@offtop Nie mam bana \o/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ta slyszalem ze twoja rebeca tam miala 1 miejsce |
o kolejny najazd noname'owego osranego plebsu c(o (usmiechniety cyklop pokazujacy jezyk)
|
o,o ile jeszce fake kont zrobicie ??
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
w chyba macie jakies kompleksy z tym sua o gustach sie nie dyskutuje ;s
|
Jest jakis filmik? ;p
|
Cytuj: