Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Jednym słowem SILVERA (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=64542)

Dolor 17-03-2006 18:51

Eh lady nie wiem o co ci chodzi z ta wojna.
Czemu wypowiedziales hunta michalowi rzotkiewce ponoc wygonil tam jakiegos kolesia z poha. Michael nigdy na pohu niebyl bo on od kiedy zaczol grac to siedzial z tego co mi wiadomo w kopalniach dwarfow i gdzies kolo thais a teraz gdzies na terenie dla pacc expi.

Rozumiem ze mozesz byc wkurzony hackiem itd.

Wojna z moonchildren? dziwne bo to troszke dziwne ze sie wydaje wojne jakiejs guildi jak samemu ma sie hunta od najsilniejszej guildi na servie ( nawiazuje poczesci do powyzszego posta )

A slyszalem tez inna wersje ze chcieliscie wojny z nami napisaliscie do lidera on powiedzial ze wojnyniechce i wojny nie ma.

Nie wiem co o tym mysles odpowiedzcie mi czy jest ta wojna czy nie bo juz nic z tego nie wiem.

.

Holu 17-03-2006 19:32

:evul: :evul: hunta od bb mam juz od dluzszego czasu ale jakos skutkow nie widac...caly czas lvl up :evul: a co do wojny to nie bylo i nie bedzie poprostu kilku lepkow z moon~ robilo p.a na moim rl qmplu (warrior da first)

Lenidas 17-03-2006 20:08

Poczytalem sobie i troszke sie podlamalem :(
Wyzwiska, oszczerstwa, sprzeczki...
Wszystko co najgorsze w zyciu zostalo przelane do Tibi, a to przeciez tylko gra, calkiem fajna ale wciaz tylko gra...
Pozdrawiam

poreda 17-03-2006 21:13

Holu powiedziales ze skutkow hunta od bb nie widac a padles by Aikau i Ashton.. ;/

Co do lenidasa, masz racje to tylko gra nie wyzywajcie sie nawzajem tylko jak chcecie to zalatwcie to w tibi poprzez duel czy cos...

Np: Legolas byl taki madry itd, a gdy go zabilem wyzywal mnie od sk******, noobow itd... Poprostu dzieciak!

Everlasting Mercy 17-03-2006 21:57

@Holu
Mar 17 2006, 19:47:34 CET Killed at Level 50 by Emage

Zaledwie 15 min po napisaniu posta padłeś. Jak to się mówi wywołałeś wilka z lasu :p

Woda Sedesowa 17-03-2006 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
Holu powiedziales ze skutkow hunta od bb nie widac a padles by Aikau i Ashton.. ;/

Np: Legolas byl taki madry itd, a gdy go zabilem wyzywal mnie od sk******, noobow itd... Poprostu dzieciak!

Kto tu dzieciak a ty nawet odpisac nie umiesz to napisalem ze jestes s****ysynem ktory jak nietrzeba to sie odzywa a jak sie do niego pisze i nieodpisuje nie ma odwagai8o bo jak ci zniknol skull to cos cie cholerna wena tworcza naszla i zaczoles pisac az ci ignora wlepilem -.- . Poprostu miales farta ze zlapalem laga, tylko mam pytanie czy bys wyskoczylk np. na 55 lev?
Bo watpie a na slabszego to wyskoczysz i taki hardy jestes.
Nie chce mi sie wiecej pisac bo sie to moja z celem, bo polakom zdanie innego czlowieka splywa jak woda z dupy kaczki.
@ Holu wywolales wilka z lasu, ale coz tam to tylko gra ;)

Veg 18-03-2006 01:29

Ludzie czy nie umiecie żyć bez wojen ?

Czemu polacy nie mogą być zjednoczeni jak Br ? :(

A tak z innej beczki skoro temat nazywa sie wydarzenia ze światów to może ktoś jeszce nie wie że peirwsza na Silverze Amazon Shield została own3d by Joe Fitolandia ( z moją małą pomocą :) )

Oto jeden SS z mojego photobloga : http://www.shortysshine.photoblog.pl

Holu 18-03-2006 06:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Everlasting Mercy
@Holu
Mar 17 2006, 19:47:34 CET Killed at Level 50 by Emage

Zaledwie 15 min po napisaniu posta padłeś. Jak to się mówi wywołałeś wilka z lasu :p

wez sie w koncu zamknij..myslisz ze jestes w bb to jestes dobry?gram tu okolo 2 miechy a jestem w czolowce najwyzszych lvl polakow...jesli mam hunta od bb to chodz mnie u*** :evul:a co do deda to padlem kilka sqm od dp

poreda 18-03-2006 10:33

Holu bez nerwow, a co do wody to widzisz teraz jujz nie jestes taki madry jak kiedys co.. ? Jak cie zabilem mialem ignora pozniej jak przyszedlem do thais go wylaczylem, a jeszcze jedna ciekawostka zabilem cie jakies 20 sqm kolo dp xD

Woda Sedesowa 18-03-2006 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda
Holu bez nerwow, a co do wody to widzisz teraz jujz nie jestes taki madry jak kiedys co.. ? Jak cie zabilem mialem ignora pozniej jak przyszedlem do thais go wylaczylem, a jeszcze jedna ciekawostka zabilem cie jakies 20 sqm kolo dp xD

Ciekawe czy jak ty bys mial laga to by cie niezabil powiedzmy... 45 lev;) .
20 sqm to to raczej neibylo:p , a najbardziej mi sie chcialo smiac jak ci loota 8 lev pod*******il a ja 8 lev :faceoff:

Michałeq 18-03-2006 11:21

Wojny, wojny, wojny..... Jak tak dalej będzie; jak dalej Polacy będą wycinać samych siebie, to nigdy nie będziemy mogli stawić czoła br... A ten konflikt jest po prostu żałosny. To tak jakby 2 braci pokłóciłoby się o zabawkę i przez to małżeństwo ich rodziców by się rozpadło... Żałosne..

