Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

Orius 04-02-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daeh (Post 1245865)
Takie szczekanie na tibia.com może ci tylko zaszkodzić. Jeżeli propozycja Tenchoriusa jest nadal aktualna to spróbuję cie dojechac moim 20 + sorcem. Aha, i nie właź w dupę Klinthzorom.

Ja nie właże im w dupe :| :| :| :| :| proboj mnie dojechać!!!!!!!!!!!

Wiesz probować zawsze można...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krytyk44 (Post 1244725)
nie pojechalem w zartach:) pamieatsz akcje z noob charami jak zlocilismy bohy z jakiegos klithzora? to jest ten polaczek co wbil na nas rsa a potem zakapowal ze noki'de to moj noob char:)

btw dam 5k za kazdego fraga na orius sheran

Ja nie nazwałem Sidara dwulicowym... aha i next co tam był sidar już wiadomo :)

Daeh 04-02-2007 21:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orius (Post 1246182)
Ja nie właże im w dupe :| :| :| :| :| proboj mnie dojechać!!!!!!!!!!!

Wiesz probować zawsze można...

Ostatecznie przekonałeś mnie żebym cie zabił. Tak więc prędzej czy później spodziewaj się deda panie "loved by saruman".

Odnośnie twojego podpisu. Jaka jest według ciebie PRAWDZIWA muzyka ?

Khazul 04-02-2007 21:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AxenRemo (Post 1240277)
Ja jeśli będzie trzeba więcej noobow mogę załatwić
A Trap się rozwalił przez jednego z moich noobow bo wywaliło go.
"Użytkownik został odłączony od usługi" więc to nie jego wina wtedy się trap juz porządnie rozwalił
Akcja bardzo mi się podobała
next razem licze na 3+ fragi :)

pamiętam Ciebie ziomek jak razem skillowaliśmy na slimach venore ;)

ten najt z zajebistymi skillami Cie pozdrawia ;p

sir Tifejo 04-02-2007 22:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daeh (Post 1246258)
Odnośnie twojego podpisu. Jaka jest według ciebie PRAWDZIWA muzyka ?

TEKNO UMC UMC UMC :|

Orius 04-02-2007 22:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1246494)

Taaaaaaaaa do odnosnie tego jest.
Wiesz, tzn Childer of a bodom, In flames, mettalica, soad, nirvana

KubaGuzikkk 05-02-2007 00:08

@Orius
To była ironia :P Mali nie slucha TEKNO UMC UMC, zreszta tak jak ja xd

krytyk44 05-02-2007 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Orius (Post 1245269)
A co technorius sam nie dasz rady solo mnie?
zal.pl

haha jaja se robisz? duel?? huahauhauhau

Daeh 05-02-2007 00:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sir Tifejo (Post 1246494)

Wiele osób kształtuje sobie opinie o muzyce elekronicznej gdy posłucha jakiegoś ścierwa z manieczek albo polskiego DJa w radiu. I tak rodzą się stereotypy. Podejrzewam, że nigdy miałeś styczności z prawdziwym techno tudzież trance. Ale to nie mój problem. Tyle ode mnie na ten temat.

@topic

Widzę, że temat Khody cieszy się dużą popularnością. Teraz wszyscy mają okazję żeby sobie ponajeżdżać na nasz naród, a inni (Orius i Than Sheran) mogą się pożalić jak to im źle będąc Polakami i jak bardzo kochają Swe.

Master Vader 05-02-2007 00:40

Taaaa...Ja nie słucham techno więc techno jest Beeee.. myślenie nooba
Troche tolerancji...

Orius 05-02-2007 09:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daeh (Post 1246767)

@topic

Widzę, że temat Khody cieszy się dużą popularnością. Teraz wszyscy mają okazję żeby sobie ponajeżdżać na nasz naród, a inni (Orius i Than Sheran) mogą się pożalić jak to im źle będąc Polakami i jak bardzo kochają Swe.

Ja sie nie żale, większość mojej wypowiedzi nie była jak źle mi być polakiem, a posta thona pewnie nie rozumiecie ;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krytyk44 (Post 1246767)
haha jaja se robisz? duel?? huahauhauhau

Nie, wiem że bym w dupe dostał ale czemu sam mnie nie ubijesz, może twoje "masz hunta wygramy wojne" się nie sprawdziło? :< :< :< :<

sir Tifejo 05-02-2007 16:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Daeh (Post 1246767)
Wiele osób kształtuje sobie opinie o muzyce elekronicznej gdy posłucha jakiegoś ścierwa z manieczek albo polskiego DJa w radiu. I tak rodzą się stereotypy. Podejrzewam, że nigdy miałeś styczności z prawdziwym techno tudzież trance. Ale to nie mój problem. Tyle ode mnie na ten temat.

