![]() |
Nawet dobry exp,ale slaby resp xd
Topic.. eq pls http://i20.photobucket.com/albums/b214/pozycja4/eq.jpg no i wkoncu,piekna,okragla liczba z hmma :D http://i20.photobucket.com/albums/b2...4/100zhmma.jpg :evul: |
Gratz Bezel ;]
Fajny topic , zdjecia tez no i oczywiscie lvl , skille itp ;] Pozdro |
Zdjecia jak zwykle na poziomie xD
Gratz seteczki ^^ |
nice
Nice fotki, nie zygasz juz dragami? pewnie jak cie ludzie mijaja juz se mysla
"znowu na d lair zasuwa" expisz czasem na czyms innym?:D |
@up
Jak Bezel codziennie Demony soluje z bolts :p <joke> Nie mam słow ... Gz ! |
Cytuj:
na 100+ sie cos wymysli(moze jakies scorpy obok venore albo cos).. Dziena za reszte komentow,screny wkrotce |
Najs Najs juz tylko do 100..........
|
Gz screenow jamoim 45ms nie mialem hita100z hmm;) Teraz gram palkiem wiec mam pytanie od ktorego lvl zaczales sam expic na dlair??
P.S Tez mam lagi wiadomo siec osiedlowa;) |
A wrzuce swojego commenta zebys nie marudzil : P
Secik spox chociaz kazdy wie ze nie twoj : D (choc moze niedlugo : )) A propo rzygania na DLair to ja bym jaknajbardziej rzygal, no ale wiecie jaki jest Bezelowiec... Trzep ten level i szukaj dobrego bota na anni~ :-) Ja narazie opuszczam Tibie bo zadecydowalem ze trzeba odpoczac (przeciez nie mozna caly czas muci ciagle w ta sama gre CHYBA nie? :>) i zaczynam pocinac w Diablo II bo tam wieksze zło jest, ktore musze pokonac xD Chcialem ci na wakacjach w anni dopingowac, ale jednak razem z checia do grania, chec do pacc odeszla : ] Lootuj wiecej DSM zeby jakos kase na uhy zebrac xD Moze nam zdradzisz na ktorym levelu chcesz robic annihillatora? Co do ostatnich ssow to dawaj jedziesz z tym koksem - takie jest twoje przeznaczenie (nie mozemy zapomniec ze to jest Role Playing Game xD) Dist wymiatajacy masz jedziesz do 100 (jakbys poswiecil Treningowi wiecej czasu to na pewno niedlugo bedziesz mial, ale komu by sie chcialo trenic bardziej niz expic? Chyba tylko takiemu debilowi jak mi :P) bede czasem patrzyl w HS i czekal az bedziesz na tym 1st miejscu z dumnym 100 Distance Fighting : D Na razie jestes "15 Bezelowiec 93", ale przed toba sporo ludzi "RETIRED" (w tym "1 Aton De'Jemg 99" loleq zrobil sobie deleta za PK ale pewnie ty o tym wiesz xD) wiec kurde wbijaj 100 i napisz w comment "First Player on Fortera who reached 100 distance fighting) : D PS: Pewnie nie bedzie ci sie chcialo czytac tych bzdur, ale mi sie nnudzilo to musialem sie wygadac po za tym dawno u ciebie nie pisalem i w koncu sie zmobilizowalem. Big Gratz i Big Pozdro ~Matiz ^^ :evul: |
Bezel, Ty jeste¶ istny kamikazee!!! BEZ AOL'A z takim eq?!?! <małe przegięcie pały-huntad> :evul: :evul:
|
Cytuj:
60++ dragi ank(8x),Tomb black water+hunty 80+ wszystkie mozliwe dragi @Matiz przeczytalem xd no i.. nie gram nonstop w jedna gre,jest jescze jedna Evul "Soldat" 100 grzeje grzeje,tyle ze przez najblizsze 3 dni mnie nie ma,zdaze zatesknic za ludzmi z fortery i wroce z nowa motywacja co do 100 dista to hardcore moze kiedys bedzie to na tyle :] |
Gratz Bezel, niezle sobie jedziesz na tej forterze, mam nadzieje ze sie zmotywujesz i nabijesz tego 100 dista oraz szczesliwie zrobisz annhi :) Btw, co bedziesz brał ?
|
Tak wiec,wrocilem z wycieczki a zeby nie bylo pusto wrzuce foto mojej "gabloty"
http://i74.photobucket.com/albums/i2...ak/rowerek.jpg Niedlugo cos z Fortery,jak lagi mina .. |
podwojny
Double post, :/
|
bezel ile dalles za ten wehikuł? terz chce taki :d dajesz 100 lv ale nie wbij go na dragach bo to nudne :P daj jakegos demona lub worlocka :P
|
co to Yamaha czy Kawasaki? ^^
|
UP@
Mitasubiszi ;) @Topic@ Jestes na dobrej drodze do stUFki |
i knof but i have lagg'sss
a marka to: star wyprodukowali mi 1 bryke,zeby nie bylo nieporozumien xd |
AHuAhuhUAHu to ty bezel? hauHAuA Sexowne trampki xDD jaka to firma? Meski Narzędzik plciowy z rowerem, te buty bija wsyztko! Owned! ;D
btw@ jezeli cie obrazilem to sorry ;p |
Cytuj:
xDD Wyglada na tym rowerq jak by kloca walil :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |