![]() |
Djin quest plx
NIech ktos poda linka do djin questa
|
Guardy !!
Dajcie Filmik Z Guardami W Kazo I W Kopalniach =p Fast Plx Thx Z Gory :)
|
niech ktos zwiedzi cale miast malp i podziemia ... z gory thx :)
|
filmy z gh w venore lub zdjecia
filmy z gh w venore lub zdjecia
|
Paladyn
Gdzie Można Expic Palem Na 24-30 lvl'u ze skillami 62/50+ ??? I w Jakim Miejscu ??? ;) :) :]
|
Ummm... Jeżeli by dało rade, to poprosze o jakieś miejsca z GSami... Pilnie potrzebuję bo zamieżam wybrac sie na hunta ale nei wiem gdzie ; d
|
Tomby Plx
moglby ktos dac filmik z tomb? najlepiej tych nie z samymy ghulami i skeletonami tylko z vampami neco itp
najlepiej zeby to MS huntowal z DSami |
a dało by rade nakrencic filmik z dżungli (choc troszke)????????????????
|
Małpy
Proszę o film z huntu pawianów(małp):P
|
LUDZISKA!!!!!!!!!!!Filmy z pkowania na pandorii :evul: Uwielbiam ogladac pking na moim świecie bo czesto widuje tam znajomych xD Dawajcie tu wszystkie fiilmiki pk z Pandorii i ewentualnie z Xantery :P
|
Cytuj:
|
Nieaktualne :)
|
Witam
Czy mógłby ktoś nakręcić film z drogą od depot do spawnu krokodyli? I jakie potwory są w pobliżu... Chce zapolować na crocodile boots ]:-> |
JAK KTOŚ ZNAJDZIE to bardzo prosze filmik z chachero,jeden z demonów znalazłem ale był krencony na cliencie 7.41 i teraz już niedziała :(
(chce zobaczyć jak wymiata :) ) |
Siema
Byłby ktoś w stanie nagrać filmik z labiryntu z Guardami?? Chce zobaczyć jak tam jest, w jakich ilościach występują krasnoludki i czy dałbym radę :) Wielkie dzięki! PS. Pod 7,5 plax =] |
witaj Wax-u
Wiesz jakie są najlepsze Wojenki i jakies fajne pk, pisz na gg jak cos znajdziesz
Twój; -Sznaps -Blind~ xD |
Pls
Siema . Mnie tam z góry interesuja ciekawe filmy z Tiquandy, Pkowania :P, oraz Demon HANTÓW. :evul:
|
Watpie zeby tutaj zagladal jakis powazny gracz ale mimo to ....
Ja prosze o film z huntu sorca lub druta z dsami + ewentualnie jakis palek na double spawnie dli w veno d lair |
Necromancer
Witam chiałbym złożyć zamówienie na film NECROMANCER DLA FACC najlepiej aby sie znajdowały 2 spawny na filmie
Z Góry THX PS. Necros wystepuje dla facc :) |
Ja bym chcial zlozyc zamowienie na film zwiedzania Tiquandy(chcialbymdokladniej wiedziec gdzie niechodzic :p ) z gory dzieki :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:59. |