![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A tam
Moim zdaniem axe jest spox chociaz mój 1 knight walil ze sworda znudzilo mi sie 2 knight walil z cluba najleprze moim zdaniem poniewaz war hammer na tym serwie co ja gram chodzi od 500-1000gp a guardian halberd 9,5k jest Róznica a staty prawie takie same ;p a ja wale axe i to mi sie podoba moje axe:
1-8 lvl = Hatchet 8-15 = Knight axe 15-20 = kupilem naginate okazja (300 arrows + 1k a chodzi po 5k ;p) 20-25 = po dezercie Guardiana se kupilem a potem hity byly po 100-120+ ale i tak zainwestowalem w Fire axa ;p potem d shielda ale mnie okradli i mam beho. a teraz wale z Guardian Halberda/Fire Axe + Beholder shiled a i przeczytalem tylko 2 str ale i tak moim zdaniem zostan przy axe bo potem z tego co slyszalem od kumpli skile wolniej rosna jak zmienisz nagle bron ale nie wiem czy to prawda ;p UZYWAJ AXA AXE ROX ale sie rozpisalem ;p A Teraz Zbieram na D Lance Jak ktos akcept items to msg na HONERA !! Sorki za spam ;p |
-.- po pierwsze jesli myslisz na powaznie o tibi o cena niepowinna grac roli
Po drugie uwazam ze axy sa zdecydowanie lepsze od swordow (po cholere wam def. w broni jednorecznej?) a def. dragon lanca nadrabiamy tym ze ma wiecej ataku i pozatym mamy axe ringi ktorych zawsze jest bardzo duzo. P.S. Jak juz chcemy na BARDZO powaznie grac to sca jest lepszy niz sov xD :) |
Zostań przy toporach :D Skillowanie od nowa to strata czasu i pieniędzy. Pozatym axe są lepsze od swordów.
P. S. Słownik nie jest taki drogi -.- |
aha
Cytuj:
|
Axe czy Sword
Cześć!
Chce wejść na nowy server i mam mały problem.. czy iść w Axe czy w Swordy... 1.(Sword) Prawde mówiąc bardziej bym chciał iść w Swordy ponieważ są Ice Rapiery które mogą się czasem przydać a także swordy mają więcej defa. I 2h swordjest dość drogi w sklepie bo az około 1k a to nie łatwo tyle z rooka wynieść. 2.(Axe) Chciałbym być w czołówce graczy i zaraz po wyjściu z rooka mógłbym kupić barbarian axe które jest całkiem niezłe ale potem to dopiero na OF queście coś lepszego.. 3.(Skills) Radzicie mi najpierw zrobić skile 40/40~ i iść expić czy odrazu kupić barbarian axe czy two-handet sworda (jeśli starczy kasy) i iść expić. Komentujcie xD |
Cytuj:
|
knight to raczej nie jest dobry pomysl na nowy serwer...
no ale jezeli juz pytasz, to wybralbym axe |
Cytuj:
No to tak,.. wal w axe,.. barbarian z edron i lecisz,.. Mozesz przytrenic nawet troche skille i lecisz np, na edron na orki, ale tylko na te wyzsze pietra, teraz nie mam innych pomyslow,. :P ale knightem gdzie bys nie weszedl to masz dobry exp, na nie az takich "hardkorowych pietrach" |
Pomocy:p
Pomóżcie wybrać: sword vs axe? Wolałbym axe, bo ma większy atk i swogóle suuper wygląd:) ale kolega mi gadał, że to mi się nie opłaci, bo z bright sword'em lepiej się bloczy (Pozdro Raxev:D) Pomóżcie wybrać. I czy to naprawdę taka różnicy te 5 def'a? Mój świat, to Secura, więc cena nie gra roli (taniutko;)). Bardzo proszę o odpowiedź. ~~Rohas~~ |
Cytuj:
Oczywiscie zażartowalem,.. Jedz w axe,.. i tak blokowanie to jesli bedziesz blokowal cos "normalnego" tzw, dle, hydry, etc,. to i tak czy siak def broni nie obroni cie przed udezeniem magicznym, a tam pare hp od fizycznego to pikuś,.. |
@up
Właśnie. To jest prawdziwa, fachowa odpowiedź:) Dzięki Ci bardzo. Taka odpowiedź to coś, a nie - "bo aksy som lebrze wiendz je wybież":D Masz u mnie +;) |
Mialem knighta na sword a teraz mam na axe i z axe troche wieksze hity wchodza ale za to dostaje sie sporo wieksze baty od żółwi/guardow z bronia 2reczna.
Z giant swordem rzadko dostawalo sie 40 od thornback'a, a z dragon lance dostaje sie dośc czesto =] (u tego i tego knighta bylo takie same eq) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja tam wole swordy
Różnica ataku między DL a GS jest 1 a obrony to jak się nie myle to chyba aż 6 a to dla knighta dużo |
no nie chyba zaraz się zesram ze śmiechu Sword rządzi sam nim wale i sobie niewyobrażam inej opcji :crusader: :crusader: :crusader: :crusader: :crusader:
|
Sword
sorry ale nie przeczytalem wszystkiego ale nie zapominajcie o ice rapierach które przydaja sie na bossow i questy w stylu Anihilatora ;p
SWORD RULEZ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:44. |