![]() |
@up@
To co ty masz za kolegów ?? Ja bym ci dał D lance jakiś armor itp... ale ja po hacku też ... więc nic nie mam... a skoro się tak nad nim użalacie to może ktoś mu kupi Dragon Lance żeby mógł sobie poexpić ? a nie tylko " przykro mi , nie odchodź " ... Jak ja dostałem hacka to kolesie w ab złozyli się mi na bohy... i mogłem iść expić , ale was nie rozumiem |
Cytuj:
A poza tym Ades bardzo mnie rozczarowal swoja postawa X( Jak mnie schakowali to mowil zebym sie nie martwil i gral dalej (chociaz stracilem okolo 500k), bo po hacku da sie zyc, a teraz sam odchodzi?? X( |
Nie musisz mi mówić...Ja po hacku straciłem 1 Kk ... czyli troche wiecej od ciebie ale jakbym mial troche kasy to bym dal Adesowi...
|
Jak bym tylko mógł, to bym pomógł lecz jednak te moje 2,5k dużo nie pomogą...
@topic Wczoraj mi sie już nie udalo, dziś tak. http://img210.imageshack.us/img210/7425/21lvl1tc.jpg |
|
Gratz LvLu.
Każde gp się liczy :) Ale nie nalegam, żebyście dawali. Grać narazie będę tylko dla zabawy ale jak uzbieram na EQ to możliwe, że wrócę. I jeszcze 1. Mam prawdopodbnie hunta od Floodego, a wiecie za co? Za to, że on mnie nie lubi. Dziwni oni są... |
Oj ziomki :) jaki ja *******niety jestem :P Dostałem 3 bana i żegnaj wuju :) konto bedzie deleted , mam nadzieje ze gm da mi przynajmniej wziasc rzeczy z postaci ... chociaz na wuju nic nie mam to na askarze ok 110 k jest...więc komuś rozdam :) Miło było was znać ... a zresztą i tak pewnie wroce na valorie w innym wcieleniu :) Trzymajcie sie. Baj
|
:/ e nie no Wuju ja cie nie rozumiem :/
Taka postać i się z nią porzegnać w taki sposób. Ps. Też zmieniłem serva, teraz elysia rulezz :P , kumpel z klasy 60 elite protek jest za***isty, kase zawsze da i ****a ***anego PA nie ma :D Jak ktoś chce troche popekować z 30 knightem na Valori to gadać :P. z tow-handen sword damy rade :P |
Koniec Gruktha
Sir Wuju ma Delete ja tez Kisses dla ciebie Kamilq :**********************
@Ades Zaken- zaglądnij do dp w Carlin wyslalem ci odemniie dragon lance i wracaj do gry nie poddawaj sie ;-) Dzis urzadzilem małą masakre w carlin xD http://rapidshare.de/files/15191081/bye_bye___.rec.html Bye bye Tibia =) |
O ****a...nie spodziewał bym sie tego po tobie :)
Gz peka :) ladnie padaja tylko szkoda ze tego bana zrobiles...bo ja nie odchodze z valorii , mowilem ze powroce w innym wcieleniu :) jeszcze raz Gz dla ciebie :) i dziekuje ze wyslales adesowi D-lance...Baj |
Omg... zaraz wszyscy odejdą z Valorii =(
@wuju - tylko śpiechtaj sie z tym "nowym wcieleniem" xD |
Nie bede wam mowil kim teraz gram , bo zagladnie tu Karolinka the evill i znowu hunta bede mial :) wiec jezeli ktos chce wiedziec to sie dowie.. ale na tibii :) Cuś
|
|
Gz Ricky! Dawaj, dawaj rób 40.
Wuju, oh Wuju mówiłem żebyś uważał :) Możesz mi dać pieniądzę na Askarze to sprzeda się i może na EQ zarobie na Valorię :P 11:03 You see a dragon lance (Atk:47 Def:16).It weighs 67.00 oz.The extraordinary sharp blade penetrates every armor. Grukth Very Thx :*:*:* Coraz bardziej odczuwam wiarę w ludzi...I chyba jednak zacznę grać. Mam już ok. 6 k (sprzedałem domek) i D Lance. Zrobi się pare Questów i będzie super :) Jeszcze raz THX....Jako jedyny coś mi dałeś :) No może nie licząc jednego typka co mi dał uha i drugiego, który dał noob seta :) |
Cytuj:
|
Jak było rano to i czas na wieczór :P
http://img203.imageshack.us/img203/1218/23lvl8bq.jpg W trakcie expienia mi wskoczył nowy best hit (128) ale zapomniałem o screenie :P @film Niezły hardcore ;p, ale tylko przez 4 min. :/ Jaki było loot? |
Srry za double post -,-
|
OooOoO Ricky :D Grats :D widze ze expisz jak nalezy :]
Kup paca wreszcie :) Ja dzisiaj moim new charem zrobiłem 50 % mlvla :) ( 2 bp sd ) wiec dobrze sie zaczelo. Btw.Wuju nie bedzie deleted...ponieważ ma 2 bany za peka i jeden za nie przestrzeganie zasad , więc jeszcze 1 ban za peka i mam delete'a :) Ciesze sie ale juz raczej nie bede wujem gral :) Cu |
Z tym pacc to przesada :P Nie stoje finansowo. Straciłem 130 zł. na naprawe kompa x(
|
@ricky nie zwracalem uwage na loota poniewaz zabijalem kazdego zeby zlapac delete na Gruktha =)
good luck. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:50. |