![]() |
Cytuj:
Ja nie właże im w dupe :| :| :| :| :| proboj mnie dojechać!!!!!!!!!!! Wiesz probować zawsze można... Cytuj:
|
Cytuj:
Odnośnie twojego podpisu. Jaka jest według ciebie PRAWDZIWA muzyka ? |
Cytuj:
ten najt z zajebistymi skillami Cie pozdrawia ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
Taaaaaaaaa do odnosnie tego jest. Wiesz, tzn Childer of a bodom, In flames, mettalica, soad, nirvana |
@Orius
To była ironia :P Mali nie slucha TEKNO UMC UMC, zreszta tak jak ja xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
@topic Widzę, że temat Khody cieszy się dużą popularnością. Teraz wszyscy mają okazję żeby sobie ponajeżdżać na nasz naród, a inni (Orius i Than Sheran) mogą się pożalić jak to im źle będąc Polakami i jak bardzo kochają Swe. |
Taaaa...Ja nie słucham techno więc techno jest Beeee.. myślenie nooba
Troche tolerancji... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeżeli każdy ma swój gust to po co komentujecie co jest h&&*wą muzyka a co nie??Ja moge powiedzieć ze metal ,rok razem z tymi pojebami w glanach machającymi głowami na'koncertach' to wielki syf.Każdy ma swój gust i nie nalezy tego oceniac nie proszonym.Jedni wolą składy inni kapele a jeszcze inni DJ-ów
Tak wogóle to jest temat o zdjęciach...:baby: |
Cytuj:
ps; to wydarzenia z seleny a nie zdjęcia z seleny ;) |
Dany Karde owned =D
|
moze cos wiecej...
|
Cytuj:
A Danego na zdjęciu/TibiCam nie mam, ale mam kawałek rozmowy z moim Mistrzem [asslick plx!]: XXX:bylo tak XXX:wychodzi sidar z dp XXX:wychodzi unicron XXX:za nimi dany XXX:ja wychodze XXX:i padl Nie wiem ile w tym prawdy ale trudno mi uwierzyć jak 110 MS pada jak skończony kretyn :-). A do prośby się dołączam, i o Cama proszę! Pozdrawiam, Sir Tifejo PS. Rock rządzi ;) |
Bedzie fajnie jak juz sobie darujecie te gadki o muzyce. Kazdy lubi to co lubi tyle. O gustach sie nie rozmawia.
Mowcie lepiej co z tym Kardem? @up Kurde nawet nie idzie sprawdzic na Tibia.com :/ Sidarq zdawaj relacje plax |
|
Dany ladnie sie poskladal xD
szkoda tylko ze gady / healek / elaazy nie weszli w tp :< |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37. |