![]() |
tak... to kiedy dalesz ostatni pasek ^.-
wiem ze chca komcic ale..niewazne |
Nadrill zrob jeden pasek zeby ludzie mieli co komentowac a jak bedzie 666 post to drugi :D:D:D
|
Kurde...przestancie mu truc dupe >_> Zrobi jak mu sie bedzie chcialo...Moze ma jakies problemy w szkole i musi to poprawic? A moze poprostu ma kare na kompa lub neta ? W obu przypadkach nie spamujcie bo niczego nie wskuracie tylko pogorszycie sprawe bo ten wasz spam juz Nadrilla w*****a ze tak brzydko sie wyraze...
@Rayza Nie pierdziel zeby zamkneli temat bo Nadrill na pewno bez powodu by nie przestal robic fake'a... |
@up
W Afterze też chrzanili o zamykaniu tematu... co to, plaga? @większość Dajcie Nadrillowi spokój. Może i chce umieścić pasek w 666 poście, ale spamując tak mu nie pomożecie, bo połowę postów pokasują. Poza tym jak każdy zaspamuje w myśl zasady "pomogę Nadrillowi, będzie 1 post mniej", to szybko przekroczycie tę liczbę. Więc APELUJĘ O SPOKÓJ W TEMACIE! |
fajne ale troche zue ocena 8,5/10
|
On nie da kolejnego paska, on sie nami bawi -.-
|
No w końcu Ktos to zauwazyl:D jak myslisz po co dalem posta o close topic??^.-
|
Jak dla mnie bomba! Wszystko pięknie i ładnie zrobione :)
Moja ocena to-9/10 :) |
Super next plx...mi tam sie najbardziej podobalo to z pracom dla pytona :cup::cup: 100/10
|
Całkiem niezły fake:)Moja ocena to 9/10:]
|
Cytuj:
Powiem tylko tyle że on Ci nie każe tu pisać i pisać....i może się jeszcze śmieje z Ciebie że tyle postów napiszesz a to nic nie pomoże...naprawdę jak takie bzdury piszecie to ja już bym wolał żeby temat był zamknięty... Po prostu przestać tyle pisać i lepiej czekać na kolejną część :) |
Łeee
Jeden z nielicznych "Fejków" który przypadł mi do gustu...
Szkoda że już nie kontynuujesz :( |
bla bla bla bla bla bla bla bl a bal lbla lbla lbla bla bla
chodz zapiore cie do siepeie bedzie jak f nebie spam 666666666666666666666666666666666666 :D eful |
@up
0mg -_- nudzi ci sie??] I kto to pisał "Wy downy" |
Tak szczerze i sześćset piędździesiątnie piątnie to nie ma szansy na kolejną część nawet przy 666 postach?
|
Lol pozatym jestesmy na 66 stronie :P Go go ^^...Nadrill moze by wkoncu ruszyl dupe bo mnie wkurza..
|
@up
On chce do stronu 666 ^^. @Nadril Fake 10/10. I rusz dupę nabie! |
Jestem z wami dziewcz... ehm... chłopaki! Noobrill, wszyscy na ciebie liczą i z niecierpliwością czekają na następną dawkę śmiechu...
@Krolon Posrało? xp |
@up
Cii... Jak się modki nie skapną to wcześniej dojedzie 666 post! ^^ @All A czy Noobdrill wchodzi jeszce na forum? |
Mhm... Dzis w nocy siedzialam sobie i tak patrze w ulubione.. piekielna historia o szatanie.. kiedys patrzalam na nią codziennie, pozniej zapomnialam.. niedawno doczytalam do konca patrze a tu Nadrillka nie ma :( i hm.. czyzby zakonczyl 'swą jakże nadzwyczajną działalność fejkową' ?
Nadrill wroc ;( |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |