![]() |
"James Lome: jestes tam? jestem nowym ownerem
Sting Ninja: Wy*******aj ***any noobie James Lome: nie jestem noobem tylko high lvlem" hyhyhyhy..za mocne :D:D ja bym zgon zaliczyl jak bym to zobaczyl :P |
Cytuj:
Jak już mówiłam...ludzi na mojej liście jest bardzo wiele;) W sumie to Ty jedyny dałeś mi jakby znak życia;) ^^ No bo ta płytka wysłana pocztą daje się we znaki;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dodało się czy nie do cholery?:D |
Cytuj:
|
Hah jak to james zrobil?:D
Bo ja nie wiem:D Pewnie mu ktos z MI podpowiedzial:> Sting wiesz ze nawet te 19 czy 18 latki czasem nie wyrastaja z dziecinstwa i zachowuja sie jak dzieci ? Ty jestes przykladem;] |
Ciekawe ktory owner Molta ma takie pomysly ^^
Quarius - Sry nie ja ja nie mam 18 czy 19 lat. Mam 17 ;) Zastanawialem sie jak mozna byc takim idiota jak ty dawac komus chara i mowic (Jaiheria nigdy nie gral na tym charze) K00rwa dzieci slonca _/ |
21:44 Tooki Toots: *******e, nie bede juz uzywal hotkey'i zeby mysleli ze jestem ze szwecji
21:44 Tooki Toots: FUCK SWE, POLSKA! :O |
Cytuj:
Bo zaraz pomysle ze oni z polski sa:P Sting Ninja: Ja nie jestem Quarius to popierwsze... Po 2 sam jestes idiota:P Po 3 moze ktos mnie ownerowal i co stanol ci? monitor poplamiles? idz powiedz mamie idz...kiedys mi mówiels ze masz 18llat wienc cosik zmienny jestes.... Co sting skomentuj to prosze:P Dowal swoje 3 gorsze to moze na wino za 5 zl bendzie:P |
Tak jestem po 30..
Idz dziecku stad bo jestes jednym z tych pedalkow z rla od Nunka wiec Wypier***dalaj StAd ^^ |
Cytuj:
Ej dobra xD Jak tu się pisze żeby nie cytować?:D Jestem początkująca :baby: |
Lewy dolny rog > Odpowiedz> =*
|
Nunka do tego nie mieszaj...
Ze mam o 2 lata mniej to nie mysl ze jestem gorszym dzieckiem od ciebie... Szkoda mi na ciebie słów... Skoncze ten temat... Bo juz mi sie z tobą gadac nie chce:P Ustapie glupszemu i pozostawie reszte co napiszesz bez komentarza... I nie wolaj mamy jak przeczytasz ten post :baby: |
Czlowieku Kilka slow do ciebie
- Wy*******aj i nie wracaj - Wyjdz z domu kup se piwo ( chociaz nie wiem czy posiadasz takie cos jak pieniadze i nie wiem czy dzieciom u was sprzedaja) i sie za*** chociaz raz w zyciu - Byles piz0da jestes piz0da piz0da pozostaniesz ^^ |
Raks
Siemka Reksio pedalku... lizodupie zasrany.. myślisz że ze stringiem wymiatacie na aurei i jesteś club masta ?!
Myylisz sie obsrany glonojadzie jesteś zerem ! Grzesiu... Grzesiu pokaż nogi... |
Dzieki Sting xD Taka ślepota jak ja nie ma szans na tym pięknym świecie^^
Ach...z każdym dniem widzę że świat się zmienia xD |
"Raks Ninja nie jest członkiem żadnych grup publicznych"
Burdel można zaliczyć chyba... nie ? |
Cytuj:
Kolejny przypadek z wysokim IQ xD |
Aj Hejw 900 mejbi mor ajkju
|
Z kazdym dniem ludzie sie zmieniaja.. "Wiekszosc"
Nie dotyczy to Quariusa Eye~ czy Abdula |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:18. |