Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Nowa wojna? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=55319)

Nosso Mc'Furry 27-01-2006 07:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kokos@
Przegladajac strone tibia.com zauwazylem, ze deathmetal rozpadl sie8o , zastanawiem sie czy to moze nie sa poczatki konca wojny??:p. Pozyjemy zobaczymy, oby tak bylo.B)

Wanted tez sie rozpadło B)

Gimlos 27-01-2006 09:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cors Ent
tak czy siak sytacja na Azurze poki co jest stabilna - stad brak bitew
miedzy DoF - Death~ panuje staly i wbrew opini społecznej niezachwiany układ- stad nazwalem to rebublika- bo wszelkie mozliwe konflikty konczone sa szybko na drodze dyplomatycznej

Jak niezachwiany jest to układ, przekonaliśmy się wczoraj.

kokos@ 27-01-2006 09:18

Czyli dobrze rozumiem, albo wojna sie konczy8o , albo Dof dolaczylo do wojny przeciwko szwedom8o . Ucieszyl bym sie gyby ta druga wersja byla prawdziwa, gdyz oznacza to wyrazny kionec wojny i odejscie szwedow z servera.8o :evul:

Drazharm 27-01-2006 13:27

Cytuj:

miedzy DoF - Death~ panuje staly i wbrew opini społecznej niezachwiany układ- stad nazwalem to rebublika- bo wszelkie mozliwe konflikty konczone sa szybko na drodze dyplomatycznej

w jakim ty swiecie zyjesz?
to nas probujesz oklamac czy siebie?

wr00n 27-01-2006 14:34

Nikogo nie obwiniam za swoje porazki. Chcialem tylko pokazac drazharmowi , ze przegrywa a wciaz stara sie zachowywac jak "gangster" .
A ty cors skoncz *******ic bo ja sie nie wypowiadalem na tym forum za czasow wanted , bo nie bylo takiej potrzeby mozna bylo grac normalnie .A te twoje gadki o polityce rowniez sa pozbawione nawet odrobiny sensu.Kolejny temat w ktorym nie masz nic do powiedzenia.

Nosso Mc'Furry 27-01-2006 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drazharm
w jakim ty swiecie zyjesz?
to nas probujesz oklamac czy siebie?

Dobre pytanie :o

Qba =] 27-01-2006 18:09

Cytuj:

mmm... bullshit... :|

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez wr00n
Chcialem tylko pokazac drazharmowi , ze przegrywa a wciaz stara sie zachowywac jak "gangster"

W tej chwili to "gangsterstwo" jest uzasadnione. Draz jest nie jest na straconej pozycji... a wręcz przeciwnie :]

Wojna się nie kończy, ona się dopiero zacznie... :>

Maly Wielki Czlowiek 27-01-2006 18:23

No i w pewnym sensie zatoczyliscie kolko i wrociliscie do tego samego. Czyz nie?

kokos@ 27-01-2006 21:48

Nie wiem czy dobrze was rozumiem, ale czy teraz wojna jest pomiedzy dof vs pozostalosci z deathmetalu(czyli gluwnie szwedzi z wujatkami:D nasz corsik). Proslbym o szybkom odpowiedz.:p

Pozdrawiam:evul:

Saxon 27-01-2006 22:01

Ludzie !!!!!!!!!!----skończcie pier~~lić bo aż czytać sie tego nie chce!!!!
Wszyscy wiedza że wojny już [z tego co widać] to nie ma.Pare dedów z wanted,pare z sf i koniec wojny~~~!!!!

Z resztą co mi do tego!!! ~~~~-- tyko widać że niektórym się w głowach ostro narąbało~~~~~~~~~!!!!!!B)

jed 27-01-2006 22:40

Szanowny panie Saxon...

Może ciebie nie interesuje to co dzieje się na tym serwerze, ale mnie wręcz przeciwnie... Co do tego końca wojny to raczej się mylisz.

Deathmetal owszem się rozpadło, ale chyba niewielu zauważyło, że powstała nowa gildia (jak na szwedów przystało musieli zrobić nową gildię), a mianowicie Vision. Większość Wanted, natomiast dołączyła do DoF i wątpię, aby skończyło się to pokojem... ;) Ale jeśli będzie wojna między Dof a Vision to myślę, że Szwedzi nie będą mieli większych szans. DoF był już wcześniej silny, a Wanted jeszcze bardziej go wzmocniło. Jednak na obecną chwilę wojny JESZCZE nie ma... przynajmniej z tego co się dowiedziałem tak wynika.

