Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

Filemon :> 11-01-2007 23:14

Nikt z DPFT mu paymenta nie fundowal raczej ale bez Polakow w DPFT (w tym i jego znajomych ktorzy go lubili + Luki ktory nie pozwalal na zabijanie nikogo i pozwolil Notopowi zaplacic) padlby na 100% i dalej bylby hunted - wystarczy przypomniec ze wtedy w DPFT byl Bedurion ktory Suy nie lubil jak malo kto no i inni mu podobni - gdyby tylko mogli niedlugo pozniej Sua znow bylby huntowany. I nie wkrecaj ze Polacy mu nie pomogli bo moze to wyglada jak jakis nacjonalizm z mojej strony ale nie liczac ich to w DPFT pozostaliby glownie Hiszpanie ktorzy co z Sua sie stanie mieli daleko gdzies a tylko i wylacznie od DPFT zalezalo czy on bedzie mogl grac czy nie. Kto wiec decydowal w tej sprawie to latwo nawet ty powinienes wywnioskowac.
Oczywiscie patrzac na to z zewnatrz moze sie wydawac ze Notop praktycznie nie walczac na wojnie i tak dostal za duzy payment, ale nie bylo innej mozliwosci na to zeby normalnie mogl grac na Arcani przy niektorych ludziach z DPFT ktorzy chetnie widzieli by go na rooku.

Przedstawiac sie nie musze kto ma wiedziec ten wie, w kazdym razie ja wiem kim ty jestes i zbytnio sam nie masz sie czym pochwalic - ani razu w zadnej wojnie nie brales udzialu (chyba ze wszedles na chwile do 7K ale musialbys sie wyplacic bardzo szybko w takim razie), chara wybiles do 100 lvla i myslisz ze mozesz juz szpanowac, heh tak sie sklada ze cie kojarze (no chyba ze mi cos z pamiecia sie teraz stalo i cie skojarzylem z kims innym) bo w pewnym momencie posrednio ci dupe ratowalem namawiajac Ucka zeby ci odpuscil jak byles kolo mmm 65-70 lvla i wpakowales sie z Methem Zadim (?) w klopoty. Ah i one more thing - nie kopiuj commentow innych ludzi - to co masz teraz jesli dobrze pamietam mial na forum w przypisku Fary :] czyzbys nie umial wymyslic czegos nowego ?

notop 12-01-2007 00:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filemon :> (Post 1191411)
Nikt z DPFT mu paymenta nie fundowal raczej ale bez Polakow w DPFT (w tym i jego znajomych ktorzy go lubili + Luki ktory nie pozwalal na zabijanie nikogo i pozwolil Notopowi zaplacic) padlby na 100% i dalej bylby hunted - wystarczy przypomniec ze wtedy w DPFT byl Bedurion ktory Suy nie lubil jak malo kto no i inni mu podobni - gdyby tylko mogli niedlugo pozniej Sua znow bylby huntowany. I nie wkrecaj ze Polacy mu nie pomogli bo moze to wyglada jak jakis nacjonalizm z mojej strony ale nie liczac ich to w DPFT pozostaliby glownie Hiszpanie ktorzy co z Sua sie stanie mieli daleko gdzies a tylko i wylacznie od DPFT zalezalo czy on bedzie mogl grac czy nie. Kto wiec decydowal w tej sprawie to latwo nawet ty powinienes wywnioskowac.

po raz chyba 5 mowie zejdz zemnie,ciegle sie mylisz neiwiesz jak bylo niewiesz jak jest i dlaczego gram,wiec skoncz to,niebede mwoil ze mi pl niepomogli bo bym sklamal ale przewyzszasz ich zaslogi neistety lekko,prawda jest taka ze gram dzieki 1 osobie ktora nawet niejest i nigdy niebyla w dptf...resztuy wiedziec niemusisz;)
ps. a wogole pzredstaw sie bo neikojarze
pozatym mowie po raz 50,niemieszac mnie w ta wojne niepomagam beach(bo mam powod) i dptf tez(tez mam powod)a przedewszustkim niemam neta i niegram bo stanie 6h i klepanie UH to niegra.i skoncz juz na moj temat
uprzejmie prosze;]

Amirez 12-01-2007 09:53

Nie przepadam za notop’em, ale naprawdę to już się robi nudne
Co wam żal dupę ściska ze się wypłacił?
Jego sprawa i Gajowego a wam …. Do tego

A tak btw ostatnio cos nikt nie pada xD

FUHRER 12-01-2007 10:12

Spokojnie dzisiaj piatek czyli dluga noc przed nami

Poll 12-01-2007 13:02

Dobra skonczce nagonke na Notopa.Co byscie nie powiedzieli,on nie dolaczy,a nawet jakby dolaczyl,to pozytek niewielki;p

Inst 12-01-2007 13:30

Odbiegając od wojny na Arcanii:)

http://www.tibia.com/community/?subt...&name=Shakerus

Respect dla tego Pana, sami zobaczcie czemu;]

Medivh Shady 12-01-2007 13:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inst (Post 1191713)

Haka miał.

