![]() |
Siemka
Mam pytanie czy może jest aktualnie jakis tutor czytajacy ten post bo potrzebuje pomocy. Sam jestem tutorem i gralem na ts'e ale od dzisiejszego ranka nie moge wejsc znaczy to, że juz sie skończył a moze byl jakis restart servera. Z góry dzieki :D
A odpowiedzia na pytanie jest Ferumbras wszystkie pytania zgadzaja sie z nim Zabity, jednak nie pokonany, wraca, a świat będzie jęczał pod jego krokami. ---Zginął dawno temu lecz sie nie poddał--- Niebiosa załkają, a śmiertelni zadrżą ---to on zabijał wszystkich graczów--- Śmierć i agonia to jego towarzysze, terror i destrukcja to jego prawica i lewica. ---Dawno temu gdy pierwszy raz sie pojawił mógł summonować demony i zabijał --- Ponownie wyzwie tych, którzy odważą się stanąć z nim w szranki, i najlepsi Tibijczycy padną przed jego gniewem. ---Dużo odważnych tibijczykow padło od niego lecz sie nie poddali--- Czy ktokolwiek będzie w stanie zmierzyć się z tym złem z przeszłości? --- I tu jest odpoiwedz, która potwierdza, że to Ferumbras powraca tylko on w przeszłosci siał postrach i zniszczenie--- A moim zdaniem Update spoko sam jestem tutorem i przetestowalem go i nawet Stamina (56h) nie daje sie we znaki. Tylko ci, którzy dzielą konta i graja ponad 20h dziennie (expią) mogą odczuc brak Staminy. |
Cytuj:
A co do twojej złotówki dziennie - jak mam ją zdobyć skoro nie pracuję? Myślisz że wszyscy rodzice są tacy łaskawi i będą dawać tą złotówkę? Jak jesteś taki kozak to sam zarób -.- |
A wlasnie ze sie oplaca kupowac pacca na skillowanie bo na paccu nie ma noobow ktorzy zabijaja potwory i mozna dzieki temu duzo szybciej osiagnac dobre skille
|
@up up
Wystarczy że zbierzesz 3 butelki i masz 1zl. Czy ty czytać nie umiesz? Napisałem że knight nie da pod*******ac sobie loota, jezeli idioto nie myślisz to nie pisz, przeciez to logiczne ktoś podbiega, koniec hunta. Chodzili bo mieli zarąbisty exp, teraz też mają. PS.Podaj pretekst dla którego nazwałeś mnie bałwanem? Edit @adura Ale ja na slimach siedze, zresztą jeśli nawet to szkoda mi pacca kupować bo wyjeżdzam 3. |
ale bedzie fajnie :))
|
Co to?
Ferumbras co to właściwie jest?
I czemu jest takie straszne? |
Proponuje aby modkowie zamkneli ten temat bo robi się tutaj syf.Posty się powielają bo noobom nie chce się czytać,kłucą się o kogo chodzi w zagadce,wyklinają to że pały,magowie i drudidy będą miały przewage.To jest bez sensu.Prosze o zamknięcie tego tematu.
Ps: Update będzie 11 Sierpnia lub w poniedziałek czyli 13.Takie prenajmiej są nie oficjalne daty.A co do testów to ma zacząć się tydzień przed upem. Ps do nóóbów: nie piszcie już że coś tam wam się nie podoba,że macie dość życia jako facc itp. Zamknijcie się i czekajcie na upa i tyle. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sam to wymyśliłeś??? |
@up
Kur** ja nie wiem czy tylko idioci są na tym forum?? Podałem jeden przykład(bardzo prosty) jak można zarobić na pacca, można też sprzedawać itemy i kase tibijską. JAK KTOŚ SERIO CHCE PACCA TO ZAWSZE NA NIEGO UZBIERA KASE Ludzie jak mi by tak na paccu zależało to bym spokojnie mógl na niego uzbierać(jak wszyscy). PS. Podaj mi przykład dlaczego nie podoba Ci się nie podoba przykład z butelkami? PS2. Śmieszą mnie ludzie, którzy piszą posty"ja chce pacca, all dla pacc:/",a nic nie robią w kierunku tego aby mieć pacca. Edit @adura Znam miejsce gdzie przez całą noc nikt nie przyjdzie ^^. |
Na tibia.com pojawił się news o nowych outfitach... Drut wreszcie będzie miał swój własny wygląd ; )
|
Cytuj:
Tylko u nas jeszcze nie ma nic pokazanego;( |
Jak TO jest druid, to ja jestem Knajtem, i wale z axa. TO to jest najwyzej jakisz szaman albo cuś.
|
Hejo!
Czy ktoś mi może powiedzieć co to jest ten "femcostam"?
|
http://i7.tinypic.com/211un4j.jpg
http://i7.tinypic.com/211umo1.jpg http://i7.tinypic.com/211v51d.jpg http://i7.tinypic.com/2125w0x.jpg I jak dalej nie ma na tym forum zdjec z outfitami? :D |
Moim zdaniem one są piękne !!! :D
|
Czekalem na nowe outfitu 1 rok i nareszcie ;) SUPER
|
Cytuj:
Dla mnie ten update odrazu był przegrany po wiesci o aimbocie w kliencie, skoro czesc go uzywa, to dlaczego mają go nie miec wszyscy, nawet jak nie chca ... Idealistyczny tok myslenia Sąsiada zza Odry |
bah.....
wiedzialem ze tibia.pl jest gorsza od tibia.org.pl :] |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:10. |