![]() |
@Gtyk - nie wiem czemu ale na ostatnich zdjęciach mi się z Yod± kojażysz Oo :P
@Emily - jak zwykle mroczna :evul: strach się bać ... :] @Berials - Nice Bródka :D |
Cytuj:
@Arrivald No zobaczysz włochata mendo, jak stary Gufciu wygl±da, tylko sie nie podniecaj ;-) |
Cytuj:
|
@Berials
Fajne foto :D Fajne okularki i fajna bródka :D ^^ |
A mi się najabrdziej podoba Matea 8o Mrrrrrr
JA wam moich fotek nie pokaże bo nie chce was straszyć ;( |
Cytuj:
Może sobie dzi¶ foty porobię, i dodam... może :D |
Cytuj:
niedowarto¶ciowanie zabija powoli - pamiętaj. =P |
re: Mathea
Bródka była pomalowana tuszem do rzęs xD. Ale już j± zgoliłem (szkoła...). Okularki należ± do dziewczyny mojego przyjeciela (mi niepotrzebna - dziewczyna). A zdjęcie miało być mroczne, a wyszło zabawne (bo weĽ się oddaj w Mrok o 12 w południe w wakacje :D - wtedy to zdjecie było robione). |
badzo ty to zdolny do wszystkiego, myslalem ze zartujesz xDDD ale po fakcie ;p
|
Mathea w ciemnym makijażu nieĽle wygl±dasz ^^ btw jeste¶ podobna do mojej koleżanki z klasy tyle że ona ma krótsze włosy. Ogólnie fotki nice =>
@zbyniek_1988 Afff no trzeba sie było motorkiem pochwalić nie ^^ ? |
@Angel of Death
O widze że spoko zi± jeste¶. Elo. Pozdro^600 normalnie |
@up
zaczaj ten flow, ziom! *pucupucupuc* @Mathea kotek! ^^ |
Czemu mam wrażenie, że się ze mnie na¶miewacie -.- ?
|
Cytuj:
;-)))) Cytuj:
|
Angel of Death@: Imo wygladasz jak normalny chlopak, tylko te wlosy... Jezu, jak ja nie lubie pasemek, blond wlosow czy rozjasnionych koncowek i facetow :FFFFF To tak pedalsko wyglada. No i w twoim wieku to nawet nie wyglada... Ale ogolnie rzecz biorac, wygladasz jak typowy chlopak wieku 13-15 :P
|
Jako iz nie chce mi sie czytac wszystkich postow, to mam pytanko... Komentowal ktos moja fote? Jesli nie, to prosze o comment.
Kurde... A mojej okolicy nie ma prawie zadnych ladnych dziewczyn (a nawet jesli sa to sa "niedostepne") Wchodze na forum, a tu kurde wszystkie dziewczyny, ktore daja zdjecia sa ladne ;) |
Cytuj:
|
up:
No same przystojniaki :d. Kul Zi± i tyle praktycznie... plakac sie chce... |
Emily
popełniła¶ OLBRZYMI bł±d zaraz będzie sypało wazelin± =P |
Cytuj:
To w końcu Jej sprawa. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:24. |