![]() |
Nikt z DPFT mu paymenta nie fundowal raczej ale bez Polakow w DPFT (w tym i jego znajomych ktorzy go lubili + Luki ktory nie pozwalal na zabijanie nikogo i pozwolil Notopowi zaplacic) padlby na 100% i dalej bylby hunted - wystarczy przypomniec ze wtedy w DPFT byl Bedurion ktory Suy nie lubil jak malo kto no i inni mu podobni - gdyby tylko mogli niedlugo pozniej Sua znow bylby huntowany. I nie wkrecaj ze Polacy mu nie pomogli bo moze to wyglada jak jakis nacjonalizm z mojej strony ale nie liczac ich to w DPFT pozostaliby glownie Hiszpanie ktorzy co z Sua sie stanie mieli daleko gdzies a tylko i wylacznie od DPFT zalezalo czy on bedzie mogl grac czy nie. Kto wiec decydowal w tej sprawie to latwo nawet ty powinienes wywnioskowac.
Oczywiscie patrzac na to z zewnatrz moze sie wydawac ze Notop praktycznie nie walczac na wojnie i tak dostal za duzy payment, ale nie bylo innej mozliwosci na to zeby normalnie mogl grac na Arcani przy niektorych ludziach z DPFT ktorzy chetnie widzieli by go na rooku. Przedstawiac sie nie musze kto ma wiedziec ten wie, w kazdym razie ja wiem kim ty jestes i zbytnio sam nie masz sie czym pochwalic - ani razu w zadnej wojnie nie brales udzialu (chyba ze wszedles na chwile do 7K ale musialbys sie wyplacic bardzo szybko w takim razie), chara wybiles do 100 lvla i myslisz ze mozesz juz szpanowac, heh tak sie sklada ze cie kojarze (no chyba ze mi cos z pamiecia sie teraz stalo i cie skojarzylem z kims innym) bo w pewnym momencie posrednio ci dupe ratowalem namawiajac Ucka zeby ci odpuscil jak byles kolo mmm 65-70 lvla i wpakowales sie z Methem Zadim (?) w klopoty. Ah i one more thing - nie kopiuj commentow innych ludzi - to co masz teraz jesli dobrze pamietam mial na forum w przypisku Fary :] czyzbys nie umial wymyslic czegos nowego ? |
Cytuj:
ps. a wogole pzredstaw sie bo neikojarze pozatym mowie po raz 50,niemieszac mnie w ta wojne niepomagam beach(bo mam powod) i dptf tez(tez mam powod)a przedewszustkim niemam neta i niegram bo stanie 6h i klepanie UH to niegra.i skoncz juz na moj temat uprzejmie prosze;] |
Nie przepadam za notop’em, ale naprawdę to już się robi nudne
Co wam żal dupę ściska ze się wypłacił? Jego sprawa i Gajowego a wam …. Do tego A tak btw ostatnio cos nikt nie pada xD |
Spokojnie dzisiaj piatek czyli dluga noc przed nami
|
Dobra skonczce nagonke na Notopa.Co byscie nie powiedzieli,on nie dolaczy,a nawet jakby dolaczyl,to pozytek niewielki;p
|
Odbiegając od wojny na Arcanii:)
http://www.tibia.com/community/?subt...&name=Shakerus Respect dla tego Pana, sami zobaczcie czemu;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
Co się jaracie?
Na tym serverze od założenia jest wojna -.- omg |
:/
Siemka
Moze wiecie cos o ludziach ktorzy sa huntowani przez Beach podobno jest jakas lista :P |
yyyy... Tak :) a wiec Hunted sa:
Dpft xD nie no joke Wsumie jest war to raczej nie beda se pz nabijac na noobach xD bo Dpft czuwa i pewnie jest gotowe do massloga xD |
No to niech sobie robią tego massloga , ja ide oglądać mode na sukces.
|
Który to juz odcinek?:p
|
spytaj się Chucka - tylko on wie.
|
Cytuj:
|
to trzeba uwazac :P :] BP SSa PLATE SET I JAZDA :P
|
Cytuj:
btw, MOŻE BYĆ I PO POLSKU... ZNAM PARĘ JĘZYKÓW, but im not in the mood so not today boy... /Dark |
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do ludzi huntowanych...to dpft trzyma kase z paymentow niech oni sie nimi martwia lol |
Cytuj:
coś długo zajęło ci poszukanie słówek w słowniku |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |