Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany;p (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=60579)

Drzamich 21-03-2006 18:29

Atak

Co do ataku to mówie wam. Sam tam padłem moją postacią na galanie. Zabił mnie Orc Rider, ale pomógł mu Warlord. Sieka w czis. Pełno dedów. Z tego zdenerwowania zdążyłem zrobić tylko 6 zdjęć. Wkurzylem sie bo na mojej ulicy wysiadła elektryka i nie mogłem zrobić więcej. Bardzo się cieszę. Fajny prezent na dzień wiosny.:D

pawlon 21-03-2006 18:50

hehe, no orc raid, normalan sprawa, high lev nie raz na tym padaja, a po co wy sie pchacien a cos takeigo, zawzs ejst ostrzezenie, i zwykle orki najpierw itp, potem corraz mocniejsze, a na koniec wrlordy. w tym czasie mogliscie jzu dawno ziwac. chcielisie na sepa lootowac ciala to nie narzekacje ze padliscie.

btw, stara jaga, zax~ i ktos tam jeszcze padli od pats.

Drzamich 21-03-2006 19:00

@up
J atam szedłem specjalnie żeby tylko zobaczyc bo to jest mój pierwszy atak.
Ludzie tak szybko padali, że w świątyni ciągle sie pojawiały nowe osoby

btw. polacy, nie dajcie się. pokonamy patriotów. Bon Devil, jesteśmy z tobą.!

Pawio 21-03-2006 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mlecziii
Ostatnio Zaxuhe zdeletował chara:p przed tym padł od kondy:( I takie jest podejscie US do tego ; niewalczy bo padłX(

Zaxuhe jest juz undeleted a po ataku orckuw na thais to patriots prali pojedyncze osoby bez powodu kogo popadnie w thais:( X(

Catrishia 21-03-2006 19:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Styp
Cati mi wisi co bedzie po wojnie szczerze mowiac tak jestem retired. Jestem za zalozeniem jakiejs polskiej gildi cos w stylu IS to byly czasy...

Chlopaki z wenezueli mieli powod wystapic przeciwko kondzie ktory okazal sie "pseudo kumplem" ale nie wiem dokladnie jak to bylo wiec niechce sie wypowiadac.

Narazie poczekajamy az skonczy sie ta wojna sadze ze bedzie trwac jeszcze dluzszy czas. Moga sprobowac wziasc nas na przetrzymanie :(.Ale mam nadzieje ze gildia sie nie rozpadnie.

Pozdrawiam :)

Hehe, stare dobre czasy, mi tez sie marzy porzadna polska gildia w stylu starego IS. Zreszta teraz jest to dosyc mozliwe bo sporo nas jest mimo wszytko. No ale kto to wie co bedzie...

Ja tez teraz malo gram ale mnie obchodzi co bedzie bo jednak loguje sie i expuje te 1-2h dziennia albo lece na hydry, gram tak bardziej lajcikowo teraz wiec wole grac bez problemow, a milo by bylo w towarzystwie dobrych kumpli ;)

Demiphant 21-03-2006 23:23

Konda ma bana na tydzień;] Cat~ żeby stare czasy wróciły trzeba temu pomóc,a nie tylko chcieć;* Zaxuhe i Mythic Bolt(starzy ownerzy i rl bracia) wrócili na galane;p Póki co odrazu większe lvle w gildi hamują mniejsze przed jakimkolwiek PAingiem;]

dressu 22-03-2006 01:24

jakies movie z dzisiejszej war? sporo membersow padlo z unbre i desp~

_PiteroS_ 22-03-2006 07:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Demiphant
Konda ma bana na tydzień;] Cat~ żeby stare czasy wróciły trzeba temu pomóc,a nie tylko chcieć;* Zaxuhe i Mythic Bolt(starzy ownerzy i rl bracia) wrócili na galane;p Póki co odrazu większe lvle w gildi hamują mniejsze przed jakimkolwiek PAingiem;]

?? ;( kto widzial co sie dziaja w venore jak ludziska sie dowiedzialy ze konda ma bana??

