Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wydarzenia z Xantery (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=86480)

Kasprzakos 26-10-2006 16:18

up@

Skąd wiesz , że nie zdałem? Ty tylko kierujesz się domysłami , natomiast ja daje same sprawdzone fakty które każdy widzi. Nie znasz dobrze polskiego , a co tutaj mówić o angielskim. Ale co do tego , że moge się śmiać to masz racje. Moge i się śmieje z Ciebie. Tak Br czasami walczą sami , ale wtedy giną . Co prawda nie zmienia to faktu , że walczą sami. I tutaj ukłon w strone Buwem'a . On sam potrafił zabić 6 VNZ na 100+ LVL ,ale to tylko jeden z nielicznych wyjątków.

Adii Getes 26-10-2006 19:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bad-boy18 (Post 1048252)
Kasprzakos mozesz sie smiac ale nawet niezdales tego testu a ja tak wiec mnie niedenerwuj moge pisac sobie z bledami bo moglem byc spiacy lub przestawil mi sie jezyk na klawiaturze

a co do br to niektórych z nich szanuje bardziej niz innych polaków bo oni niepie**ola glupot tylko dzialaja jak trzeba wkurza mnie tylko jak br jak ida kogos klepac to w calej ekipie bo sami nieumieja < niemówie o tych których znam bo oni czesciej walczyli sami>

zreszta tesknie za xantera za drunka/master helbike/ranger.....
wtedy bylo lepiej treraz jest beznadziejnie
moze wie ktos kiedy bedzie jakas wojna to moze sie cos skonczy tu i bedzie spokuj...

Goralek nieamsz racji z polakami mozna sie dogadac jesli umiesz bo wiekszosc polaków to umie tylko srac sie kolegami z br którzy jakby co to i tak niepomoga lol

o jezu, on jest przesoczysty, jego soczystośc nie zna granic. "niedenerwuj moge pisac sobie z bledami bo moglem byc spiacy lub przestawil mi sie jezyk na klawiaturze " Czyli wychodzi na to że ty wiecznie jestes śpiący. Jeżeli jestes tutorem, podaj swój nick ;p Bo ty tutora mogłes jedynie w totolotka wygrąc bo wątpie że sam zdałeś ;p

Rewus 26-10-2006 20:50

huahuehauehauhauha ja na tutora już 2 razy probowałem i za każdym 1 bład :/

Ake'en 26-10-2006 21:31

Ja juz nie zlicze testów na tutora xD....heheheh juz chyba wiem kto to jest bad-boy18 uahuahuahau nie powiem... :P spytam sie go w tibi :P

goralek 27-10-2006 08:56

@Helion... Sir Barba jest już dawno wolny tylko nie grał. Od razu po zakończeniu wojny zapłacił i w dodatku sypnął wszystkich kto był z vene..pamiętam jak za czaów Takedy wszystkich wypytyał czy jak ruszą znów do walki mogą liczyć na pomoc polaków z takeda...a później kopiował wszystko dla Piny i ballardów, Ci co nie wiedzą za co tak naprawde mają hunta muszą się zastanowić co odpowiedzieli..

A z newsów podobno Maffubu hacked.... dla mnie to śmierdząca sprawa^^

Totalizator the Wizzard 29-10-2006 01:02

Wkrotce powroce... teskni mi sie za Tibia :D

Adii Getes 29-10-2006 13:51

xD

Ahah ja też ;p
Przypomne wam mój comment na tibi com jaki kiedys mialem ;p
"Czekajcie na wielki powrót Kondradzia i Aduu$ia"

Brucce lee 29-10-2006 20:04

Takeda

Jak juz bedziesz w Polsce i zrobisz tą Takede to chętnie dołącze:

Gakerd
51 Master Sorcerer

Pabirus here moze pamietasz czasy Rookgardu Xd:p

Tomekss 30-10-2006 13:35

Z tego co wiem to hack maffubu to prawda ... sporo stracil szkoda mi go ... a co do powstania takedy to tylko marzenia ktore nie spelnia sie nie odhuntuje sie wszystkich br w tym pina na to nie pozwola ... A sir barba wiem ze byl wolny bo sir baraimasowi placil zaraz po wojnie :P Ja nie bardzo wiem za co mam hunta bo napisalem ze nie bede z nim walczyl ;p Ale szczerze mowiac nie bardzo mnie to juz obchodzi ja nie gram i przez najblizsze 9 miechow + nie wroce Ci co utrzymuja ze mna jakis kontakt wiedza czemu ^^.

Adii Getes 30-10-2006 14:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tomekss (Post 1055074)
Z tego co wiem to hack maffubu to prawda ... sporo stracil szkoda mi go ... a co do powstania takedy to tylko marzenia ktore nie spelnia sie nie odhuntuje sie wszystkich br w tym pina na to nie pozwola ... A sir barba wiem ze byl wolny bo sir baraimasowi placil zaraz po wojnie :P Ja nie bardzo wiem za co mam hunta bo napisalem ze nie bede z nim walczyl ;p Ale szczerze mowiac nie bardzo mnie to juz obchodzi ja nie gram i przez najblizsze 9 miechow + nie wroce Ci co utrzymuja ze mna jakis kontakt wiedza czemu ^^.

