Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   "Zwiedzaj z Cichym" - reaktywacja (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=45509)

Aureański newbie 17-02-2006 19:54

Eee... jak masz na myśli teleport do faraona to wiesz co ale bez 80 lvlu to tam sie chyba nie da (tak mi się wydaje...) :)

Razzor Hunter 17-02-2006 23:35

problem z rapid share

A ja bardzo chcialbym sobie obejrzec filmiki ale nie umiem sciagnac:(
Jak wcisne free to juz nie ma odliczania 20sec i trzech cyfr(liter)
ktore trza wpisac tylko opcja kupienia premium.

szymon287 18-02-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Razzor Hunter
A ja bardzo chcialbym sobie obejrzec filmiki ale nie umiem sciagnac:(
Jak wcisne free to juz nie ma odliczania 20sec i trzech cyfr(liter)
ktore trza wpisac tylko opcja kupienia premium.

za pare minut/godzin powinno sie pobrac tzw. limit, dlatego nie ktorzy proszo o rehosta

@top:
cichy, fajne lagi na demoni miales 0.o filmik spox, ale mogles dac droge jak szles :(

Diamonic 18-02-2006 09:51

Ja chce zobaczyć spawn guardów tam na tiq~ :P da radę? :>

Cichy 18-02-2006 10:51

Średnio. To jest tak malutki obszar, ze film trwałby 30 sec.

Aureański newbie 18-02-2006 11:50

Cichy nakręć może forbidden lands :D Nie ma tam nic silniejszego od behemota chociarz czasami są aż 4 na raz :P
Down@ : to masz problem, poszukaj sobie na tibianews.net albo popytaj w grze tutaj nikt ci tego nie powie

Smiercionosny 18-02-2006 23:33

Ukryte Scaraby

Siema All :)

Jak mam sie dostac do Tych Scarabow z filmiku "Ukryte Scaraby" jak juz pokazujecie filmik to pokazcie droge dojscia a nie :/ Prosze o jakas pomoc bo wszedzie scaraby sa zajete i jak tu expic ;( :(

Sir Saneris 20-02-2006 00:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aureański newbie
Cichy nakręć może forbidden lands :D Nie ma tam nic silniejszego od behemota

To sie zorientuj jak wali Serpent Spawn packi to sie zreflektujesz :P. Dzis lub jutro pojawi sie film z wiezy dzinow.. niby nic takiego bo filmy czasem sie pojawiaja ale ten trzeba obejrzec ze wzgledu na jedna rzecz... JA W NIM GRAM ^^.. prawda ze to wspniala? ^^ milego ogladania zycze.

Adner 20-02-2006 11:36

@San
OOOO, to na pewno warto obejrzeć xP

Royal Sorker 20-02-2006 13:40

Niezly filmik! Cichy ale czemu na poczatku nie atakowales nic?
Czekam na nastepny filmik!!!!!:) :)

Aureański newbie 20-02-2006 14:37

Zaraz ściągne djinny :) Co do forbidden lands to nie mam na myśli podziemi pod banutą tylko zagrodzony teren na północny wschód od mista małp a tam na pewno nie ma serpentów bo z filmu mam all mape i żaden tam nie wyskoczył :)
Co do tego jak wali serpent to wiem na dodatek biedne itemy z niego : fire sword, power bolt, small sapphire, charmers tiara, energy ring i t-book :/ (więcej nie widziałem jeszcze)

No no no ładnie poszły wam te djinny szkoda tylko, że nie mam kawałeczka mapy w podziemiach jak jest ten kwadracik co się schodzi na dół :( (LUDZIE TO JEST STRASZNE!!!!!)Jestem ciekaw jak cichy wykombinuje niebieskie djinny skoro można tyllko 1 wieżę zrobić ;)

Palek Demon 20-02-2006 15:08

Cytuj:

Zaraz ściągne djinny :) Co do forbidden lands to nie mam na myśli podziemi pod banutą tylko zagrodzony teren na północny wschód od mista małp a tam na pewno nie ma serpentów bo z filmu mam all mape i żaden tam nie wyskoczył :)
Co do tego jak wali serpent to wiem na dodatek biedne itemy z niego : fire sword, power bolt, small sapphire, charmers tiara, energy ring i t-book :/ (więcej nie widziałem jeszcze)

No no no ładnie poszły wam te djinny szkoda tylko, że nie mam kawałeczka mapy w podziemiach jak jest ten kwadracik co się schodzi na dół :( (LUDZIE TO JEST STRASZNE!!!!!)Jestem ciekaw jak cichy wykombinuje niebieskie djinny skoro można tyllko 1 wieżę zrobić ;)

dziny spoko wszystkie pietra juz odkryta a serpenty jeszcze rh leci teez mam cala mapke cala mapke odktyta

Sir Saneris 20-02-2006 18:11

Cytuj:

Jestem ciekaw jak cichy wykombinuje niebieskie djinny skoro można tyllko 1 wieżę zrobić ;)

Pojdziemy zwiedzic z Cichym wieze na test servie.. nagramy filmy zwiedzania na test servie i pogadane ;)

Aureański newbie 20-02-2006 18:42

UP@
Suuuuper po prostu film będzie czynny przez max tydzień :) (chyba że dacie na stornę link do downloadu wersji z testu to może się udać :))

Cichy 20-02-2006 21:02

Faktycznie, musiała by być specjalna wersja Tibi do ściągnięcia dla tego filmu. Tak przy okazji, to ja już mam zwiedzone te tereny :)

Fredy Cruger 20-02-2006 21:59

SORRY DOUBLE POST
do kasacji

Fredy Cruger 20-02-2006 22:00

Cichy może się czepiam:o ale ja to lubie :p chodzi mi o to że poszedłeś na green djiny a plik nosi nazwe djinblue:p

PS: GRATZ FILMIKOW, nakręć coś jeszcze dle free accound:)

Sir Saneris 21-02-2006 01:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fredy Cruger
Cichy może się czepiam:o ale ja to lubie :p chodzi mi o to że poszedłeś na green djiny a plik nosi nazwe djinblue:p

poniewaz czyszczenie wiezy zielonych jest questem ktory robisz dla niebieskich ;).. ale faktycznie powinno byc greendjinns albo erfeets tower

Nataniel 21-02-2006 17:13

Brawo dla tego Pana

No Cichy kawał dobrej roboty z tym forum. Profesjonalna robota i twoje filmiki sa naprawde ciekawe jesli ktos nie zna danych terenow. Ale najbardziej mi sie podoba wasza kultura byle by wiecej takich graczy było ;) .

Potworny DestruktorDolera 21-02-2006 17:41

Cichy i spółka powinni dostać Nobla od tibia.pl. Zainspirowali mnie do kupna pacc. A tak by the way:
1. Cichy nauczyłeś się już używać "didn't" zamiast "don't" :)
2. Ostatnio ogladalem sobie drefie z wami i polewalem z uraza. :)
3. Palek Demon... ten twoj avatar kazal mi zapytac : Grasz w footbag? Fajna animacja pendulium ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24.