![]() |
up@
Skąd wiesz , że nie zdałem? Ty tylko kierujesz się domysłami , natomiast ja daje same sprawdzone fakty które każdy widzi. Nie znasz dobrze polskiego , a co tutaj mówić o angielskim. Ale co do tego , że moge się śmiać to masz racje. Moge i się śmieje z Ciebie. Tak Br czasami walczą sami , ale wtedy giną . Co prawda nie zmienia to faktu , że walczą sami. I tutaj ukłon w strone Buwem'a . On sam potrafił zabić 6 VNZ na 100+ LVL ,ale to tylko jeden z nielicznych wyjątków. |
Cytuj:
|
huahuehauehauhauha ja na tutora już 2 razy probowałem i za każdym 1 bład :/
|
Ja juz nie zlicze testów na tutora xD....heheheh juz chyba wiem kto to jest bad-boy18 uahuahuahau nie powiem... :P spytam sie go w tibi :P
|
@Helion... Sir Barba jest już dawno wolny tylko nie grał. Od razu po zakończeniu wojny zapłacił i w dodatku sypnął wszystkich kto był z vene..pamiętam jak za czaów Takedy wszystkich wypytyał czy jak ruszą znów do walki mogą liczyć na pomoc polaków z takeda...a później kopiował wszystko dla Piny i ballardów, Ci co nie wiedzą za co tak naprawde mają hunta muszą się zastanowić co odpowiedzieli..
A z newsów podobno Maffubu hacked.... dla mnie to śmierdząca sprawa^^ |
Wkrotce powroce... teskni mi sie za Tibia :D
|
xD
Ahah ja też ;p
Przypomne wam mój comment na tibi com jaki kiedys mialem ;p "Czekajcie na wielki powrót Kondradzia i Aduu$ia" |
Takeda
Jak juz bedziesz w Polsce i zrobisz tą Takede to chętnie dołącze:
Gakerd 51 Master Sorcerer Pabirus here moze pamietasz czasy Rookgardu Xd:p |
Z tego co wiem to hack maffubu to prawda ... sporo stracil szkoda mi go ... a co do powstania takedy to tylko marzenia ktore nie spelnia sie nie odhuntuje sie wszystkich br w tym pina na to nie pozwola ... A sir barba wiem ze byl wolny bo sir baraimasowi placil zaraz po wojnie :P Ja nie bardzo wiem za co mam hunta bo napisalem ze nie bede z nim walczyl ;p Ale szczerze mowiac nie bardzo mnie to juz obchodzi ja nie gram i przez najblizsze 9 miechow + nie wroce Ci co utrzymuja ze mna jakis kontakt wiedza czemu ^^.
|
Cytuj:
|
Hehe, Tomekss idzie do wojska, fragi w Iraku bedzie nabijal :P
A tak powaznie... Mysle ze Takeda moze spokojnie zaistniec ponownie. Trzeba tylko wciagnac wszystkich Polakow (a nie polaczkow), ludzi ktorzy wiedza czym sa Brazyle (czym a nie kim) i wiedza na co ich stac. Wiadomo ze trzeba bedzie mocno kombinowac zeby im wpierdolic, ale jak sie porowna sily to nas jest z pewnoscia wiecej a w ilosci sila. A co do placenia... Najpierw zobacze co powie Pina, znam go juz od hohoho albo i dluzej (hohoho= ok 2 lata), potem zagadam z Kalem, a potem sie zobaczy. Jesli Takeda powstanie na nowo i bedzie jak kiedys to skonczy sie tak ze Pina mi w zebach bedzie kase i itemki przynosil. Fajnie pomarzyc :P ... Trzymajcie sie, wracam za 9 dni. Malardian, Immortal Emperor, Incarnation of Death, Takeda-no Bushido Kai leader. (Malardian, Niesmiertelny Cesarz, Wcielenie Smierci, Przywodca Klanu Wojownikow Takeda). |
Cytuj:
btw. Masz równie sexy podpis jak to zdjęcie na którym wygladasz jakbys był w GoraAni wieku. |
No nieźle.. na Xanterze zacznie sie dziac, wszystko sie rozkreci.. a mnie jak zawsze wszysto ominie.. bo jakies 20 minut temu usunalem tibie i wszystko co z nia zwiazane mialem na kompie, tym samym definitywnie z nia konczac..nie bedzie mnie juz nawet w łikendy i swieta.. takze.. zegnam wszystkich, powodzenia i do zobaczenia w maju 2007
pozdrawiam Elmajster :evul: |
Elmajster daj znac na gg
6247637 |
właśnie na gg masz sie odezwać (1358793) bo inaczej Cie dojade :)
Elmajster Rulez Te bry do końca nie są takie złe , np moja gildia to wporzo jest :S |
Cytuj:
|
Cya Elma powodzenia z maturka :P w sumie ja jak bym gral i mial sie uczyc na 1005 bym niezdal matury xD Kal wbil 200 ciekawe co teraz bedzie
|
Wracaj
Własnie Wracaj Szybciutko El.Nudno Bez Ciebie :p Pozdro
|
Furion padł ;/
|
;|
Dzieki necromanta... musiales, musiales, korciło cie.... Czy za te ostrzeżenie "drogi Adii Getes dostałes ostrzeżenie" są jakies punktu ujemne?? Bo jeżeli tak to masz hunta ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:31. |