![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Xolorian
Xolorian taki evul, ale kiedys przyjdzie i na niego pora.Ja osobiscie nic do niego nie mam,ale to jest w*****a*jace jak przez takich jak on nie mozna zajac expowy,h lvl-e padaja za free,kiedys nawet kumpla na*******al za to ze sobie przechodzil a on wlasnie sie na*******al dla jaj z jakims typem.Nie wiem co jest powodem jego zachowania wobec innych ale powiedz jedno bija Cie w domu ze sie przez tibie tak wyzywasz na innych?CZemu nie wyskoczysz do Moothonosta albo Garlerdona skoro jestes taki kozak...nie bo to kumple?żal.Jak tetro był to ty byles zwyklym pajacem co mu laske moze zrobic,teraz go nie ma i sie evul zrobiles ale jeszcze pozalujesz...X(
|
Cytuj:
a ja chcialem farsidemu za deada kumpla zaplacic ... Cytuj:
|
Net~ a ty byłeś jego wrogiem?Mniejsza z tym,nie twoja wina ze Xolorian ma problemy z orientacja:baby:
|
Cytuj:
farsidiego .... odkoda ubil mi rl frienda to tak... jesli chodzi o gedda ... wydawlo mi sie ze mamy ze soba raczej dobre stosunki i kontakty ale widocznie sie mylilem ... |
Cytuj:
|
Wg mnie wiekszosc h lvli z ls nie lubi Xoloriana jak wiekoszosc na tym servie,wiekszosc tylko udaje ze go lubia badz sa to asslickerzy.Wydawalo sie ze Tetro jest niezniszczalny a jednak.Moze teraz czas na jego?Nie wiem jak to dokladnie jest ze taki evul ale moze mala wojna?:p
|
Cytuj:
Cytuj:
|
I oto chodzi ;)
|
Bó! Elvorsik juz evul new char => Pozdro do zobaczenia w rL grubasQ ^^ =*
Niettius na new serv lecisz jak wyjdzie? => |
Cytuj:
|
alkoholik pizdka
|
xD Love You ^^ ...Lenrock kogo na new robisz :> ?
|
Cytuj:
|
AlkoHoOlik ;D
Ta Im evul chuda kurewko ;d new serv->ms->you are hunded
pzdr^^ :*:*:*:* Hail Dudus :p |
AlkoHoOlik ;D
Cytuj:
pzdr^^ :*:*:*:* Hail Dudus :p o roftl sorry za ten post ^:P |
taki jedno pytanko; co sie stalo z koxylem?
|
Cytuj:
tak btw. to widzialem wielu ludzi ktorzy pisali "robie 45 magic 56 lvl i kupuje se bohy b robe i cos tam jeszce i koncze z tibio" albo "koncze z tibo pierd*** to" A okolo 80% z nich wrocila na server po 7 dniach (niektorzy nawet po 2).Tibia uzaleznia xD zaczoles?juz nigdy nie skonczysz... |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:40. |