Poza tym, nie widzę konieczności stawiania słowa k**wa itp jako przecinka; to jest forum publiczne, ludzie, zachowójcie się.

Po 3cie Woda wyszedł ni z tego, ni z owego i już ma wonty na cały server; zamiast pozyskiwać qmpli.

Po 4te życzę miłego dnia i pamiętajcie o oglądaniu wieczorynki :D.

Everlasting Mercy 18-03-2006 13:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Holu
wez sie w koncu zamknij..myslisz ze jestes w bb to jestes dobry?gram tu okolo 2 miechy a jestem w czolowce najwyzszych lvl polakow...jesli mam hunta od bb to chodz mnie u*** :evul:a co do deda to padlem kilka sqm od dp

Po Pierwsze atakowanie polaków uważam za gupote
Po Drugie nie mam jak cie ubic bo prawie caly czas jesteś na pacc landach
Po trzecie o co ci chodzi? Napisałem ze wywołałeś wilka z lasu ,a nie że masz hunta i przy pierwszej okazji cie dorwe i ubije z 10 osobami -.-

Ehh czemu 80% polaków szuka wojny itp -.-

poreda 18-03-2006 13:10

Rycerkski masz racje nie wyzywajmy sie ani nie bluzgajmy na forum, co do wody tez masz racje mysli ze przyjdzie na nowy serv i juz rzadzi!

Everlasting wydaje mi sie ze nawet gdybys mial premium to bys go nie zabil ;)

Pozdro

Everlasting Mercy 18-03-2006 13:37

Dokładnie patrz na punkt pierwszy -.- . Ehh czytanie ze zrozumieniem to największy problem polaków ;/

marcinekk 18-03-2006 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Everlasting Mercy
Dokładnie patrz na punkt pierwszy -.- . Ehh czytanie ze zrozumieniem to największy problem polaków ;/

no nie wiem czy czytanie :P moim zdaniem KLOCENIE :/ i to niestety

KacperkaSilvera 18-03-2006 19:29

hmm.. kto w ogóle zaczoł z tą wojną z AoD? bo mi sie wydaje ze to sie zaczelo przez głupote jednego z naszych(Robertta) on dostał hunta od lady dram i juz zaczoł płakać i jakąś wojne stwarzać.. myśle, że gdyby nie to zdarzenie nie było by tej kłutni..

Lenidas 18-03-2006 20:19

Wojny w Tibi byly i beda. Nawet najlepsi przyjaciele przez zawisc lub pomowienia potrafia stac sie wrogami. Nie da sie tego uniknac. Ale popatrzcie na ta dyskusje, a wlasciwie na to kto dyskutuje... Sa "tu" polacy, ktorzy praktycznie cos osiagneli (jakies wyniki) na tym servie. Mozna powiedziec, ze sami najlepsi. Wiec moze ktos w koncu zmadrzeje i zaproponuje, np. co zrobic aby gralo nam sie lzej, abysmy mogli spokojnie lvl nabijac, a nie tylko patrzec na siebie wilkiem ? Pewnie sa osoby, ktorym to "zwisa" ale czy nie mamy dosc klopotow z innymi aby jeszcze rozgladac sie czy jakis polak (lub dwoch) mnie nie ubije ?
Pozdrawiam

morpheus1 18-03-2006 20:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KacperkaSilvera
hmm.. kto w ogóle zaczoł z tą wojną z AoD? bo mi sie wydaje ze to sie zaczelo przez głupote jednego z naszych(Robertta) on dostał hunta od lady dram i juz zaczoł płakać i jakąś wojne stwarzać.. myśle, że gdyby nie to zdarzenie nie było by tej kłutni..

A więc tak od czego by tu zacząć...? Hmm?
Kacperka jezeli nie znasz sprawy od początku to najlepiej sie nie wypowiadaj!!!
Zaczelo sie od tego jak trenowalem na fibuli i przyszli do mnie: Lady Dram, Warrior da first i Princess fashion. Zaczeli mnie atakowac chociaz nie mialem pojecia o co im chodzi, niestety dednalem przez laga niedaleko thais! Probowalem wyjasnic sprawe niestety niczego sie nie dowiedzialem (nie mialem zadnego hunta) Na guild chatcie (Moonchildren) jeden kolo napisal tekst:"Lady Dram chwalil mi sie ze zabil jednego lolka z naszych Robertta", ta osoba bardzo mnie wku...ila poniewaz sie z tego smiala -.-
dlatego odszedlem z Moon, niebede w gildi z takim noobem jak ten koles-.-!
A wiec Lady nie mial zadnego powodu zeby mnie zabijac powiedzial cytuje "nudzilo mi sie to Cie zabilem!" Ciekawe dlaczego musieli pojsc na mnie az w trojke?! LOL Warrior da first napisal cytuje "chyba zrobimy se wojne z wasza gildia" W nastepny dzien z reki Warriora zginal Master Loczkin niewiem dlaczego?!
Dla mnie najwiekszymi noobami na silverze sa nie brazyle tylko polacy-.- bo nie potrafia sie zgrac tylko pokazuja swoja wyzszosc (lvlowa a nie intelektualna) , zabijajac swoich!
"Zeby byc noobem nie trzeba miec niskiego lvlu!!!"

Michael Rzotkiewka 18-03-2006 20:50

Czemu padl Loczkin? Mowil mi ze padl bo afkowal

morpheus1 18-03-2006 20:54

Warrior pisal do mnie ze jesli nie usuniemy z gildii Loczkina to gildia ma hunta!!a nie wiem czemu zginal???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30.