Amirez 12-01-2007 15:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inst (Post 1191713)

Sprzedal Chara i Nowy owner mial hacka bo jak sie okazalo mial keylogera

Ikil Sone 12-01-2007 15:42

...

Co się jaracie?
Na tym serverze od założenia jest wojna -.- omg

KENDZIO 12-01-2007 16:02

:/

Siemka

Moze wiecie cos o ludziach ktorzy sa huntowani przez Beach podobno jest jakas lista :P

Amirez 12-01-2007 16:42

yyyy... Tak :) a wiec Hunted sa:
Dpft xD

nie no joke

Wsumie jest war to raczej nie beda se pz nabijac na noobach xD

bo Dpft czuwa i pewnie jest gotowe do massloga xD

Armonos Oroth 12-01-2007 16:50

No to niech sobie robią tego massloga , ja ide oglądać mode na sukces.

Mordor 12-01-2007 16:57

Który to juz odcinek?:p

Nacpany_Wlodek 12-01-2007 18:21

spytaj się Chucka - tylko on wie.

-Shady- 12-01-2007 18:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KENDZIO (Post 1191949)
Siemka

Moze wiecie cos o ludziach ktorzy sa huntowani przez Beach podobno jest jakas lista :P

Ta jest, a jezeli jestes polakiem(oczywiste) jakos 60lvl+ z rs'em to twoj nick znajduje sie na niej...(jak zreszta moj :S) Aro~ nic nie wie, a Hunter Steel mowi, ze to bullsh!t, tylko smie watpic w jego slowa.

KENDZIO 12-01-2007 18:55

to trzeba uwazac :P :] BP SSa PLATE SET I JAZDA :P

Clayde 12-01-2007 19:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gigoro (Post 1190881)
Yes, I do, mr IAMLOWESTLVLINBEACH,you weren't even on masslog, so I think you'll camp PZ from now, or leave guild.

btw, TO JEST POLSKIE FORUM WIEC UZYWAMY POLSKIEGO

I guess that little birdy droped a poopy in youre eye and u missed some other ppls from my guild... and no i didnt take place in mass log cuz i had other assigmend then, but I heard your back is so fucked you can almost lick your own ass

btw, MOŻE BYĆ I PO POLSKU... ZNAM PARĘ JĘZYKÓW, but im not in the mood so not today boy...

/Dark

Ka$z3r 12-01-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Filemon :> (Post 1191411)
Oczywiscie patrzac na to z zewnatrz moze sie wydawac ze Notop praktycznie nie walczac na wojnie i tak dostal za duzy payment, ale nie bylo innej mozliwosci na to zeby normalnie mogl grac na Arcani przy niektorych ludziach z DPFT ktorzy chetnie widzieli by go na rooku.

Przedstawiac sie nie musze kto ma wiedziec ten wie, w kazdym razie ja wiem kim ty jestes i zbytnio sam nie masz sie czym pochwalic - ani razu w zadnej wojnie nie brales udzialu (chyba ze wszedles na chwile do 7K ale musialbys sie wyplacic bardzo szybko w takim razie), chara wybiles do 100 lvla i myslisz ze mozesz juz szpanowac, heh tak sie sklada ze cie kojarze (no chyba ze mi cos z pamiecia sie teraz stalo i cie skojarzylem z kims innym) bo w pewnym momencie posrednio ci dupe ratowalem namawiajac Ucka zeby ci odpuscil jak byles kolo mmm 65-70 lvla i wpakowales sie z Methem Zadim (?) w klopoty. Ah i one more thing - nie kopiuj commentow innych ludzi - to co masz teraz jesli dobrze pamietam mial na forum w przypisku Fary :] czyzbys nie umial wymyslic czegos nowego ?

Kurde dużo pamietasz :) w 7k nie bylem, ale jedyne osoby ktore mi wtedy pomagaly gdy zabilismy pk za to ze kumpla nam ubil to byl rewyn i aldius...uhm ale oni nie sa polakami :p

Aro aka papa 12-01-2007 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Shady- (Post 1192320)
Ta jest, a jezeli jestes polakiem(oczywiste) jakos 60lvl+ z rs'em to twoj nick znajduje sie na niej...(jak zreszta moj :S) Aro~ nic nie wie, a Hunter Steel mowi, ze to bullsh!t, tylko smie watpic w jego slowa.

Listy nie ma i narazie nie bedzie, black liste maja za to dpft, i nie! nie huntujemy polakow 60+ rs, mamy wystarczajaco roboty z dpft.

Co do ludzi huntowanych...to dpft trzyma kase z paymentow niech oni sie nimi martwia lol

Nacpany_Wlodek 12-01-2007 20:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Clayde (Post 1192487)
I guess that little birdy droped a poopy in youre eye and u missed some other ppls from my guild... and no i didnt take place in mass log cuz i had other assigmend then, but I heard your back is so fucked you can almost lick your own ass

btw, MOŻE BYĆ I PO POLSKU... ZNAM PARĘ JĘZYKÓW, but im not in the mood so not today boy...

/Dark

coś długo zajęło ci poszukanie słówek w słowniku

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37.