![]() |
gdzie sa trole w Ab'Dendriel ? ( ten resp ze trzeba miec klucz)
prosze o jakas mapke najlepiej no i wskazowke jak zdobyc ten klucz |
Teraz ja.
Gdzie znajdę: Pojedynczy spawn Minotaura Maga Pojedyncze spawny Wyvern (najlepiej żeby było łatwo nawiać) Vampire (żeby nie wpaść na GSy najlepiej) Oczywiście FACC. |
dużo tego jest
mino maga na: wedding ring quescie (no z 2 archerami) wyweryny: po drodze z dwarfen bridge do veno a vampire to chyba tylko na południu pohu |
@2xup
Vamp tylko na południu Pohu. Jest jakiś duży resp rotów oprócz fibuli?? (Facc) |
Yeti
Gdzie znajde Yeti wiem tylko ,że na wyspach lodowych ale nie wiem dokladnie gdzie i o jakiej porze z góry THX
|
Spoko temat Oo;) i wszystko jak czarno na białym ;D czy jakoś tak... ;D
|
Piotr2611
yeti sie respi nieregularnie, wiec male szanse ze go znajdziesz
|
Cytuj:
0 - wejscie do kopalni -1 - roty, posion spidery, spidery, dwarfy, ewentualnie baty -2 - roty i dwarfy (wiekszy resp) i czasem poison spidery -3 - dwarf soldiery, roty, dwarfy -4 - dwarf soldiery (wiekszy resp), pojedyncze respy dwarf guardow -5 - dwarf guardy -6 - dwarf guardy (wiekszy resp) Milego expienia w kopalniach ;) |
Tak Zgadzam Sie Z Wami!
|
Mam Pytanko Gdzie znajde slimy, najlepiej zeby mnie tylko 2 bily.
Pliz o szybka odp |
Cytuj:
Nie chce mi sie wstawiac mapki - sprawdz na tibian earth (jeden z najbardziej wysunietych na wschod miejsc wyspym b blisko murow venore ;) |
|
Dl
bardzo fajne przyda sie :] a tak po za tym to gdzie moge znalezc Dl dla facc?
|
Kolo venore w dragon lair albo w podziemiach pohu tam gdzie jest ornamented shield quest (respi sie tam demodras)
|
re
Cytuj:
:baby: Jak nie mam racji sry za post.:baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
;kjcbbbbbbbbbbbb
|
Cytuj:
Dragon Lair obok Venore, podziemia POH(ornamented shield quest), Dragon Lair w okolicach Thais(przy naginata quest), MOLTS (podziemia na północ od Carli-trudna droga). |
Ja mam nastepujace pytania :
-Czy i gdzie znajde jakis resp slima dla pacc zeby moc na nim trenic -I czy znajde jakis resp beho (najlepiej dla pacc) gdzie respia sie w miare szybko i jest ich dosc duzo ale znowu nie za duzo w jednym miejscu pozdrawiam alanek |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:06. |