Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Oficjalny temat o wojnie Echo vs. Interregnum (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=213959)

Thornak 23-06-2009 19:17

Temat o wojnie to jest, ale chyba słownej. Jako nie walczący nie mogę się wypowiadać na temat wojny ale co do spraw z poza tematu to uważam że strata chara jest przykra, i jak z każdego nieszczęścia nie ma co się śmiać. Preferencje seksualne, metro seksualizm, kolor włosów itp. to raczej kwestia indywidualna każdego człowieka. Spędzanie kilku godzin na dobę przed tibia nie oznacza (nie równa się ) zaniedbywaniem szkoły/studiów/pracy czy życia towarzyskiego. Można P..P..P , a potem jeszcze poexpić itp.

PS. Wojna trwa.
Dpft robi mniej niż Ip w analogicznym okresie czasu.

Notopeczek 23-06-2009 19:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kuremetesisi (Post 2576085)
heh moze ma taka karnacje? ja np mam rozowa i ile bym si enie opalal bedzie ona rozowa. sam mowisz co to za roznica czy chodzi na solarke czy nie ze to jest dla ludzi. nie chce bronic suy ale tutaj musze sie do tego posunac cholere kogos obchodzi jakie panny lubi on posuwac przeciez to jest dla ludzi. spojrzcie na tego kammela co go wywalili z tvp jaka ma laske i co tez ja lubi pruc

no ja bym sie wogole niedziwil i nic niepisal tylko ze moja dupa neiejst gruba dlatego smieszy mnie pisanie o osobach ktorych goral nic neiwie..raczej neismieszy lecz litosc nad nim mnie ogarnia,jak mozna byc ..pustym

Amorozo 23-06-2009 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2576349)
no ja bym sie wogole niedziwil i nic niepisal tylko ze moja dupa neiejst gruba dlatego smieszy mnie pisanie o osobach ktorych goral nic neiwie..raczej neismieszy lecz litosc nad nim mnie ogarnia,jak mozna byc ..pustym

kurwa sua naprawde wiem ze bede hunted po tym co napisze ale juz nie moge...
jestes jebanym kretynem pojechales po osobie po ktorej nie powinienes

ps. widzialem twoja dziewczyne w zagrodzie dla swin to odroznilem ja tylko po wlosach

kuremetesisi 23-06-2009 21:18

heh nieudane podszywanie sie pod kogos kim si nie jest

Vonsky 23-06-2009 21:19

Sua bys wkoncu pokazal cos na akcji a nie na forum , jestes no skillerem i caly serwer to wie

MMApanowieMMA 23-06-2009 21:35

odrazu widac ze to nie vonsky tak nawiasen ;p

AmesT 23-06-2009 22:15

Ice ktos dedufa

Leon-Adin 24-06-2009 00:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2576349)

HEHEHEHe na ventrilo jakos nie jestes taki madry jak jada po tobie wszyscy, ziuziek itp. CO do twojej dziewczyny czy tam ZONY, wlasnie dostalem jej zdjecie, z powodu ze jestesmy w 1 gildi nie bede jej wyzywal, chociaz dla mnie jest podobna do spasionej kozy.

Atee 24-06-2009 01:09

prawie jak leon adin

MMApanowieMMA 24-06-2009 02:12

jak sliwki w kompot

gigoro 24-06-2009 02:23

Zaorane o,o

@offtop
Nie mam bana \o/

Notopeczek 24-06-2009 02:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Leon-Adin (Post 2576737)
HEHEHEHe na ventrilo jakos nie jestes taki madry jak jada po tobie wszyscy, ziuziek itp. CO do twojej dziewczyny czy tam ZONY, wlasnie dostalem jej zdjecie, z powodu ze jestesmy w 1 gildi nie bede jej wyzywal, chociaz dla mnie jest podobna do spasionej kozy.

lepiej zobacz zdjecie swojej starej na konkursie "maciora roku"

Leon-Adin 24-06-2009 04:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Notopeczek (Post 2576824)
lepiej zobacz zdjecie swojej starej na konkursie "maciora roku"

Ta slyszalem ze twoja rebeca tam miala 1 miejsce

Faytah 24-06-2009 06:16

o kolejny najazd noname'owego osranego plebsu c(o (usmiechniety cyklop pokazujacy jezyk)

Medivh Shady 24-06-2009 09:47

o,o ile jeszce fake kont zrobicie ??

TwojePrzeznaczenie 24-06-2009 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Medivh Shady (Post 2576887)
o,o ile jeszce fake kont zrobicie ??

A ty ile razy jeszcze spierdolisz do depo i nie wyjdziesz pomoc swoim kolegom bo będziesz bał się o lvl? To jest dopiero pytanie.

Vonsky 24-06-2009 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TwojePrzeznaczenie (Post 2576933)
A ty ile razy jeszcze spierdolisz do depo i nie wyjdziesz pomoc swoim kolegom bo będziesz bał się o lvl? To jest dopiero pytanie.

Medi dba o dobry wizerunek gildi , on poprostu nie chcial by wynik przekroczyl 40 bo byliby w czarnej dupie , ale pozostaje jeszcze jedno pytanie , gdzie byl nasz super pro forum fighter Sua Mea aka boy od swini (czyt. swino-boy) ?

Ugarid 24-06-2009 13:21

w chyba macie jakies kompleksy z tym sua o gustach sie nie dyskutuje ;s

Nieogalniety 24-06-2009 13:33

Jest jakis filmik? ;p

Notopeczek 24-06-2009 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vonsky (Post 2576994)
Medi dba o dobry wizerunek gildi , on poprostu nie chcial by wynik przekroczyl 40 bo byliby w czarnej dupie , ale pozostaje jeszcze jedno pytanie , gdzie byl nasz super pro forum fighter Sua Mea aka boy od swini (czyt. swino-boy) ?

jakbys neiwidzial duzo espaniolcow czorraj niebylo z powodu swieta jakie tutaj jest,jakbys troszeczke byl ogarnietym namefakerem to bys zebral info najpierw a pozneij pisla pierdoly.a teraz juz mozesz isc na dworzec kolejowy dawac kiszke stolcowa starym biznesmenom i murzynom,gruby tranzwestyto .)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:11.