Miltoner 22-03-2006 07:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dressu
jakies movie z dzisiejszej war? sporo membersow padlo z unbre i desp~

Nie bylo zadnego war, wczoraj Stara Jaga padl bo poszedl sobie expic pomimo ze prawie cale pats bylo online.

pawlon 22-03-2006 17:03

nuda to sobie tak pomyslalem ze sobie napisze maly watek a propo naszej nowej gildii czyli unbrreakables:

w ostanich dniach, a takze dzisiaj, panowie z un~ zaczli latac i na randomie pkowac druidow/sorcow na w miare dobrym lev w celu uzyskania lootu/kaski/runek. z tego co wiem kilka osob zginelo. kto wie moze pare udalo sie zwiac, tego nie wiem... za to pytanie do demiego, bo polacy tez byli w to zamieszani, co na to twoja wojenna propaganda? jeszcze sie wojna sie skonczyla a wy jzu robicie to samo co pats... to na jakiej podstawie twierdzisz ze bezdziecie lepsi od nich? do tego pjawilo sie grozenie ludziom ktorzy sie wypowiadaja na ich temat na forum(oczywiscie negatywnie;))
wiec za kogo wy sie uwarzacie? robcie tak dalej a przybezdie awm wiecej wrogo niz bedziecie chcieli, moze i macie duza przewage nad pats, ale wojna sie jeszzce nie skonczyla, a przez wasze dzialania patsom z kazdym dniem przybywa nowych ludzi.

czekam na towja odpowiedz o wielki demi ;)

Sharev 22-03-2006 17:33

k**wa bezsensu unbreakables robi tak jak patriots a myslalem ze Glana bedzie wolna

Sharev 22-03-2006 17:33

k**wa bezsensu unbreakables robi tak jak patriots a myslalem ze galana bedzie wolna

_PiteroS_ 22-03-2006 17:47

:( prawda boli niestety :( jak checie latwa kase miec to idzcie expic panowie

Lord Isaka 22-03-2006 21:19

Unbreakables pkują

Mar 22 2006, 12:34:00 CET Killed at Level 42 by Potempik silny

"we r teh UB we fight for FR33 world without PA!!11!"

i po co te słowa??
W sumie gdzieś mam tą całom wojne ....widać ze walczą o władze a nie o porządek na serwerze ...Kompleteni bez sensu....:confused:

Dragon86 22-03-2006 21:57

Prawda jest taka ze zawsze na wojnach ginie wiecej niewinnych niz tych co walcza:confused:

sliver 22-03-2006 22:22

:D lol no ladnie :P ale prawda jest taka ze w kazdej gildii znajduja sie n00by i pa nie oznacza to odrazu ze np. Demi ma w tym swoj udzial. Chodz moge sie mylic poniewaz nie wiem czy byl on w to bezposrednio zamieszany. A jeszcze btw. pawlon mozesz napisac kto oproczu wymienionych osob (osoby) byl w to zamieszany ? Kto wie moze mieli swoj powod
:D

P.S czyms trzeba walczyc:D:D moze panowie stwierdzili ze slabsi powinni sie poswiecic "spadajac" ze swoich run i w ten sposob pomoga wygrac wojne:D

P.S 2 zreszta co tu sie dziwic jak polowa osob przed walka w gh mowi "blessow, sdkow, uhow nie mam i jak tu isc na wojne ?:D "

Lord Isaka 22-03-2006 22:33

Lol

Co bezsensowna odpowiedz...tak samo można tłumaczyć pkowanie prze Patriots...ale oni przynajmniej nie mówią "UB didn't fight for power.We wants free Galana "

PS wiecie może kto jeszcze dziś poległ??(przez UB??)

Dragon86 22-03-2006 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Isaka
Co bezsensowna odpowiedz...tak samo można tłumaczyć pkowanie prze Patriots...ale oni przynajmniej nie mówią "UB didn't fight for power.We wants free Galana "

PS wiecie może kto jeszcze dziś poległ??(przez UB??)

to oni wogule kogos zdolali zabic ??
bo jakby nie bylo to 4x wiecej fragow maja patsi:confused:
ale fragi nie czynia wojny wygrana;)

Lord Isaka 22-03-2006 22:47

Unbreakables pk??!!

Zdołali zabić....np mnie i podobno inne osoby co nie biorą udziału w wojnie i takich poległych miłem na mysli :)

Demiphant 22-03-2006 22:50

Ludzie piszcie do mnie o to,a jakoś to rozwiążemy bo póki co to wcale nie venezuela robi co chce o co się obawialiście,a Polacy,wczoraj kilka osób dostało ostrzeżenie,że jeśli jeszcze raz będą PAować innych to wylecą z gildi.Zakazane zostało huncenie ludzi za kolegów,doszliśmy do wniosku,że nie będziemy pomagać osobom które nam nie pomagają w war.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:39.