Pozdrawiam...

Saxon 27-01-2006 23:26

~~~~~Ja czekam na wojne bedzie jazda yeeeehhhhhh~~~~B)

Cors Ent 28-01-2006 02:37

Tibia pod pewnymi wzgledami przypomina RD

koniec muliti
przestawiamy sie na sim
a ja jak zwykle zbyt doslownie wziolem okreslenie "delikatnej wstecznej"

[ --> viva Heg ] :d

Nosso Mc'Furry 28-01-2006 03:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Saxon
~~~~~Ja czekam na wojne bedzie jazda yeeeehhhhhh~~~~B)

Skąd te przypuszczenia że zaraz ma być wojna? Może będzie pokój. Jak narazie jest w miare umiarkowana sytułacja na Azurze i oby tak pozostało uwierz nie zależy nam na wojnie (nam jako DoF).:confused:

jed 28-01-2006 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry
Skąd te przypuszczenia że zaraz ma być wojna? Może będzie pokój. Jak narazie jest w miare umiarkowana sytułacja na Azurze i oby tak pozostało uwierz nie zależy nam na wojnie (nam jako DoF).:confused:

Dokładnie... Jak na razie wszystko jest w porządku i nie zanosi się na jakieś walki. DoF nie chce wojny, więc jeśli takowa będzie to tylko i wyłącznie z powodu Szwedów.

Pozdrawiam...

Qba =] 28-01-2006 17:21

Szwedzi be, polacy cacy... - n/c
Wydaje mi się ,ze szwedzi zdają sobie sprawe ze swojego położenia ( zresztą tak jak polacy) i raczej nie rzucą się na DoF, któremu chyba jest gotowe pomóc chociażby część UA, a i nawet olewane dof ac :D ( A i bez tego DoF ma znaczącą przewagę)
Także póki co cieszmy się w miare stabilną sytuacją na serwerze.B)

Saxon- n/c, brak jakichkolwiek wiadomości i rzeczowego podejścia do sprawy :baby:

kamyk778 29-01-2006 23:03

Dobrze ,ze nie ma tej wojny ale jakby byla to licze ,ze Polacy rozwala tych Szwedow :D i sie troche uspokoją...;)

Qba =] 03-02-2006 19:16

Jak na razie mamy spokój bez żadnej rozwałki ;)
Tylko się cieszyć...

jed 04-02-2006 12:05

Czasy błogości i spokoju w końcu musiały się skończyć... ^^

11:57 You see a dead human (Vol:10).You recognize Patanou. She was killed by Minavand.

11:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Hawek. He was killed by Dragoholikus.

Piniu zaatakowany przez Patanou padł. W odwecie Minavand ubił Patanou... Potem zginął Hawek i po bitwie. :P
Możliwe, że to będzie początek wojny między Vision a DoF. ;)

HAIL DOF!!

Nosso Mc'Furry 04-02-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed
Czasy błogości i spokoju w końcu musiały się skończyć... ^^

11:57 You see a dead human (Vol:10).You recognize Patanou. She was killed by Minavand.

11:58 You see a dead human (Vol:10).You recognize Hawek. He was killed by Dragoholikus.

Piniu zaatakowany przez Patanou padł. W odwecie Minavand ubił Patanou... Potem zginął Hawek i po bitwie. :P
Możliwe, że to będzie początek wojny między Vision a DoF. ;)

HAIL DOF!!

I tu się mylisz...
Z tego co się dowiedziałem ten attak nie był planowany przez Vision, a przez samego Hawka i Patanou. Jak pewnie zdążyłeś zauważyć Hawek i jego wspólnik nie są już członkami VISION, zostali wykopani z gildi za ten wybryk.

Wojna pomiędzy Vision a Defenders of Fangorn narazie się nie zapowiada, i dobrze, miał być pokój nie zostanie pokój. Juz prędzej będzie wojna pomiędzy naszą gildią a gildią Rulabima.

Pozdrawiam:)
Nosso :evul:

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:23.