![]() |
Spadł na drugą stronę :/
GZ Ciufcia lootu z As'a. Aha i czemu w 2 postach nie ma zdjęć ? ~ Gawroon ~ Marcin24 Pozdro . . . |
Now końcu padł 1 raz na Morganie od Rookstayera AS! Szkoda, że mi [CHAR]Reigon Rufen[/CHAR] hakli :/
|
@Mad-Bad-Dad
Na 25 lvl tylko 1 crystalka? Ja na 16 lvlu miałem 2 bez pożyczania. P.S. Nie żebym coś do ciebie miał... |
@Evol.
Nie szalej tak, bo jeszcze mnie dogonisz. ^^ Gratz! |
@up
Dzięki !! Ale w shieldzie Cię nie przegonię ^^ Big Gratz !! |
@Up bylo by fajnie gdybys wbila 100 lvl :D
GZ all i zycze nowych awansow |
hoho Instynkt widze ze sluchalas zombie nation to jest takie dzikie że szok :D:D
|
@all GRATZIK :)
@ Resik Gratzik 4 you and 4 Kamilek :)) Knife oczywiscie do mnie idzie taaa? :P @Rookie Nie widzialam zbyt wielu twych screenow.. owszem... z ostatniego TSa z bakiem i gandem a reszty tylko kilka wiec dodawaj dodawaj :) Pozdrawiam Ps. jak juz ktos keidys napisal "primo" oznacza "po pierwsze" wiec co ty piszesz?:P po pierwsze po pierwsze.... po drugie po pierwsze etd?:D (wiem wiem:P czepiam sie :D) @kuba1324 Jesli uwazasz ze nic nie znacza to czemu je umieszczasz?:) chyba jednak cos znacza :) Pozdrawiam |
@Instynkt.
A co to za pan, tam w tej ciemnicy siedzi? :P I dlaczego zrobili nam Anty Luring System? ;( Vial |
@Sir Mafjoso
Że Ci się chciało.. :P.. Ale gratuluję, nieźle się musiałeś nauganiać za kurczakami ;). Ja tam znalazłem po jednym jajku każdego koloru, resztę oddałem. Wolę ciasteczka :). Pzdr! |
No łądnie, ładnie 100 jajeczek w...2dni?! Nie no chyba na botach to było robione-lecz ja w nikogo nie zwątpię. To musiał dużo cierpliwości kosztować bo ja mam ochotę coś rozwalić jak zabiłem 50 królików i żadnego jajka. A co do króliczków, to nie wiem czy tak jest w RL, ale przeglądając pili z OTSa w pliku Rabbit pisze, że z królika wypada koszyczek....lecz baaaaaaaaardzo rzadko. Rzadziej niż PD xD Ale ja nic tu nie mówię :)
|
@all
Thx @up Jajka zbierałem sam (z małą pomocą mojej gildi)! Bez zadnych botow!! |
no,gratuluję tych jajeczek, robią wrażenie.
Zastanawia mnie czy ktoś ci pomagał czy sam zebrałes:) Szkoda jeszcze że nie pokazałeś staminy:D ps. Niewiem jak na innych światach,ale na eternii aż roi się od botterów[zresztą to powoli standard] i to niestety nie tylko na faccu. Zreportowalem wszystkich oprócz jednego, ponieważ musiał źle ustawic bota i pisanki wywalał na ziemię:D |
Hehe no nie wierze, że ktoś zbiera sam all jajka i nie kupił ani 1 :] jak byś grała to na pewno też by ci pomagali ;)
|
@kuba1324
I jak tu Cię złapać? :P Gratz! gogo 50 ^^ |
Owned in LAME STYLE by Sheng
@Wiechoss
Jak zobaczyłem Twoją glebe, to... Pozostawie to bez komentarza... |
OMG Sallisar !! Udało Ci się :D gratulacje gratulacje :D
Nie wiedziałem że Ty Mulah'em też masz kontakt :P Super kolekcja :D Jeszcze tylko brakuje light wanda ^^ Następnym razem jak ubije Shenga (a Ciebie by nie było) to Ci dam :) |
Zagadka wklejaj swoje zdjęcia w tagi [IMG], ponieważ nie wiele osób lubi klikać na linki, a co najważniejsze większość z nich boi się, że to strona z Keylogiem ;]
A przy okazji to gratulacje wszystkim :p |
Cytuj:
(Spam gg Rlz) |
Cytuj:
Czlowiek sie uczy na bledach. Coz widocznie los juz tak chcial. Zebys akurat na gg spojrzal... Tylko zebys chociaz zachowal ten MLW... a Takto pewno wpadl w rece jakiegos n00bka, ktory pewno zamiast sprzedac na rooku, za krocie. Wzial uradowany na maina. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:47. |