Nie sądziłem ze znajdzie się "koneser" muzyki tekno na tym forum, reprezentujące jakże wysoki poziom. Swoją drogą, techno to najgorszy szicior jaki w życiu słyszałem, i mówie to na podstawie tych kawałków, które niestety słyszałem na jakiejś Vivie! czy w radio. I nie przekonasz mnie do tego, że muzyka "elektroniczna" jest fajna, po prostu każdy ma swoje gusta :-)

Master Destroyed 05-02-2007 20:19

Jeżeli każdy ma swój gust to po co komentujecie co jest h&&*wą muzyka a co nie??Ja moge powiedzieć ze metal ,rok razem z tymi pojebami w glanach machającymi głowami na'koncertach' to wielki syf.Każdy ma swój gust i nie nalezy tego oceniac nie proszonym.Jedni wolą składy inni kapele a jeszcze inni DJ-ów

Tak wogóle to jest temat o zdjęciach...:baby:

Lenrock 05-02-2007 20:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Destroyed (Post 1248156)
Jeżeli każdy ma swój gust to po co komentujecie co jest h&&*wą muzyka a co nie??Ja moge powiedzieć ze metal ,rok razem z tymi pojebami w glanach machającymi głowami na'koncertach' to wielki syf.Każdy ma swój gust i nie nalezy tego oceniac nie proszonym.Jedni wolą składy inni kapele a jeszcze inni DJ-ów

Tak wogóle to jest temat o zdjęciach...:baby:

metal/rock to jest prawdziwa muzyka. nie wiem co to patrzysz na teledyskach ze machają głowami i widząc jakie mają buty oceniasz co to za muzyka? słychać perkusje, gitare - to jest prawdziwa muzyka

ps; to wydarzenia z seleny a nie zdjęcia z seleny ;)

crosscut 05-02-2007 20:39

Dany Karde owned =D

Lenrock 05-02-2007 20:41

moze cos wiecej...

sir Tifejo 05-02-2007 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1248167)
metal/rock to jest prawdziwa muzyka. nie wiem co to patrzysz na teledyskach ze machają głowami i widząc jakie mają buty oceniasz co to za muzyka? słychać perkusje, gitare - to jest prawdziwa muzyka

ps; to wydarzenia z seleny a nie zdjęcia z seleny ;)

Zgadzam się, zgadzam :-). A gusta chyba są po to, żeby o nich rozmawiać, tutaj nikt nikogo nie krytykuje za to czego słucha, tylko się kulturalnie wymieniamy opiniami. No może niektórzy nieco mniej kulturalnie, no ale co zrobić ;-).

A Danego na zdjęciu/TibiCam nie mam, ale mam kawałek rozmowy z moim Mistrzem [asslick plx!]:

XXX:bylo tak
XXX:wychodzi sidar z dp
XXX:wychodzi unicron
XXX:za nimi dany
XXX:ja wychodze
XXX:i padl

Nie wiem ile w tym prawdy ale trudno mi uwierzyć jak 110 MS pada jak skończony kretyn :-). A do prośby się dołączam, i o Cama proszę!

Pozdrawiam,
Sir Tifejo

PS. Rock rządzi ;)

zalfik 05-02-2007 21:01

Bedzie fajnie jak juz sobie darujecie te gadki o muzyce. Kazdy lubi to co lubi tyle. O gustach sie nie rozmawia.
Mowcie lepiej co z tym Kardem?

@up
Kurde nawet nie idzie sprawdzic na Tibia.com :/

Sidarq zdawaj relacje plax

sir Tifejo 05-02-2007 21:07

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/18238

Szukajcie a znajdziecie :P

crosscut 05-02-2007 21:37

Dany ladnie sie poskladal xD
szkoda tylko ze gady / healek / elaazy nie weszli w tp :<

sir Tifejo 05-02-2007 21:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez crosscut (Post 1248427)
Dany ladnie sie poskladal xD
szkoda tylko ze gady / healek / elaazy nie weszli w tp :<

No właśnie, Ty z nimi na vencie siedzisz, to może wyjaśnisz o co chodziło? Bo nie rozumiem o co tu kaman,a miejsce wybrane znakomicie ;-)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:37.