![]() |
Cytuj:
@down: No bo przychodzą "dopingować" drużynę... _/ |
Cytuj:
@Nazwijmy to tak, ze "dopinguja" swojej druzynie w swoj wlasny sposob, a do kibicow im daleko. @down Czyli szczerze mowiac, w tym momencie stalbys sie jednym z w/w chuliganow. Jak policjant 'bije' Twojego kolege to ma powod, powinien byc za to cos ukarany, a nie wpada powiedzmy grupka ludzi jak Ty i ten ktos sie wymiguje od kary. |
Cytuj:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ultras_%28pi%C5%82ka_no%C5%BCna%29 A to czy ktoś rzuci się na policjanta to nie jest kwestia tego czy jestt ultrasem. Chuligani robią to częściej, bo się bić lubią. Ultrasi zajmują się oprawami. Nie jestem ani chuliganem, ani ultrasem, ale gdyby policjant bił mi kolegę, to bym próbował go zabrać od nich. |
Chcąc nie chcąc ultrasi mają sporo wspólnego z hools i nawet taki link na definicji ultrasa do strony o chuliganach nie jest przypadkowy
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@UP każdy decyduje sam o sobie i ludzie którzy nie chcą być poparzeni niech idą na inny sektor a ci co się tego nie boją niech odpalają race ich zdrowie ich sprawa
|
Najbardziej mnie denerwuje, że najwięcej na temat mają do powiedzenia ci, którzy stadion widzieli jedynie w Canal+...
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Oczywiście że osoba której przeszkadza raca może się przesiąść ale to nie ona wydała zakaz ich wnoszenia na stadion, zrobili to ci z góry, którzy pewnie uznali je za materiały zagrażające zdrowiu(poparzenia) czy cholera wie za co innego. Cała ta dyskusja zaczęła się od pytania czemu czepiają się racy(jakby ktoś już nie pamiętał) |
Na wczesniejszej stronie Ci odpowiedziałem sensownie, nie odpisales bo zabraklo argumentów, wiec teraz moze juz sie nie odzywaj, co ? :]
|
Cytuj:
2. Sam w kółko powtarzasz to samo 3. Chyba nie jesteś w stanie zrozumieć, że to zarząd czy cholera wie kto inny zakazuje wnoszenia flar na stadion bo uznaje je za materiały niebezpieczne, a zdanie ultrasów, kibiców i wszystkich innych gówno wiele ich obchodzi. Dlatego czepiają się flar ;) |
Cytuj:
I on podał dobry przykład. Race zostały uznane za niebezpieczne, jakimi są. Poza tym czytaj posty innych, bo inni na twoje "argumenty" odpisali. |
Stwarzacie problemy...
Race są fajne, nikt nie zaprzeczy, ale są też czasem niebezpieczne. A niebiescy pilnują porządku, to że na*******acie się na stadionach, palicie ziółko, czy robicie inne rzeczy to spoko, mi to nie przeszkadza, ale to ich robota, żeby wam w tym przeszkadzać, end |
mysle ze fajerwerki i petardy na sylwestra robia duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzo wiecej szkod niz kilka rac odpalonych na meczu.
|
Cytuj:
|
no to o czym tu mowa... jak by bylo cos co zabija przechodniow masowo , ale ma ladny efekt widowiskowy a zarabiali by na tym , to napewno bylo by to legalne.
Smutna jest taka sytuacja gdzie pieniadz jest najwazniejszy... ale tak bylo jest , i na 99 % bedzie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:51. |