![]() |
Eee... jak masz na myśli teleport do faraona to wiesz co ale bez 80 lvlu to tam sie chyba nie da (tak mi się wydaje...) :)
|
problem z rapid share
A ja bardzo chcialbym sobie obejrzec filmiki ale nie umiem sciagnac:(
Jak wcisne free to juz nie ma odliczania 20sec i trzech cyfr(liter) ktore trza wpisac tylko opcja kupienia premium. |
Cytuj:
@top: cichy, fajne lagi na demoni miales 0.o filmik spox, ale mogles dac droge jak szles :( |
Ja chce zobaczyć spawn guardów tam na tiq~ :P da radę? :>
|
Średnio. To jest tak malutki obszar, ze film trwałby 30 sec.
|
Cichy nakręć może forbidden lands :D Nie ma tam nic silniejszego od behemota chociarz czasami są aż 4 na raz :P
Down@ : to masz problem, poszukaj sobie na tibianews.net albo popytaj w grze tutaj nikt ci tego nie powie |
Ukryte Scaraby
Siema All :)
Jak mam sie dostac do Tych Scarabow z filmiku "Ukryte Scaraby" jak juz pokazujecie filmik to pokazcie droge dojscia a nie :/ Prosze o jakas pomoc bo wszedzie scaraby sa zajete i jak tu expic ;( :( |
Cytuj:
|
@San
OOOO, to na pewno warto obejrzeć xP |
Niezly filmik! Cichy ale czemu na poczatku nie atakowales nic?
Czekam na nastepny filmik!!!!!:) :) |
Zaraz ściągne djinny :) Co do forbidden lands to nie mam na myśli podziemi pod banutą tylko zagrodzony teren na północny wschód od mista małp a tam na pewno nie ma serpentów bo z filmu mam all mape i żaden tam nie wyskoczył :)
Co do tego jak wali serpent to wiem na dodatek biedne itemy z niego : fire sword, power bolt, small sapphire, charmers tiara, energy ring i t-book :/ (więcej nie widziałem jeszcze) No no no ładnie poszły wam te djinny szkoda tylko, że nie mam kawałeczka mapy w podziemiach jak jest ten kwadracik co się schodzi na dół :( (LUDZIE TO JEST STRASZNE!!!!!)Jestem ciekaw jak cichy wykombinuje niebieskie djinny skoro można tyllko 1 wieżę zrobić ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
UP@
Suuuuper po prostu film będzie czynny przez max tydzień :) (chyba że dacie na stornę link do downloadu wersji z testu to może się udać :)) |
Faktycznie, musiała by być specjalna wersja Tibi do ściągnięcia dla tego filmu. Tak przy okazji, to ja już mam zwiedzone te tereny :)
|
SORRY DOUBLE POST
do kasacji |
Cichy może się czepiam:o ale ja to lubie :p chodzi mi o to że poszedłeś na green djiny a plik nosi nazwe djinblue:p
PS: GRATZ FILMIKOW, nakręć coś jeszcze dle free accound:) |
Cytuj:
|
Brawo dla tego Pana
No Cichy kawał dobrej roboty z tym forum. Profesjonalna robota i twoje filmiki sa naprawde ciekawe jesli ktos nie zna danych terenow. Ale najbardziej mi sie podoba wasza kultura byle by wiecej takich graczy było ;) .
|
Cichy i spółka powinni dostać Nobla od tibia.pl. Zainspirowali mnie do kupna pacc. A tak by the way:
1. Cichy nauczyłeś się już używać "didn't" zamiast "don't" :) 2. Ostatnio ogladalem sobie drefie z wami i polewalem z uraza. :) 3. Palek Demon... ten twoj avatar kazal mi zapytac : Grasz w footbag? Fajna animacja pendulium ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:24. |