No o hacku maffa musiałeś wiedzieć bo z tego co wiem, sharowałeś z nim, nie chcąc sugerować ale twierdze a nawet jestem pewien że maffa hacknoł któryś z jego ownerów tak to zazwyczaj bywa, co do twojego wojska tomekss, juz masz tam iść od tego jak tomekssem 60 nabiłeś.

Coras 30-10-2006 15:19

Hehe, Tomekss idzie do wojska, fragi w Iraku bedzie nabijal :P

A tak powaznie... Mysle ze Takeda moze spokojnie zaistniec ponownie. Trzeba tylko wciagnac wszystkich Polakow (a nie polaczkow), ludzi ktorzy wiedza czym sa Brazyle (czym a nie kim) i wiedza na co ich stac. Wiadomo ze trzeba bedzie mocno kombinowac zeby im wpierdolic, ale jak sie porowna sily to nas jest z pewnoscia wiecej a w ilosci sila. A co do placenia... Najpierw zobacze co powie Pina, znam go juz od hohoho albo i dluzej (hohoho= ok 2 lata), potem zagadam z Kalem, a potem sie zobaczy. Jesli Takeda powstanie na nowo i bedzie jak kiedys to skonczy sie tak ze Pina mi w zebach bedzie kase i itemki przynosil. Fajnie pomarzyc :P ...

Trzymajcie sie, wracam za 9 dni.

Malardian, Immortal Emperor, Incarnation of Death, Takeda-no Bushido Kai leader.
(Malardian, Niesmiertelny Cesarz, Wcielenie Smierci, Przywodca Klanu Wojownikow Takeda).

Adii Getes 30-10-2006 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Coras (Post 1055179)
Hehe, Tomekss idzie do wojska, fragi w Iraku bedzie nabijal :P

A tak powaznie... Mysle ze Takeda moze spokojnie zaistniec ponownie. Trzeba tylko wciagnac wszystkich Polakow (a nie polaczkow), ludzi ktorzy wiedza czym sa Brazyle (czym a nie kim) i wiedza na co ich stac. Wiadomo ze trzeba bedzie mocno kombinowac zeby im wpierdolic, ale jak sie porowna sily to nas jest z pewnoscia wiecej a w ilosci sila. A co do placenia... Najpierw zobacze co powie Pina, znam go juz od hohoho albo i dluzej (hohoho= ok 2 lata), potem zagadam z Kalem, a potem sie zobaczy. Jesli Takeda powstanie na nowo i bedzie jak kiedys to skonczy sie tak ze Pina mi w zebach bedzie kase i itemki przynosil. Fajnie pomarzyc :P ...

Trzymajcie sie, wracam za 9 dni.

Malardian, Immortal Emperor, Incarnation of Death, Takeda-no Bushido Kai leader.
(Malardian, Niesmiertelny Cesarz, Wcielenie Smierci, Przywodca Klanu Wojownikow Takeda).

Marzyciel, wogle jak chcesz wrócić? masz hunta odemnie... miałeś zadzwonić ostatnio i jak zwykle zapomniałeś ;p ale pociesze cie, możesz zaplacić mi pacc za pól roku którego i tak mi już wisisz i bedziesz free.

btw. Masz równie sexy podpis jak to zdjęcie na którym wygladasz jakbys był w GoraAni wieku.

Elminster 30-10-2006 17:21

No nieźle.. na Xanterze zacznie sie dziac, wszystko sie rozkreci.. a mnie jak zawsze wszysto ominie.. bo jakies 20 minut temu usunalem tibie i wszystko co z nia zwiazane mialem na kompie, tym samym definitywnie z nia konczac..nie bedzie mnie juz nawet w łikendy i swieta.. takze.. zegnam wszystkich, powodzenia i do zobaczenia w maju 2007

pozdrawiam
Elmajster :evul:

Nodivodu 30-10-2006 19:17

Elmajster daj znac na gg
6247637

Rewus 30-10-2006 20:32

właśnie na gg masz sie odezwać (1358793) bo inaczej Cie dojade :)

Elmajster Rulez
Te bry do końca nie są takie złe , np moja gildia to wporzo jest :S

Adii Getes 30-10-2006 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rewus (Post 1055886)
właśnie na gg masz sie odezwać (1358793) bo inaczej Cie dojade :)

Elmajster Rulez
Te bry do końca nie są takie złe , np moja gildia to wporzo jest :S

No pewnie!! Oficjalnie nie są źli, tylko za plecami kombinuja kogo by tu sprzątnąć

Rophix 31-10-2006 10:50

Cya Elma powodzenia z maturka :P w sumie ja jak bym gral i mial sie uczyc na 1005 bym niezdal matury xD Kal wbil 200 ciekawe co teraz bedzie

Yim 31-10-2006 12:12

Wracaj

Własnie Wracaj Szybciutko El.Nudno Bez Ciebie :p Pozdro

LothGovi 01-11-2006 00:03

Furion padł ;/

http://img256.imageshack.us/img256/1844/buhahahcv5.png

Adii Getes 01-11-2006 01:03

;|

Dzieki necromanta... musiales, musiales, korciło cie.... Czy za te ostrzeżenie "drogi Adii Getes dostałes ostrzeżenie" są jakies punktu ujemne?? Bo jeżeli tak to masz hunta ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31.